pies_na_czarnych 10.08.08, 21:14 Saakaszwili musi odejsc. www.tvn24.pl/- 1,1560735,0,1,saakaszwili-musi-odejsc,wiadomosc.html Moze tak przy okazji kartofla na osla wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktotojestipisze Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 21:16 To jesteś jeszcze KGB-istą ? No to teraz wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 21:19 Razem rozpetali rozrube to niech razem za to odpowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 21:25 Rozróbę a nie rozrubę ( nie było 5 na kursie podoficerskim w GRU ?) a ROZRÓBĘ rozpętał Putin (zresztą pewnie przeciw Niedźwiedziowskiemu) znany dobroczyńca ludzkości i Gerharda Shrodera :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 21:36 Kaczor wczoraj powiedzial: "Takiej reakcji nie spodziewalismy sie po Rosji". Tym zdaniem przyznal sie, ze razem z Gruzinem knul i szykowal wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:26 Rozróba pisze się przez "ó" , a nie "u". Synku dokształć się troszkę, a dopiero póżniej zabieraj głos w dyskusji. Jak starsi rozmawiają to smyki siedzą w kącie i milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:34 Dziekuje za wszelkie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Re: pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:35 A no proszę, ciężka ta Polska ortografia, ale i tak Ci dobrze idzie jak na Rosjanina Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:37 ktotojestipisze napisał: > A no proszę, ciężka ta Polska ortografia, ale i tak Ci dobrze idzie jak na Rosj > anina Co wy tak szybko ludziom narodowosci zmieniacie. Niedawno Zydem bylrm, dzisiaj Rosjaninem :p Zdecyduj sie pisdaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotojestipisze Re: pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:41 Pokazałeś kim jestes putinku, ty nie jestes z żadnej PO, ty jesteś z Naszych putina Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: pies_na_czarnych@ naucz się pisać POprawnie 10.08.08, 21:47 ktotojestipisze napisał: > Pokazałeś kim jestes putinku, ty nie jestes z żadnej PO, ty jesteś z Naszych pu > tina :)) Rodzina Kaszynskich na osla. Nie beda Polacy walczyc o piwniczke z winkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Albo idom na "obiat" 11.08.08, 13:43 ajron1960 napisał: > Rozróba pisze się przez "ó" , a nie "u". Synku dokształć się > troszkę, a dopiero póżniej zabieraj głos w dyskusji. > Jak starsi rozmawiają to smyki siedzą w kącie i milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i A przyszło ci do głowy bałwanie, że to właśnie 10.08.08, 21:50 przykąłd ruskiej polityki, z którą świat powinien walczyć. To typowe dla nich, że jak tylko humor im się poprawi, to zaczynają wysuwać absurdalne żądania (właśnie ten o ustąpieniu prezydenta Gruzji). W tym momencie reakcja dyplomatyczna świata powinna być jednoznaczna i zaraz by się kacapy wycofały z tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A przyszło ci do głowy bałwanie, że to właśni 11.08.08, 08:54 > W tym momencie reakcja > dyplomatyczna świata powinna być jednoznaczna i zaraz by się kacapy wycofały z > tego pomysłu. Takiej reakcji nie ma do dzisiaj. Nie daje ci to nic do myslenia piskartoflu? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:17 pies_na_czarnych napisała: > Saakaszwili musi odejsc. www.tvn24.pl/- > 1,1560735,0,1,saakaszwili-musi-odejsc,wiadomosc.html > > Moze tak przy okazji kartofla na osla wyslac? Kartofel kartoflem , ale tu juz nie ma zartow . Ja nie chce zeby GRU/KGB rzadzilo w Polsce . Saakaszwili ma racje , nieustanne ataki artyleryjskie ze strony Rosjan musialy doprowadzic do takiej sytuacji . Ciesze sie tez ze Lawrow powiedzial ze Saakaszwili musi odejsc , teraz wiemy czego chce Rosja . A ona chce wszystko !!! Dzisiaj Gruzja , jutro Ukraina a potem caly swiat , przypomina mi to hmmmmmm... nie to nie moze byc , a wiec slusznie mozna nazywac Putin'a drugim Adolfem i to oficjalnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:19 Sali jest sam, bo glupiec zaczal to czego nie mial szans skonczyc. teraz zachod musi go uspokajac. a Polska, moze sie uczyc od niego i siedziexc cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:26 Nie wiem czy Sakaszwili jest bohaterem czy człowiekiem szalonym, ale mam pewność, że Putin i Miedwiediew to ludzie z komunistycznych służb najwięksi wrogowie Polski. Stąd wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:34 nie lubisz zyc? wojuj. nikt ci nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:41 polobolo2 napisała: > nie lubisz zyc? wojuj. nikt ci nie pomoze. Oglaszam ze Polska ma ropy i gazu pod dostakiem . Kto przyjdzie pierwszy w naszej "obronie" ? Daje tobie gwarancje ze Putin . Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Prezydent musi odejsc. 10.08.08, 22:42 "Nie lubisz żyć?" - słuszna uwaga, dodam: ale DAJ ZYĆ TYM, CO LUBIĄ, mają do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Prezydent musi odejsc. 11.08.08, 07:30 dobrali się przy kielichu /niejednym/ wina Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Prezydent musi odejsc. 11.08.08, 07:37 > A ona chce wszystko !!! > Dzisiaj Gruzja , jutro Ukraina a potem caly swiat , przypomina > mi to hmmmmmm... nie to nie moze byc , a wiec slusznie mozna > nazywac Putin'a drugim Adolfem i to oficjalnie !!! > Dobrze. Ale wytłumacz po co? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Prezydent musi odejsc. 11.08.08, 07:41 awanturę rozpoczęła Gruzja i o tym należy pamietać Odpowiedz Link Zgłoś
allvaro5 Re: Prezydent musi odejsc. 11.08.08, 07:43 Kto jest przeciw prezydentowi L.Kaczyńskiemu wspiera Rosję ktorą znow chce rządzic w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Ja popieram Lecha Kaczyńskiego 11.08.08, 08:59 Mam duży szacunek za wytrwałość,walkę z postkomuną, myślę, że jest uczciwy w przeciwieństwie do polityków PO. Jego tradycjonalizm i przywiązanie do przeszłości nie przeszkadza mi, wolę to od sztucznej nowoczesności. Z gospodarką problem mają wszyscy od prawa do lewa, ale w PIS najwięcej uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś