l.george.l 01.08.08, 14:06 że gruby Urbański nie zmyśla i rzeczywiście PO bada sprawę. Uważam, że to święty obowiązek parlamentu przerwać tę farsę. Narodowi to się należy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 14:58 Niestety, to tylko wymysł Urbanskiego. Upał mu na glowe źle robi. Szans na impeachment nie ma. Na szczęście już jest z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 16:02 wanda43 napisała: [...] > Szans na impeachment nie ma. Na szczęście już jest z górki. [...] Moim zdaniem choćby próbę należy podjąć. To kwestia honoru. Potrzeba pokazania, że na czele państwa nie może stać człowiek sterowany przez brata, który na coś cierpi ("inni szatani", "wilcze oczy"). A że z górki... Najważniejsze, że przywódcy europejscy też te górkę dostrzegają i powstrzymali się od przyjazdów do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek11 Za to,rządzić mogą esbecy,kapusie i oszuści??? 01.08.08, 16:29 l.george.l napisał: że na czele państwa nie może stać człowiek sterowany przez brata, ---> Do tego nie masz żadnych zastrzeżeń ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Za to że rządzili esbecy,kapusie i oszuści 01.08.08, 20:55 Zapłacą najwyższą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 15:02 Urbański ma ajkju na pozioomie swojego prezia. A ci, którzy po nim powtarzają - jeszcze mniejsze. PO upadłaby do reszty na głowę gdyby chciała tego pajaca odwoływać, przecież na jego awanturach, wpadkach, gafach zyskują masę punktów w notowaniach. Gdyby brakło Kaczorów z ich przybocznymi, to PO musiałby zacząc coś robić, a wiadomo, że albo nie umie, albo kombinuje na krzywy ryj, więc musiałaby stracić. A tak -nic nie robi, a jej rośnie. Nie podcina się gałęzi na której się siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Święta prawda! 01.08.08, 15:56 Tak trzymać pajace z PiS! To was dołuje. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 16:23 Jeżeli grubas tak mówi, to widocznie ma cynk, że z Kaczorkiem coraz gorzej jest. Chodzi mi o jego zdrówko. Być może na morfinie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 16:27 Czyli zrezygnuje sam, ze względu na stan zdrowia, a PiSiory powiedzą, że PO go wykończyło nerwowo? A wszystko to przez te wilcze oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 16:55 Bardzo możliwe. Facet był zawsze słabowitego zdrowia, nawet z interny go szybko wypuścili. Chyba w lutym, po niecałych dwóch miesiącach. Rola mamusi też ciągle niejasna jest. To szmatławy jegomość. Chyba tylko braciszek go trzyma przy życiu. No i zastrzyk adrenaliny - nienawiść do wszystkich poza rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 17:09 >nawet z interny go szybko wypuścili. Chyba w lutym, po niecałych dwóch miesiącach. Gdzieś czytałam, że już następnego dnia trafił do szpitala i ten miesiąc z kawałkiem spędził w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 20:49 adiunkt Jarosław Kaczyński, który w białostockiej filii UW uczył grupę UBeków, załatwił mu to dzieki protekcji swoich studentów. A miał tych studentów kilkudziesięciu, i byli to oddelegowani do uzupełnienia wykształcenia kandydaci na szefów wydziałów powiatowych i wojewódzkich Odpowiedz Link Zgłoś
free.aquarius Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 20:56 Coraz więcej baranów na portalu gw. Dajecie ciała na całej linii. A co na te wyskoki rzygacz cmentarny? Jakieś granty przewidział? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 20:57 Gosiewskiego masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
free.aquarius Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 20:59 masuma napisał: > Gosiewskiego masz na mysli? Nie,tego z sygnaturki Twojej... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 21:03 co, nie możesz uwierzyć, że w czasie gdy Geremek uczył młodzież w Warszawie na latającym uniwersytecie, a Lech Kaczyński w Gdańsku zaczął pomagać w edukowaniu robotników o ich prawach pracowniczych - to wtedy adiunkt Jarosław Kaczyński dojeżdzał do Białegostoku, by tam edukować wyselekcjonowana grupę oficerów SB? Odpowiedz Link Zgłoś
free.aquarius Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 21:14 mmikki napisał: > co, nie możesz uwierzyć, że w czasie gdy Geremek uczył młodzież w Warszawie na > latającym uniwersytecie, a Lech Kaczyński w Gdańsku zaczął pomagać w edukowaniu > robotników o ich prawach pracowniczych - to wtedy adiunkt Jarosław Kaczyński > dojeżdzał do Białegostoku, by tam edukować wyselekcjonowana grupę oficerów SB? Mój wielki brat – Podobno przez cały czas utrzymywał pan kontakty z bratem. – Oczywiście. Cały czas korespondowałem z mamą i bratem. W 1954 r. Bronek odwiedził nas po raz pierwszy. Był wtedy na stypendium Smithsonian Institute. Źródło:www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=wywiad&name=312 Kto czytał Tyrmanda ten wie kto mógł w tym czasie bywać w USA. A teraz spadaj Mikuś na dżewo... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Impeachment - mam nadzieję, że to prawda 01.08.08, 21:17 a nie boli cię, że w tym czasie Rajmund Kaczyński wyjechał na dolarowe, kontraktowe budowy? a wysyłano tam tylko wyselekcjonowanych towarzyszy co powiesz o związkach - rodzinnych i towarzyskich - z aparatem represji stalinowskich? pewnie na odprawie w PiS nie uczyli o biografii komuchów kaczych Odpowiedz Link Zgłoś