alfa.alfa4 13.10.08, 18:13 szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:14 Kaczynski to sie nadaje do piaskownicy tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:16 Niestety w obcym dla prezydenta. Konkretnie: po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:31 pit_44 napisał: > Niestety w obcym dla prezydenta. Konkretnie: po polsku. W kuluarach polski jest tak samo zrozumiały co język bantu Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Bo pan Prezydent po wolsku... 13.10.08, 18:16 alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:20 w języku zrozumiałym dla słuchaczy a więc nie będzie to wolski a pan pREZYDENT to sobie może...... Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:22 a pan > pREZYDENT to sobie może...... To się może... przelecieć. venus99 napisał: > w języku zrozumiałym dla słuchaczy a więc nie będzie to wolski a pan > pREZYDENT to sobie może...... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To już nie trzeba być poliglotą??? :))) 13.10.08, 18:41 venus99 napisał: w języku zrozumiałym dla słuchaczy ---> Doskonały polityk już ma prawo znać tylko język polski??? Od kiedy te nowe kryteria? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 13.10.08, 18:21 Premier po polsku, prezydent po wolsku. alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa A gdzie przyklei gumę?? 13.10.08, 18:26 alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kamasz_dorna Pisdziochom zwieracze pusciły :)) 13.10.08, 18:28 Mam pytanie bo wiem,ze robisz na FK na 3 zmiany. Na pierwszej jako blue_city, na drugiej jako platformiarz,teraz jako ten głupek alfa. Tak tylko pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pisdziochom zwieracze pusciły :)) 13.10.08, 18:34 kamasz_dorna napisał: > Mam pytanie bo wiem,ze robisz na FK na 3 zmiany. > Na pierwszej jako blue_city, na drugiej jako platformiarz,teraz jako > ten głupek alfa. > Tak tylko pytam... A jakie jest to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamasz_dorna Re: Pisdziochom zwieracze pusciły :)) 13.10.08, 18:37 alfa.alfa napisał: A jakie jest to pytanie? juz wiem, retoryczne :) robisz na FK na 3 zmiany. Na pierwszej jako blue_city, na drugiej jako platformiarz,teraz jako ten głupek alfa. > Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city [...] 13.10.08, 18:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Pisdziochom zwieracze pusciły :)) 13.10.08, 19:14 kamasz_dorna napisał: > alfa.alfa napisał: > A jakie jest to pytanie? > > juz wiem, retoryczne :) > robisz na FK na 3 zmiany. Na pierwszej jako blue_city, na drugiej > jako platformiarz,teraz jako ten głupek alfa. > > > > > Na pocieszenie powiem ci że mam jeszcze pięćdziesiąt innych nicków i jest tu nas dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A nie po angielsku? 13.10.08, 19:23 alfa.alfa napisał: A po co? Tłumacze ci przeszkadzają? Czy jak LechKacz (znany poliglota) chciałbyś ich poprawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W swoim, czyli innym 13.10.08, 19:24 prezydenckim www.o23.pl/Lech%2BKaczy%25F1ski%2B-%2B%2526quot%253BRoger%2BPereiro%2526quot%253B-id-bNl_Ox-38ZU.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Albo w języku "rzyma" 13.10.08, 19:24 www.o23.pl/Lech%2BKaczy%25F1ski%2Bwita%2B%2526quot%253Bbiskupa%2BRzyma%2526quot%253B-id-NEY9cvqiaAo.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Jakiego "rzyma"? 13.10.08, 20:06 www.o23.pl/Lech%2BKaczy%25F1ski%2Bwita%2B%2526quot%253Bbiskupa%2BRzyma%2526quot%253B-id-NEY9cvqiaAo.html Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Ot, nieuważny Wolak. Ruski jakiś... 13.10.08, 20:08 "Lech Kaczyński w przemówieniu podczas powitania papieża Benedykta XVI: "[...] witamy w naszej ojczyźnie biskupa Rzyma." spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Genialny_J%C4%99zykoznawca Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Ot, nieuważny Wolak. Ruski jakiś... 13.10.08, 20:15 rydzyk_smigly napisała: > "Lech Kaczyński w przemówieniu podczas powitania papieża Benedykta > XVI: "[...] witamy w naszej ojczyźnie biskupa Rzyma." I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Nic, wolaku.... 13.10.08, 20:18 alfa.alfa napisał: I co w związku z tym Z satysfakcją odnotowuję, że wrociłeś do swojej płci. Nie dali ci ślubu z pedałem? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Nic, wolaku.... 13.10.08, 20:21 rydzyk_smigly napisała: > alfa.alfa napisał: > I co w związku z tym > > Z satysfakcją odnotowuję, że wrociłeś do swojej płci. Nie dali ci > ślubu z pedałem? Jako alfa.alfa4 jestem kobietą. Dziwne że nie zauważyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Ot, nieuważny Wolak. Ruski jakiś... 13.10.08, 20:18 alfa.alfa napisał: > rydzyk_smigly napisała: > > > "Lech Kaczyński w przemówieniu podczas powitania papieża Benedykta > > XVI: "[...] witamy w naszej ojczyźnie biskupa Rzyma." > > I co w związku z tym? I na dodatek z PiS-dogłowiem bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Ot, nieuważny Wolak. Ruski jakiś... 13.10.08, 21:35 zapijaczony_ryj napisał: > alfa.alfa napisał: > > > rydzyk_smigly napisała: > > > > > "Lech Kaczyński w przemówieniu podczas powitania papieża Benedykta > > > XVI: "[...] witamy w naszej ojczyźnie biskupa Rzyma." > > > > I co w związku z tym? > > I na dodatek z PiS-dogłowiem bardziej A o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Pan Prezydent jak rozumiem w jedynym języku obcym 13.10.08, 22:03 (a może nie obcym, tylko właśnie swoim, biorąc pod uwagę związki tatusia z poprzednim systemem?) jaki zna (na tyle, żeby wydukać dzińdybry, gdzie moja vodka), czyli rosyjskim? Tylko po co nam przedstawiciel PartiI roSyjskiej (PiS) na tym szczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: Pan Prezydent jak rozumiem w jedynym języku o 13.10.08, 22:05 socjalliberal napisał: > (a może nie obcym, tylko właśnie swoim, biorąc pod uwagę związki tatusia z > poprzednim systemem?) jaki zna (na tyle, żeby wydukać dzińdybry, gdzie moja > vodka), czyli rosyjskim? Tylko po co nam przedstawiciel PartiI roSyjskiej (PiS) > na tym szczycie? O Tusku to można powiedzieć że języki przodków są mu obce. A inne zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 14.10.08, 18:21 alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Jakoś nie doczekałam się odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 14.10.08, 18:35 alfa.alfa napisał: > Jakoś nie doczekałam się odpowiedzi Odpowiedź przecież znasz. Tusk podczas debaty mówił, że trochę zna niemieckiego a angielskiego się uczy. Lech Kaczyński natomiast powiedział, że biegle zna angielski i poprawia nawet tłumaczy. Przez te dwa lata zaszło jednak coś co wymazało kompletnie tę znajomość angielskiego. Wina wina i koki czy choroba Lecha Kaczyńskiego? Mózg jak sito po herze? Lech Kaczyński ma trudności z językiem polskim więc po wolsku slangiem zasuwa. Są jacyś tłumacze z wolskiego? Z polskiego są nawet tłumacze przysięgli. Znasz jakiegoś tłumacza przysiegłego z kaczyńskiego wolskiego na jakiś inny cywilizowany? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 14.10.08, 18:43 porannakawa20 napisała: > alfa.alfa napisał: > > > Jakoś nie doczekałam się odpowiedzi > > Odpowiedź przecież znasz. > Tusk podczas debaty mówił, że trochę zna niemieckiego a angielskiego się uczy. Trochę to i ja znam z Czterech pancernych Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 14.10.08, 19:05 alfa.alfa napisał: > Trochę to i ja znam z Czterech pancernych To startuj na Prezydenta RP! Gdy jeszcze po wolsku potrafisz! Miałeś w rodzinie dziadka carskiego czynownika? Nie? No to nie masz szans jak Kaczyński. Ten to i pa russki z 4panc, i po niemiecku hendehoch i po wolacku - A ososiemroschosi? I gdybyś coś wiedział o stosunkach w pracy po socjalistycznemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wjakim języku będzie przemawiał premier na un 14.10.08, 19:09 Na pewno nie po wolsku. Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony alfa, co to znaczy 14.10.08, 20:11 "wjakim"? To po wolsku tyle co w naszym ojczystym "w jakim"? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Musiał siedzieć jak na tureckim kazaniu 16.10.08, 17:05 alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Kikut jak zwykle 16.10.08, 17:12 Lze, jak Kownacki zreszta.. Ale to takie PISdziackie...... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Możesz se poszczekać czosnek 16.10.08, 17:16 kolor napisał: > Lze, jak Kownacki zreszta.. > Ale to takie PISdziackie...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Znowu kikucie 16.10.08, 17:18 lzesz. Jak Kownacki... Lzyj dalej, jak na rasowego PISdzielca przystalo hehehehehe Moze cie Jarek na wieczor przygarnie?????? Buehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Zwłaszcza z premierem Danii? 16.10.08, 21:27 alfa.alfa4 napisała: > szczycie? Pod warunkiem oczywiście że pan Prezydent raczy go zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś