Gość: pro Skandynaw IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 21.10.03, 19:42 jetsem za 60 % podatkiem dla najbogatszych. tak jak w szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RafałX Re: Przepychanie planu Hausnera IP: *.acn.waw.pl 21.10.03, 20:28 ja też jestem za zrujnowaniem gospodarki, wtedy wszyscy będziemy równi, bo nikt nic nie będzie miał. Po co iść śladami USA, Hiszpanii, Irlandii, Singapuru skoro można iść śladami Korei Północnej, Kuby i Ameryki latynoskiej. Zapominacie, że "najbogatsi" to nie osoby indywidualne, ale w praktyce przedsiębiorstwa rozliczające się na podstawie formularzy PIT (tak samo jak zwykli robotnicy). To oni zatrudniają większość ludzi w Polsce. Dołóżmy im podatków! Dajmy ludziom odpocząć na bezrobociu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Glupie rzady,gupie ustawy!!! IP: *.proxy.aol.com 21.10.03, 20:31 To jest wielki bubel rzadu L.Millera.Ten rzad juz udowodnil ze nie umie rzadzic krajem.Co sie dotkna to zniszcza.Jedynym wyjsciem jest dymisja rzadu z L.Millerem na czele.Nie mozna sztucznie trzymac rzadu ktory jest nieudolny w rzadzeniu. Miller nie spelnil obietnic przed wyborczych,i za to musi odejsc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Przepychanie planu Hausnera IP: *.trlabs.ualberta.ca 21.10.03, 20:35 Gość portalu: pro Skandynaw napisał(a): > jetsem za 60 % podatkiem dla najbogatszych. tak jak w szwecji. To przeprowadz sie do Szwecji i zobacz jaki to raj na ziemi. Ja wlasnie zmienilem 50% podatkow w Szwecji na 30% w Kanadzie i byla to doskonala decyzja. Najwidoczniej nie masz pojecia ani o warunkach zycia w Szwecji ani o ekonomii skoro piszesz takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regulgator Re: Przepychanie planu Hausnera IP: *.fornet.waw.pl 21.10.03, 20:48 a ja za 16 stawkami podatku dochodowego od osób fizycznych w rozpiętości od 19% do 90%, bo to jest sprawiedliwe społecznie, i liniowym podatkiem 15% od firm bo to jest sprawiedliwe społecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Szwecja = Komuna IP: *.patterson.msstate.edu 22.10.03, 18:13 Gość portalu: pro Skandynaw napisał(a): > jetsem za 60 % podatkiem dla najbogatszych. tak jak w szwecji. Z jakiej racji mam bulic na nieukow i leniow? 15% podatek liniowy jest najsprawiedliwszy! Odpowiedz Link Zgłoś