jola_iza 02.10.08, 22:21 nie ma co liczyć, jechałam dzisiaj. "kto nam zwróci za kasy" zapytał taksówkarz :) Ecia, co ty na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_city Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 22:23 Droga Jolu, dzisiaj juz kazde małe dziecko wie, ze tzw. Premiera czeka niespodziewany cios w zad! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 22:33 blue_city napisała: > Droga Jolu, dzisiaj juz kazde małe dziecko wie, ze tzw. Premiera > czeka niespodziewany cios w zad! I babcie też, od dawna mówiły:) clipart.coolclips.com/75/wjm/tf05034/CoolClips_envi0075.jpg Wybudujemy Im pomniki skocz.pl/Pomnik1 i oficjalnie kocham Jolantę Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Aż mu wytrzeszcz jak na zdjęciu 03.10.08, 07:58 blue_city napisała: > Droga Jolu, dzisiaj juz kazde małe dziecko wie, ze tzw. Premiera > czeka niespodziewany cios w zad! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 22:35 Państwo kazało płacić za kasy, państwo nie odda, upss tak mówił taksówkarz:( Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 22:38 > Państwo kazało płacić za kasy, państwo nie odda Państwo każe też płacić OC od samochodów i też nie oddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 22:39 Po prostu straszne to państwo. Za kasy nie odda, za OC nie odda, a nawet za benzynę nie odda... Normalnie wszyscy inni instalują sobie kasy na koszt państwa, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:03 państwo jak państwo, mnie to rybka . Ja tylko patrzę ja PO wyborców ubywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:06 jola_iza napisała: > państwo jak państwo, mnie to rybka . > Ja tylko patrzę ja PO wyborców ubywa:) No faktycznie. Taksówkarze gremialnie głosowali na PO. Zwłaszcza ci z dieslami. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:27 gremialnie to nie wiem, jedno wiem- wszyscy znajomi, którzy głosowali już nie chcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:29 jola_iza napisała: > gremialnie to nie wiem, jedno wiem- wszyscy znajomi, którzy głosowali już nie c > hcą:) a na kogo chcą jesli można? Jest jakaś alternatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:29 jola_iza napisała: > gremialnie to nie wiem, jedno wiem- wszyscy znajomi, którzy głosowali już nie c > hcą:) No to super. A u moich znajomych jest dokładnie odwrotnie, a już żaden, ale to żaden, nie chce głosować na sld, że o Cimoszewiczu nie wspomnę. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 02.10.08, 23:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Na taksówkarzy PO 02.10.08, 23:41 Taryfiarze to kolejna obok pzpnu struktura tak jak GW ktorej udalo sie uciec przed lustracja. He, he, he smrod Adasia i jego ludzi honoru unosi sie coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Myślę, że mają większy kłopot 03.10.08, 06:56 Od nowego roku koniec z licencjami dla nich. Korporacje muszą zacząć wreszcie konkurować. Rynek będzie regulował ilość taksówek miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj znam paru. 03.10.08, 08:10 Ci co w korporacjach to jeszcze jakoś żyją mimozdzierstwa jakie na nich uprawiają korporacje.Tak każdemu trzeba za wszystko posmarować. Natomiast Ci co na słupie to mają przes_rane. Nieraz trzy godziny stania i klient za 15 zł. Ale to jeszcze pryszcz. Tak sobie kiedyś porobili, że każdy postój ma stałą obsadę. Jak stanie "obcy" to go gonią. Oznacza to, ze jeśli taksówkarz z Młocin ma kursna Ursynów to zazwyczaj wraca na pusto na swój postój. Zresztą wystarczy popatrzec na swój najbliższy postój, te same gęby co dzień stoją. Innymi sółowy sami sobie jak Jarku w piętę strzelili, to i mają. Odpowiedz Link Zgłoś