xenocide 18.10.08, 16:26 Okazalo sie ze pani Monika Olejnik jest bardzo placzliwa. Psychoanalityk by sie tej pani przydal aby przywrocic ja do rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: Placzka z TVN 18.10.08, 16:27 Wystarczy żeby debile jej nie obrażali Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Placzka z TVN 18.10.08, 16:29 krystian10 napisał: > Wystarczy żeby debile jej nie obrażali W tym kraju wszyscy obrazaja wszystkich lacznie z ta 53 letnia placzka. Wstyd stara baba i palcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Hmm.... 18.10.08, 16:29 xenocide napisał: > Okazalo sie ze pani Monika Olejnik jest bardzo placzliwa. Psychoanalityk by > sie tej pani przydal aby przywrocic ja do rownowagi. Ja sądzę, że psychoanalityk (a może psychiatra) przydałby się zupełnie komuś innemu - zachowania Mamrotka wielce są podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:30 Na jej miejsu też bym się obawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:31 Tacy psychole bywają niebezpieczni... Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:33 krystian10 napisał: > Tacy psychole bywają niebezpieczni... Ty to wiesz z autopsji, wiec dbaj o siebie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:38 Tak patrzę na niego jak rży i od razu się nasuwa, że normalny to on nie jest, podobnie rżał Lepper i już go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:39 krystian10 napisał: > Tak patrzę na niego jak rży i od razu się nasuwa, że normalny to on nie jest, > podobnie rżał Lepper i już go nie ma. Smiech to samo zdrowie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:41 Ale nie psychiczny rechot. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:57 Oczekiwali w Brukseli na fachowca,a zobaczyli rzacego osla. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Jakiś psychol chce ją wykończyć 18.10.08, 16:32 douglasmclloyd napisał: > Na jej miejsu też bym się obawiał. > Mylisz sie. Olejnik plakala ze szczescia bo pan prezydent udzielil jej wywiadu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Taki mały, tłusty, nieprzyjemny???? 18.10.08, 16:33 Po Warszawie gania w kilka czarnych BMW, pełno dokola niego mięśniaków z gnatami pod pachą.... też bym się bał. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Taki mały, tłusty, nieprzyjemny???? 18.10.08, 16:35 dr.krisk napisał: > Po Warszawie gania w kilka czarnych BMW, pełno dokola niego > mięśniaków z gnatami pod pachą.... też bym się bał. To i tak superman przy podstarzalej Olejink, osobiscie wylaczam wizje jak ja pokazuja. Szkoda mi kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Okropne... 18.10.08, 16:39 Ta "podstarzała Olejnik". Rozumiem, że wzorem niejakiego Targalskiego chciałbyś mieć w mediach tylko dwudziestolatki. No i wiesz - każdy ma supermana na swoją miarę... wybrałes Mamrotka, twoja sprawa :) Ale trochę się dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mamrotek Superstokrotek? 18.10.08, 16:44 Bohater narodowy na miarę XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk I czy to on miał "mały pistolecik"? 18.10.08, 16:46 Czy brat jego? Wolski superman :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Placzka z TVN - ciekawostki z o.ł: 18.10.08, 16:35 MOnika córka WSW pułkownika,łzy połyka a jeszcze mazura kajdaniarskiego fika... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Pani Olejnik jest bardzo opanowana:-))) 18.10.08, 16:39 Gdyby mnie ktoś nawyzywał od stokrotek to bym stała jak słup soli. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Pani Olejnik jest bardzo opanowana:-))) 18.10.08, 16:40 malaszaramysz napisała: > Gdyby mnie ktoś nawyzywał od stokrotek to bym stała jak słup soli. > No wlasnie i jak tu 53latce dogodzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ot, wolska elegancja :)) 18.10.08, 16:44 xenocide napisał: > No wlasnie i jak tu 53latce dogodzic ? > To w Wolsce takie zwyczaje panują? Kobietom wiek publicznie wypominać? Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jak to było przed 3 laty z wiekiem Pierwszej Damy? 18.10.08, 16:45 Był nieustalony? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A tak.... 18.10.08, 16:48 Tu akurat starczyło rąbka tajemnicy. Oczywiście Olejnik nie zasłużyła na tak delikatne traktowanie - dobrze że Mamrotek nie kazał Borowcom jej zastrzelić! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Miała szczęście... 18.10.08, 16:50 Przeżyła i nawet udało jej się buzię zamknać. To nie lada sztuka:-) Większość ludzi by została z rozdziawioną szczęką do końca zycia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Ot, wolska elegancja :)) 18.10.08, 16:55 dr.krisk napisał: > > > To w Wolsce takie zwyczaje panują? Kobietom wiek publicznie > wypominać? > Nieładnie. Oczywiscie tobie zycze abys mial powodzenie tylko u leciwych matron. Mlode pozostaw mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Bardzo chętnie. 18.10.08, 17:57 xenocide napisał: > Oczywiscie tobie zycze abys mial powodzenie tylko u leciwych matron. > Mlode pozostaw mnie :-) Tu akurat się całkowicie zgadzam z tobą. Z racji wieku gustuję wyłącznie w "leciwych damach" około 50-tki. Ty jak sądzę ślinisz się na widok gimnazjalistek... W Wolsce kobiety istnieją tak mniej więcej do 30-tki. Potem zamieniają się w Matki Polki. Coraz mniej mi się ta Wolska podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Coś w tym jest. 40-te urodziny 18.10.08, 19:17 chiałamvcurządzić w OBI. Wszak tam zatrudniają NAWET po 40-tce. Niestety nie zgodzili się.Szkoda:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: Placzka z TVN 18.10.08, 16:42 xenocide napisał: > Okazalo sie ze pani Monika Olejnik jest bardzo placzliwa. Psychoanalityk by > sie tej pani przydal aby przywrocic ja do rownowagi. albo spowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Placzka z TVN 18.10.08, 19:36 > albo spowiedź :) Wystarczy raport oficerowi prowadzącemu Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: karzel chce wykanczac jak Hitler i Stalin? 18.10.08, 17:56 Wychowanek czerwonego zoliborskiego salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Placzka z TVN 18.10.08, 18:31 xenocide napisał: > Okazalo sie ze pani Monika Olejnik jest bardzo placzliwa. A ty byś się nie bał, jak jakiś facet z obłędem w oczach, z kilkoma osiłkami z pistoletami maszynowymi, grozi, że cię załatwi? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Placzka z TVN 18.10.08, 19:32 Nareszcie "asertywna" i "obiektywna" do bólu, MO została spacyfikowana. Szkoda tylko, że przez takiego tłuczka jak Don Kartoflo II. ;-) Ale to fakt, że nikt normalny, z nią sobie nie pogada... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Pijak z PiS 18.10.08, 19:48 Okazało się, że pan Lech Kaczyński jest małym, tchórzliwym damskim bokserkiem. Przydałby mu się porządny cios w papę, aby przywrócić go do równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Pijak z PiS 18.10.08, 19:54 A ty mi wyglądasz na forumowego gieroja. :-D Borowiki tylko czekają na takich... W realu! :-) Don Bulbo jest nietykalny! Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Borowiki wciągam nosem na śniadanie :-) n/t 18.10.08, 20:01 Nosem, to chyba co innego wciągasz skoro tak o obrońcach Bulwiastego ośmielasz się pisać... Mniej amfibii, więcej świeżego powietrza... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Borowiki wciągam nosem na śniadanie :-) n/t 18.10.08, 20:03 fanpanajurka napisał: > Mniej amfibii, więcej świeżego powietrza... ;-) Wyczuwam aposterioryczne znawstwo tematu w fachowym slangu kolegi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Borowiki wciągam nosem na śniadanie :-) n/t 18.10.08, 20:09 bogucjusz napisał: > fanpanajurka napisał: > > Mniej amfibii, więcej świeżego powietrza... ;-) > Wyczuwam aposterioryczne znawstwo tematu w fachowym slangu kolegi... :-) aaa, tam zaraz aposterio... trudne słowo :-( walnie se człowiek czasem w przegrode, bo wytrzymać już nie można z tymi bytami biologicznymi ;-) "lepiej mieć parkinsona i trochę rozlać niż alzhaimera i zapomnieć się napić" :-D Odpowiedz Link Zgłoś