prawieemeryt 07.10.08, 11:27 społeczna? Wedle pana Ujadowskiego ( to nie błąd), bywszego niegdyś w PiS_du do argumentowania gdy się nie ma argumentów. Wielki to zaiste filozof i erudyta. WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Byś miał gdzie się POdziać :))) 07.10.08, 11:30 prawieemeryt napisał: Do czego służy nizina społeczna? do argumentowania gdy się nie ma argumentów ---> Przeczytaj swoje i swoich kolegów wpisy na FK, to zobaczysz, że praktycznie wszystkie wasze wpisy (z tytułami wątków włącznie), to ataki personalne pozbawione argumentów - miej więc pretensje do siebie i POdobnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Byś miał gdzie się POdziać :))) 07.10.08, 11:36 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Przeczytaj swoje i swoich kolegów wpisy na FK, to zobaczysz, że prakty > cznie > wszystkie wasze wpisy (z tytułami wątków włącznie), to ataki personalne > pozbawione argumentów Tak właśnie zachował się wczoraj pan hrabia Ujazdowski. To były tylko ataki personalne w stosunku do Millera całkowicie pozbawione argumentów.Majaczenie,że ci młodzi ludzie chcieli umrzeć za Polskę jest tak irracjonalne,że podziwiam Millera,że nie trzepnął tego ujadającego kundla w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Byś miał gdzie się POdziać :))) 07.10.08, 15:45 Rozmowę Ujazdowskiego z Millerem pominę bo jej nie słuchałem/widziałem... Zapytam tylko, dlaczego ten jedyny{:)} normalny człowiek nie zacznie od lektury własnych postów?? Dziwny zaiste, zbiegiem okoliczności, każdy napisany przez niego post obraca się natychmiast przeciw niemu... i nie należy tu pomijać jego sygnaturki - ta jest niesamowicie wręcz, adekwatna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zrotonek O czym ty piszesz ? 07.10.08, 11:38 Dla Ujazdowskiego nie tylko L.Miller stanowi element nizin społecznych, ty też. Nie stawaj więc w obronie tego nadętego, chamowatego ćwoka. Poza tym o jakich argumentach ty piszesz, wystarczy abyś przesłuchał sobie rozmowę Ujazdowskiego z Millerem. A komentarze masz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Właśnie w tym samym momencie to napisałem 07.10.08, 11:42 zrotonek napisał: O czym ty piszesz ? Nie stawaj więc w obronie tego nadętego, chamowatego ćwoka. ---> Nigdy nie staję po stronie żadnego bufona, bez względu na to skąd się wywodzi i kogo reprezentuje. Bufon to bufon i tyle. Być może Ujazdowski wykonała złą robotę dla Dutkiewicza ... by XXI źle się kojarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Właśnie w tym samym momencie to napisałem 07.10.08, 11:48 Normals nie ma jeszcze w archiwum tej rozmowy na portalu TVN-24 jak będzie to dam linka.Kiedy posłuchasz co miał wczoraj do powiedzenia Ujazdowski to sam sobie zadasz pytanie po co było takiego kretyna i chama zapraszać do studia.Jestem pewien,że choć do tego się nie przyznasz to tak właśnie pomyślisz.Dno,Miller przy nim był na wyżynach intelektualnych on na nizinach. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: O czym ty piszesz ? 07.10.08, 11:44 Rany boskie. Ty tego normalnego jeszcze nie znasz? On ma jedynke z przodu, czasem dwie z tyłu. Do tylu tylko umie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek PO pierwsze, nie bronię Ujazdowskiego 07.10.08, 11:58 prawieemeryt napisał: Rany boskie. Ty tego normalnego jeszcze nie znasz? On ma jedynke z przodu, czasem dwie z tyłu. Do tylu tylko umie liczyć. ---> PO drugie, nie podważam argumentów tych co jego atakują, ale krytykuję, że robią to odwołując się do zasad, do prawdomówności a sami zajmuja się tu na FK przede wszystkim zaklinaniem rzeczywistości i atakami personalnymi. PO trzecie 1nc11 jest głównie do zakładania wątków, bo 1nc ma zablokowaną taką możliwość. Tak więc nie jest to jakaś praktyka, o której krytycznie się mówi, że "to wielonickowiec". :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Do czego służy nizina 07.10.08, 11:31 Też słuchałem wczoraj tego prawicowego erudytę.Poziom jego argumentacji był porażający.Widziałem wczoraj arystokratę Millera i menela spod budki z piwem Ujazdowskiego.Nazwisko również właściwe,ujadał jak zwykły kundel.Tfuuu "elyty" prawicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Może to jakaś V Kolumna partii XXI ? 07.10.08, 11:38 aloa_oe napisał: Widziałem wczoraj arystokratę Millera i menela spod > budki z piwem Ujazdowskiego. ---> Nie słyszałem, ale zakładam, że głosy krytyki są całkowicie uzasadnione. Jednak zachowanie Ujazdowskiego nie upoważnia niektórych do odwoływania się do zasad, kultury, wolności słowa, skoro sami w swoich wypowiedziach łamią je na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś