alfa.alfa4 14.09.08, 21:35 Czyje? Łatwo zgadnąć. Choć nie wykluczam też uroczystego obchodzenia dnia urodzin Donka, Chlebusia, Jaruzelskiego Michnika czy Kiszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa4 29 września. Dzień kapusia? 14.09.08, 21:38 alfa.alfa4 napisała: > Czyje? Łatwo zgadnąć. Choć nie wykluczam też uroczystego obchodzenia dnia > urodzin Donka, Chlebusia, Jaruzelskiego Michnika czy Kiszczaka. to tak dla podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: 29 września. Dzień kapusia? 14.09.08, 21:40 camille pisarro! Chociaż ja go uważam za kłamczucha głównei:( Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa jdbad = heniuś? 14.09.08, 21:54 jdbad napisała: > camille pisarro! > Chociaż ja go uważam za kłamczucha głównei:( Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: jdbad = heniuś? 14.09.08, 22:06 Nie, ja tu sobie sama rzepkę skrobię i wiem że on kłaczuch ten camille:( Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Podpowiem: Dzień Bolka. To takie swojskie 14.09.08, 22:39 jak pajda chleba ze smalcem Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Podpowiem: Dzień Bolka. To takie swojskie 14.09.08, 23:04 No i fajnie, że pisdactwo obchodzi dzień Bolka. Robicie postępy, hahahaha. To jeszcze wyjasnij, co się wyjątkowego zdarzyło w zyciu Bolka 29.09? Spłodził kolejne dziecię? Bo Nobla dostał jakoś tak...zimą...chyba (o ile dobrze pamiętam). A może sam się urodził 29.09? A może tobie się coś pop*? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Podpowiem: Dzień Bolka. To takie swojskie 14.09.08, 23:06 etta2 napisała: > No i fajnie, że pisdactwo obchodzi dzień Bolka. Robicie postępy, > hahahaha. To jeszcze wyjasnij, co się wyjątkowego zdarzyło w zyciu > Bolka 29.09? Spłodził kolejne dziecię? Bo Nobla dostał jakoś > tak...zimą...chyba (o ile dobrze pamiętam). A może sam się urodził > 29.09? A może tobie się coś pop*? Bolek w jednym szeregu z arabskim terrorystom Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Podpowiem: Dzień Bolka. To takie swojskie 15.09.08, 01:10 Bolek w jednym szeregu Armii Pokoju z terrorystą i homoseksualistą Jassirem.Brat Jassira ucieszył się na wiadomość o jego chorobie.Arafat zdradził Palestyńczyków,Wałęsa robotników. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Podpowiem: Dzień Bolka. To takie swojskie 15.09.08, 07:52 Dziadek ale belkot. Zanim wyslesz swoje pierdy to moze je najpierw przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś