Dodaj do ulubionych

Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oceniać

28.07.08, 17:35
prezydenta.

Prezydent nie jest jakimś półbogiem, ze słońcem wielkim blaskiem bijącym z
nisko umieszczonego zadu - jest moim PRACOWNIKIEM, któremu płacę i który ma MI
okazywać posłuszeństwo i szacunek. Nie wywiąże się - ocenię i wyleję na zbity
pysk przy okazji następnych wyborów.
Obserwuj wątek
    • elena4 Re: Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oce 28.07.08, 17:36
      Kutza tym bardziej.
      • elwer-pancerfaust44 Re: Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oce 28.07.08, 17:44
        Głosowałem na K Kutza tylko dlatego że pochodził z mojej dzielnicy i dlatego że
        robił dużo dobrego dla Śląska,mimo że był na liście PO.Terozki mom go w rzyci
        niestety, bo on zaczyna blindekuh spielen.
        • elena4 Re: Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oce 28.07.08, 18:22
          Jaką grę?
    • indris Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:41
      I dlatego w USA proces o znieważenie prezydenta nie jest możliwy. Kiedy odkryje
      się to w Polsce ?
      • elena4 Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:43
        Kiedy nie bedzie innych świętych krów. Kapitan schodzi ze statku
        ostatni.
        • oszolom_polski Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:44
          > Kapitan schodzi ze statku
          > ostatni.
          Kapitan? To małe, zasrane, zapijaczone, zakompleksione coś może dowodzić
          najwyżej stateczkiem w wannie.
          • elena4 Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:46
            Ci mówię, ze w koncu się kiedys dorobisz i będzie ci wstyd, że ci
            baba natłukła.
            • oszolom_polski Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:47
              Go ahead, make my day.
              • pies_na_czarnych Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:48
                oszolom_polski napisała:

> Go ahead, make my day.
                >

:))
                • zoro_wieczorowo_poro a Kuski :D 28.07.08, 17:49
                  Zapytany, czy Palikot jest skuteczniejszym harcownikiem niż Kurski, Kutz
                  powiedział, że to jak porównanie cepa do laski lorda. Kurski trudni się raczej
                  politycznym donosicielstwem. Za "dziadka z Wehrmachtu" powinien już dawno
                  zbierać mandarynki na Sycylii - powiedział poseł i dodał, że politycy PiS są
                  przy Palikocie "wulgarnymi partyjniakami".
                  • elena4 Re: a Kuski :D 28.07.08, 17:53
                    No, Palikot jest wyrafinowanym partyjniakiem.
                  • 1normalnyczlowiek Kuc?Kucyk?? a jaka rasa?Czy to nie czasem bucefał? 28.07.08, 19:16
                    zoro_wieczorowo_poro napisał: Kutz powiedział, że to jak porównanie cepa do laski lorda
                    > i dodał, że politycy PiS są przy Palikocie "wulgarnymi partyjniakami".

---> Kuc???..."to małe, zasrane, zapijaczone, zakompleksione coś może" dodawać? Przecież, jego na kopach powinno się wyrzucić nie tylko z Parlamentu, ale i z Polski. Niech spada do heimatu, kretyn jeden.
                • oszolom_polski Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:56
                  > :))
                  Coś mi mówi, że to coś nie rozumie, co ja cytuję ;)
              • elena4 Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:52
                you don't want it.
                • oszolom_polski Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:53
                  You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?
                  • elena4 Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 17:55
                    well, I do. about you, scum?
                    • oszolom_polski Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 18:03
                      No dobra, poplułoś, nie rozumiejąc aluzji. Co dalej?
                      • elena4 Re: Amerykanie to "odkryli" 200 lat temu 28.07.08, 18:05
                        Hehehe. you've made my day.
    • scarhart Ma tymbardziej prawo do oceny senatora. Kutz jako 28.07.08, 17:54
      polski senator zachował się skandalicznie i powinien być, przy
      następnych wyborach, ostro ukarany przez wyborców.
      • man_sapiens Re: Ma tymbardziej prawo do oceny senatora. Kutz 28.07.08, 17:57
        > polski senator zachował się skandalicznie i powinien być, przy
        > następnych wyborach, ostro ukarany przez wyborców.

Obawiam się, że przy następnych wyborach wyborcy spuszczą po brzytwie obecnego
        prezydenta. A Kutz, o ile tylko zdrowie mu będzie dopisywać, wygra na Śląsku w
        cuglach.
        • oszolom_polski Re: Ma tymbardziej prawo do oceny senatora. Kutz 28.07.08, 18:00
          > Obawiam się, że przy następnych wyborach wyborcy spuszczą po brzytwie obecnego
          > prezydenta.
          Ja się nie obawiam, ja mam na to wielką nadzieję!
    • man_sapiens Nawet cesarz Franz Josef 28.07.08, 17:55
      mówił o sobie, ze jest tylko najwyższym rangą urzędnikiem w państwie. A cat may
      look at the King, uczyli mnie już w podstawówce.
      Im bardziej kto bliski rozmiarami zera, tym bardziej się boi przykładania do
      siebie jakiejkolwiek miary.
    • elwer-pancerfaust44 Re: Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oce 28.07.08, 18:02
      Gdy Hausner tylko poddał w wątpliwość intelekt Beaty Gilowskiej,z jaką to
      płomienną mową obrończą w Sejmie wystąpił Tusk.Ale platfusy to takie male
      Kali,czyli T(D)ulszczyzm!
      • man_sapiens Re: Święte słowa p. Kutza - obywatel MA prawo oce 28.07.08, 18:25
        elwer-pancerfaust44 napisał:

> Gdy Hausner tylko poddał w wątpliwość intelekt Beaty Gilowskiej,z jaką to
        > płomienną mową obrończą w Sejmie wystąpił Tusk.Ale platfusy to takie male
        > Kali,czyli T(D)ulszczyzm!

Ależ niech kto chce występuje w Sejmie z mową obrończą w sprawie zdrowia
        prezydenta, jego manier i jego kondycji psychicznej. Ale niech nikt nie grozi
        więzieniem za zadanie pytania, czy prezydent jest aby całkiem zdrowy albo za
        stwierdzenie, że jeżeli doniesienie gazety jest prawdą to zachował się po chamsku.

PS: nie mówi się "dulszczyzm" tylsko "dulszczyzna"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka