Gość: magda i adaś Re: Ktoś tu kłamie IP: *.ok.ae.wroc.pl 15.10.03, 11:01 Ten artykuł to bełkot . Nie da się w tej sprawie wyłonić winnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyprian Re: Ktoś tu kłamie IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 11:05 Mamy taka Polske. Zbrodniarze rzadzaca. To co tut jest przedstawione w glowie nie miesci sie. Wspolpracowac z mafia. Rzad, wladza. Do czego doszlismy. Gorzej nie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Mafia IP: *.arcor-ip.net 15.10.03, 11:23 Szef policji klamie jak najety w sprawach wagi panstwowej. Po ujawnieniu oszustwa nie podaje sie do dymisji, nikt go nawet nie zawiesza w czynnosciach sluzbowych, ani nie wysyla na urlop. Jego matactwa, ktorymi staral sie oslaniac grupe przestepcza, zostaja utajnione przy zbiorowym aplauzie kolesi partyjnych na najwyzszych stanowiskach. Popiera go szef resortu sprawiedliwosci Kurczuk, minister Janik i premier rzadu Miller. Nawet ostateczna jasnosc w sprawie, kim byl ten wirtualny nieznajomy z targu, ktory dal cynk Jagielle, przestaje byc smieszne. Polska rzadzi mafia. Na szczescie nieudolna, nie umiejaca dostatecznie sprawnie maskowac swojej dzialalnosci. Ale mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa ktos chce aby nie pamietac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 11:53 popatrz tutaj www.pamietamy.pl/ a nastepnie tutaj, czego nie chcemy pamietac bez forsy www.pamietamy.pl/13grudnia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa czy przyjedzie do nas telewizja meksykanska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 11:18 zrobic program dla swojego programu tvn ??????? ech trzeci swiat w warszawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Sprzedaliście Policjantów takich jak ja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 11:40 Straszne!!!! Jestem Policjantem operacyjnym i jestem przerażony tym jak Ci PANOWIE mają za nic moje życie. Jak takie.......mogą mną dowodzić? Co ja mam myśleć gdy za parę groszy nadstawiam karku a tacy......mnie sprzedają bandytom na odstrzał. Jak mam to wytłumaczyć swoim dzieciom, które często nie są pewne czy ich ojciec wróci z pracy? Niech ich........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa sam sie sprzedales , to nie narzekaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: Sprzedaliście Policjantów takich jak ja. IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 15.10.03, 15:49 Spoko. nie jest tak źle z dowódcami jak to męty przedstawiają. Trzeba tylko poprawić szczelność, wobec 'panów' polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sprzedaliście Policjantów takich jak ja. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.03, 22:43 Pamiętam o ludziach takich jak Ty i pewnie wielu w Polsce także jest Ci wdzięczna za twoją pracę.Rób swoje, odpowiadasz przede wszystkim wobec prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Ktoś tu kłamie IP: *.icpnet.pl 15.10.03, 11:49 Tak sobie myślę, że w ramach oszczędności możnaby zwolnić prokuratorów i sędziów, a także zamknąć więzienia. Nasi rodzimi paparazzi będą prowadzić śledztwa, ogłaszać wyroki, które będzie wykonywał od razu kat. Przecież por. Borewicz wysiada przy tych gejzerach intelektu jakimi są nasi paparazzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2dk Re: Ktoś tu kłamie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.10.03, 11:56 Dziwi mnie jak wszyscy pozno sie obudzili. SLDPZPR rzadzilo tym krajem 50 lat. Ta sprawa to jest nic w porownaniu z tym co oni z tym krajem wyrabiali (Popieluszko, zamach na Papieza Etc.) Dla nich jest nie zrozumiale co wy wszyscy chcecie od biednego zbysia, on po pijaku cos tam chlapnal. Coz najwyzej by odstrzelili lby jakims cwokom z Policji, ktorzy zapierdalaja za 2 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex A poparcie dla SLD rosnie... IP: *.euv-frankfurt-o.de 15.10.03, 12:14 Madry narod, ie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej aresztować Kowalczyka natychmiast IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.03, 12:40 i dać mu wysoki wyrok. Zdrada na wysokim stanowisku musi oznaczać wysoki wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek to już bagno IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.0.* 15.10.03, 12:53 to nie wiecie,że Polska od dawna jest krajem kolesi? Ktoś mądry powiedział, że dla Polaków można zrobić wszystko, z Polakami nic. A tych, którzy kręcą i kłamią w żywe oczy(np p. Sobotka, czy gen Kowalczyk) wystawić publicznie pod pręgierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yossarian Coraz smutniejszy ten Sobotka na zdjęciach... IP: 217.153.84.* 15.10.03, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poufne Re: Ktoś tu kłamie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 14:06 Czy Pan Sobotka i Pan Piłat /SLD/nie są/bądź byli/ czasem czlonkami wladz spolki ochroniarskiej EKOTRADE ktora wykupywala m.in dzialki na Wawrze odsprzedajac je Gminie ze sporym zyskiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Ktoś tu kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 14:12 Oto możliwy i poządany scenariusz: 1.Dziewulski strzela do Sobotki i idzie siedzieć[potem wróci i nam to opowie] 2.Kowalczyk strzela sobie w skroń i kładzie się obok Sobotki 3.Do kraju wraca Nasza Duma i Chluba Narodowa Jednostka Grom;strzela,kładzie się,wstaje i oddaje władzę generałom Baryle i Oliwie[ci wstają]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Re: wylać prokuratorkę z roboty! IP: 213.17.164.* 15.10.03, 14:27 Chyba komuna robi już bokami, bo przy Rywinie jak jakaś prokuratorka chciała być za mądra to ja pognali. A tej się nie da wywalić? Chyba ma dzieci, jakieś grzeszki, chyba można ja przestraszyć? Co to jest żeby podskakiwać Ministrowi SWiA, jego zastępcy, szefowi policji, zasłużonym działaczom SLD z Kielc i Starachowic, samemu Premierowi i Panu Prezydentowi. Za mordę i kopa z prokuratury. Żaden Kurczuk nie będzie tu jej krył. W końcu kto tu rządzi, Leon czy jego dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07 zgłoś sie NIE TO TYKO NIE SPRAWDZONE PLOTKI ROZPOWSZECHNIANE IP: 217.153.94.* 15.10.03, 14:34 PRZEZ WREDNE MEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Rzygac sie chce... IP: *.dmz.infor.pl / 192.168.35.* 15.10.03, 15:03 ...wiec... sie porzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Rzygac sie chce... IP: *.devs.futuro.pl 15.10.03, 18:47 Mnie również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok! Komendant, Minister, Posel..maja prawom wiedziec o ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 15:07 Przeciez najwyzszi urzednicy Panstwa maja prawo i obowiazek wiedziec o dzialaniach policji, i te wiedza sie dzielic..wiec o co ten halas?Prokuratura, media..powinni ich przeprosic, a nie urzadzac nagonke)))Przeciez rzekomi przestepcy, to koledzy samorzadowcow, wiec jak mozna ganic przyjacielska przysluge))) Zreszta FoZZ, Rywingate itp. pokazuja jasno,ze wszystko sie rozmywa..w czasie i z czasem)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as A caloscia kieruje mafioso Leszek M. z Zyrardowa! IP: *.geol.uni-heidelberg.de 15.10.03, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig Re: A caloscia kieruje mafioso Leszek M. z Zyrard IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 15.10.03, 16:22 dokładniej: Leszek M alias Leszek Co Ma Mały Mieszek vel Uśmiechnięty Leszek znany jako Ostatni Co Tak Wodzi. Cała; 'afera starachowicka' to zasłona dymna dla tej większej: propozycji "grupy trzymającej władzę" w sprawie mediów czyli oddanie za bakszysz, kończącej się licencji POLSAT-u. Ale afera jest. I są ofiary >> kozły ofiarne >> zbędny balast wyrzucany za burtę ku uciesze gapiów= nas, zajmujących się Szarakami, jak Sobótka a nie hersztem jak Leszek Co Ma Pusty Mieszek. Dziwne też, że jego promotor znany jako Z(a)nikający Olek siedzi cicho i nic nie robi, bo przecież 70% rodaków mu ufa. Jest dobrze! Żeby było lepiej, nie wystarczy pisać i tłumaczyć, to nic nie daje, jak dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieslukowskiwojciech Re: Ktoś tu kłamie IP: *.jwt.com.pl 15.10.03, 15:29 michnik tu klamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ktoś tu kłamie? Gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.03, 15:59 No bo nie zdobyła, tylko ktoś to jej dał i miał w tym jakiś interes. Ostatnio Michnik brzydził się tami wyciekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Kłamie GW IP: *.i-bud.pl 15.10.03, 16:56 a Pan Poseł Rokita jest najładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica PRZESTAŃCIE PIEPRZYĆ!!!! - CZYTAĆ CO POWIEDZIAŁ PROKUR IP: *.toya.net.pl 15.10.03, 17:48 ATOR: Dokument jest szokujący. Potwierdza wszystkie wcześniejsze informacje i przypuszczenia na temat tego, jak doszło do przecieku: 25 marca w siedzibie SLD przy ul. Rozbrat w Warszawie Sobotka przekazał informację o akcji Długoszowi. Ten zaś zaraz powiedział o tym obecnemu tam posłowi Sojuszu Andrzejowi Jagielle. Dzień później o 8.14 i 9.30 Jagiełło dzwonił do starosty starachowickiego Mieczysława S., ostrzegając go o planowanej operacji. Wtedy wymienił nazwisko i funkcję Sobotki. "Nazwisko Zbigniewa Sobotki wypowiedziane zostało w naturalnym ciągu słów, przekonywująco i pewnie" - pisze prokuratura. Po telefonie od posła starosta Mieczysław S. ostrzegł Leszka S., przywódcę grupy przestępczej, z którą był związany on sam oraz Marek B., wiceprzewodniczący rady powiatu. Uprzedzony o niebezpieczeństwie Leszek S. przyprowadził na spotkanie z podstawionymi przez policję tajnymi agentami dodatkowych członków swojego gangu i usiłował zaprowadzić działających pod przykryciem policjantów "w inne niż umówione miejsce". Przekazanie przez Sobotkę informacji o planowanych działaniach policji mogło stanowić "narażenie na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nieokreślonej grupy policjantów" - podkreśla prok. Tomaszewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica ZDRADA PLANÓW AKCJI UMOŻLIWIŁA GANGSTEROM IP: *.toya.net.pl 15.10.03, 17:56 ZABEZPIECZYĆ SIĘ I EWENTUALNIE UDERZYĆ ZBROJNIE. G A N G S T E R O M - NIE ZALEŻNIE JAKIE FUNKCJE SPRAWOWALI !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekor Re: Ktoś tu kłamie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 17:58 a jednak kłamią ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica CO PAN NA TO, PANIE MILLER ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.10.03, 18:08 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: CO PAN NA TO, PANIE MILLER ?????????!!!!!!!!! 15.10.03, 18:28 On na to nic:) Dopiero jak sejm zarząda głowy Janika to może raczy zareagować. A pomyśleć, że on przed komisją gadał o państwie prawa! Ze są ustawy, które zabraniają tego i owego to tego i owego nie ma! Przeczytałam sobie te wszystkie dzisiejsze rewelacje i najbardziej utkwił mi w pamięci kryptonim akcji zdejmowania mafii starachowickiej - ELITA!!! Ciekawam kto wymyślił tak dowcipną nazwę!? To by znaczyło, że tam już doszło do takiej sytuacji, że ludzie działający na tym terenie (CBŚ i Policja) mieli już dość tej sldowskiej elyty. To musiało przekroczyć wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica JEST NA NECIE KTOŚ ZE STARACHOWIC ????? IP: *.toya.net.pl 15.10.03, 18:42 PODZIELCIE SIĘ Z NAMI, JAK WY ODBIERALIŚCIE TĄ SYTUACJĘ, PANOSZĄCYCH SIĘ LUDZI Z OKOLIC WŁADZY W PIĘKNYCH KRADZIONYCH SAMOCHODACH, FUTRA, LOKALE, WILLE I BEZCZELNOŚĆ GRANICZĄCA POGARDĄ DLA MALUCZKICH - CZY NAZWA AKCJI "ELITA" BYŁA WŁAŚCIWA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re:KU PAMIĘCI, PANIE PREMIERZE MILLER. IP: *.net.autocom.pl 15.10.03, 22:42 W rządzie bardzo łatwo popaść w paranoję. Prezydent Wałęsa ułaskawił przukowca wbrew logice i prawu. Podstawówkowicz T też był premierem i choć nie uczył się liczyć to miliony zł umiał liczyć od 3 milionów funduszu jakiegoś w Poznaiu. To były czasy dla związkowych zbawców własnych rodzin. Prawda basiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSZZ Re: CO PAN NA TO, PANIE MILLER ?????????!!!!!!!!! IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 16.10.03, 01:40 Ty Źrenica, czy nie mógłbyś tak nie krzyczeć, ja już stary jestem, a te wykrzykniki spać mi nie dają. Z tego co wiem Leszek M. śpi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.x. Re: Ktoś tu kłamie IP: 213.199.253.* 15.10.03, 18:50 Jaki premier tacy jego urzędnicy.Czy długo jeszcze będziemy tolerwać republikę kolesiów.Jak zwykle skończy się na rozydleniu afery.Panowie przejdą na inne lukratywne stanowiska.Prawo w tym kraju dotyczy tylko tych co nie mają wpływów ani poparcia.Panowie ze z "elit"władzy sąponad prawem i czująsię świetnie.Ale sami mamy to co chcialiśmy.Dalej słuchajmy złotoustych polityków przed wyborami obiecujących złote góry a nie patrzmy na to co robią naprawdę ,jakie mają realne programy i moralność.Jaki naród taka władza.Rybka psuje się od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica TO JA JESTEM BLIŻEJ OGONA, ALE NIE W ... IP: *.toya.net.pl 15.10.03, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś