Gość: �cierwo IP: 80.51.245.* 23.10.03, 10:45 PANI BŁOCHOWIAK - ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xys Teoria spiskowa IP: *.fuw.edu.pl 23.10.03, 10:49 A może Anita Błochowiak nie jest totalną kretynką, tylko realizuje polityczne zamówienie na kompromitowanie komisji śledczej? Fakt, że podcina przyszłość swojej politycznej kariery, ale dla zasłużonych towarzyszy znajdzie się zawsze jakaś synekura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica MOŻE??? ALE TO JEST DLA NIEJ NAJWIĘKSZY KOMPLEMENT IP: *.toya.net.pl 23.10.03, 12:48 "żadnych uprzedzeń w stosunku do homoseksualistów". JAK TO ROZUMIEĆ ??? TO CHYBA JESZCZE MOCNIEJSZA OBELGA !!! CZYLI KONSEKWENTKIE BRNIE DO PRZODU - JEŚLI TAK, TO MASZ RACJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PABIANICE SIEDLISKO CIEMNOTY IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 19:53 LUDZIE Z TEGO MIASTA POWINNI MIEĆ DOŻYWOTNI ZAKAZ KANDYDOWANIA DO PARLAMENTU I NA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: PABIANICE SIEDLISKO CIEMNOTY IP: *.mirtel.net 23.10.03, 20:57 Mieszkam w Pabianicach i jestem przeciwnikiem wszelkich ruchów faszyzujących i pokrewnych mających na celu dyskryminowanie mniejszości (seksualne, narodowe, religijne i inne). Z tego powodu nie utożsamiam się z posłanką B. ani jej agresją. Przeprosiny Pani B. nic tu nie zmienią. Kto pozwala sobie strzelić do Żyda, homoseksualisty, człowieka innego wyzwania, nie może liczyć, iż znajdzie naiwnych, którzy uwierzą, że zrobił to przypadkowo. Pamiętajcie, że jeśli nie odpowiecie dziś na to, że jakiś nowy Hitler ma ochotę walczyć z homoseksualistami, to jutro będzie ścigał ludzi ze stygmatem innej wiary, pojutrze rasy, a w końcu przyjdzie i po Was. Zarazem człowiek postulujący, aby nikt z Pabianic nie miał prawa startować w wyborach parlamentarnych czy prezydenckich także stosuje tę samą metodę samemu stawiając się na jednej płaszczyźnie z Panią B. W gruncie rzeczy każdemu z nich jest absolutnie obojętne do kogo strzela, żeby tylko było wiele ofiar. Pani B. strzela dziś do homoseksualistów, a ktoś inny do Pabianiczan. Wczoraj Pani B. strzelała do homoseksualistów, dzisiaj kto inny strzela do mnie jako Pabianiczanina. Kiedy przyjdą po Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia. Re: PABIANICE SIEDLISKO CIEMNOTY IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 23.10.03, 21:51 Alez sobie poslanka zrobila prase, niewazne dobra czy zla, przy jej mozliwosciach intelektualnych chyba ne jest nawet w stanie ich odroznic. A swoja droga mowi sie, ze chuliganie i pseudokibice uzywaja takich slow i innych, wnioski nasuwaja sie same, skonczmy juz o tym mowic, to powinno zniknac z gazet, przeciez to wstyd!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EURO POLSKA DLA EUROPEJCZYKOW,POLAKOW DO GAZU IP: *.zec.lodz.pl 24.10.03, 13:54 W CZERWONYCH SKARPETKACH I BEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzdra Re: PABIANICE SIEDLISKO CIEMNOTY IP: *.trentn01.nj.comcast.net 24.10.03, 01:20 Gość portalu: win napisał(a): > Mieszkam w Pabianicach i jestem przeciwnikiem wszelkich ruchów > faszyzujących i pokrewnych mających na celu dyskryminowanie > mniejszości (seksualne, narodowe, religijne i inne). Z tego > powodu nie utożsamiam się z posłanką B. ani jej agresją. > Przeprosiny Pani B. nic tu nie zmienią. Kto pozwala sobie > strzelić do Żyda, homoseksualisty, człowieka innego wyzwania, > nie może liczyć, iż znajdzie naiwnych, którzy uwierzą, że zrobił > to przypadkowo. Pamiętajcie, że jeśli nie odpowiecie dziś na to, > że jakiś nowy Hitler ma ochotę walczyć z homoseksualistami, to > jutro będzie ścigał ludzi ze stygmatem innej wiary, pojutrze > rasy, a w końcu przyjdzie i po Was. > Zarazem człowiek postulujący, aby nikt z Pabianic nie miał prawa > startować w wyborach parlamentarnych czy prezydenckich także > stosuje tę samą metodę samemu stawiając się na jednej > płaszczyźnie z Panią B. W gruncie rzeczy każdemu z nich jest > absolutnie obojętne do kogo strzela, żeby tylko było wiele > ofiar. > Pani B. strzela dziś do homoseksualistów, a ktoś inny do > Pabianiczan. Wczoraj Pani B. strzelała do homoseksualistów, > dzisiaj kto inny strzela do mnie jako Pabianiczanina. Kiedy > przyjdą po Was? Ale pani Blochowiak do nikogo nie strzelala, kazdy nosi jakies skarpetki, bialy i czarny to tez kolor. Skarpetki nie powinny nikogo upokarzac, byle byly czyste i zalorzone na umyte nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam SWIETNA WYPOWIEDZ PANIE "WIN"!!!! IP: *.sympatico.ca 24.10.03, 05:49 Bardzo trafne! Odpowiedz Link Zgłoś
new.model.army A czy mozna byc az tak skretynialym, 23.10.03, 21:25 poza zakladem zamknietym? Nie sadze:) Ta teoria wcale nie jest spiskowa, o tym mowilo sie od poczatku. Ale to wcale nie swiadczy o koncu kariery politycznej. Elektorat w tym kraju glosuje na niebieskie szkla kontaktowe, a czy ktos w przeszlosci byl morderca, zlodziejem czy kretynem to jest juz mniej wazne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek BRAWO ANITA!!! No i czym NAPOILI RYWINA W AGORZE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:25 Mam nadzieję, że jednak dopnie Pani tego, aby dowiedzieć się jak przebiegała carość rozmowy i poczęstunek Wysokich Umawiających się Stron!!!!!!!!!!!!! w dniu 22 lipca 2002 roku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Młot(ka) na Pedały IP: *.katowice.supermedia.pl 23.10.03, 10:51 nie lubię pani Anity, ale tu akurat jej wypowiedz bardzo mi sie spodobała, mysle ze sam bym powiedzial cos w podobnym stylu.Pani Anita nazwala rzecz po imieniu i chwała jej za to.A poza tym to ona moglaby wbijac gwoździe (budowlane!) głową, do tego sie nadaje.Wiec od teraz zyskuje u mnie nowy przydomek "Młot na Pedały".Pozdrawiam wszystkich wielbicieli pani Anity i skarpetkowych skrytożerców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . TO PREZENTUJESZ ZAJEBISTY POZIOM IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 19:54 TAKI Z PABIANIC ALBO GRÓJCA Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 11:06 Taka to u nas jest wolnosć słowa wolno sobie żartować z księży z głeboko wierzących katolików z rodzin wielodzietnych z dziewic i prawiczków ale z homoseksualistów i Żydów żartować sobie nie mozna..o jak ja nienawidzę politycznej poprawności...dla mnie gey homoseksualista to jest pedał albo ciota i koniec kropka to nie jest normalne. Jeśli uznać to za normalne to logicznym będzie uznanie w nastepnej kolejnosci pedofili..te przeprosiny to żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest wampir Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.buga.uga.pl 23.10.03, 11:22 faktycznie jesteś oszołomem. uważasz się za katolika a szerzysz nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter PODOBNO RYDZYK POSUWA KOTLINOWSKIEGO IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 20:20 A GIERTYCH POSŁA PEKA, tylko on cały czas pęka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter A JANOWSKI WRZODAKA IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 20:21 TYLKO CALY CZAS GADA COS O CZYNNIKACH ENDOGENICZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter A GIERTYCH CZASAMI ROBI TO SAM POD KOŁRĄ IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter A WSZECHPOLACY ROBIA TO Z BUBLEM IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 20:34 ALE TAKI SEX PODOBNO GOWNO WARTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropidło Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:45 Potrafisz odróżnić uczucie nienawiści od obrzydzenia? Ja rozumiem, że (taki facio w tych skarpetkach) to też stworzenie boże "i inaczej żyć nie może". A ja należę do normalnej większości i też sie domagam tolerancji dla moich poglądów oraz upodobań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Oszołom w czerwonych skarpetkach IP: *.biaman.pl 23.10.03, 11:33 oszołom, zszedłeś z drzewa? Po jaką cholerę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Oszołom z Radia Maryja IP: *.eimg.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 19:19 Myślę że twój poziom umysłowy jest jeszcze niższy niz posłanki Błochowiak jeżeli uznajesz homoseksualistów i pedofili za to samo. Homoseksualizm to dobrowolny związek dorosłych osób. Pedofilię trudno uznać za związek dobrowolny. Oczywiście można powiedzieć że homoseksualiści to pedały cioty tak samo jak można powiedzieć, że nie jesteś mniej inteligentny tylko, że z ciebie debil i idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prinsik Re: Oszołom z Radia Maryja IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 09:13 BRAWO, ale czy taki ciemny prol to zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . MYLISZ ŻARTY Z OBRAZANIEM IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 23.10.03, 19:55 A SKORO NIE CZUJESZ TEJ ROŻNICY TO ZNACZY ŻE JESTEŚ STRASZNIE MAŁO INTELIGENTNYM CZLOWIEKIEM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom brukselski Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.10.03, 20:48 A co osle jeden. Myslisz, ze tylko tobie i do tego tylko po bozemu moze byc przyjemnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.chello.pl 23.10.03, 21:29 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Taka to u nas jest wolnosć słowa wolno sobie żartować z księży z głeboko > wierzących katolików z rodzin wielodzietnych z dziewic i prawiczków ale z > homoseksualistów i Żydów żartować sobie nie mozna..o jak ja nienawidzę > politycznej poprawności...dla mnie gey homoseksualista to jest pedał albo ciota > > i koniec kropka to nie jest normalne. Jeśli uznać to za normalne to logicznym > będzie uznanie w nastepnej kolejnosci pedofili..te przeprosiny to żenada! Przestanę żartować, jeśli dziewice wystąpią o zarejestrowanie jako mniejszość seksualna. Księża też powinni - to naprawdę dobry sposób na zdobycie grantów unijnych. Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Kapral Anita luźno o skarpetkach IP: *.biaman.pl 23.10.03, 11:12 Jakakolwiek partia, a zwłaszcza ta, która twierdzi, że jest lewicowa, po takiej wypowidzi powinna takiego CZŁONKA natychmiast wyp..rdolić. Robocop Anita nawiązywał do licznych dowcipów na ten temat? Mój Boże, w jakim zabawnym towarzystwie Robocop się obraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Nieuzasadnione podniecenie Anity IP: *.clean4all.com 23.10.03, 11:19 Ona aię po prostu nasłuchała, jak Michnik z Rokitą prowadzili ze sobą interesujące polemiki w czasie zeznań. Dopuścili ją do głosu, temat stał się luźny i Anita tak się podnieciła, że była gotowa uwierzyć, że też poprowadzi taką dyskusję. Jak to się skończyło, to wszyscy słyszeliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman SLD do ziemi? IP: *.biaman.pl 23.10.03, 11:22 Jak słusznie zauważył mój kolega, który rzadko bywa ostatnio na forum, bo podróżuje na trasie Berlin-Warszawa, Robocop Anita chciała zabłysnąć - czymkolwiek, k.. mać. Tak jak mówisz, zabłysnęła, czym umiała. Gdybym ja był partią, do której ona należy, to bym się zapadł pod ziemię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Nieuzasadnione podniecenie Anity IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 19:46 Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > Ona aię po prostu nasłuchała, jak Michnik z Rokitą prowadzili ze sobą > interesujące polemiki w czasie zeznań. Dopuścili ją do głosu, temat stał się > luźny i Anita tak się podnieciła, że była gotowa uwierzyć, że też poprowadzi > taką dyskusję. Jak to się skończyło, to wszyscy słyszeliśmy. Ale jak się podnieci, to jest taka sexy, że... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: (Nie)uzasadnione podniecenie Anity IP: *.odnxx7.adsl.tele.dk 23.10.03, 20:35 Gość portalu: Fan napisał(a): > Gość portalu: GoniącyPielęgniarz napisał(a): > > > Ona aię po prostu nasłuchała, jak Michnik z Rokitą prowadzili > ze sobą > > interesujące polemiki w czasie zeznań. Dopuścili ją do głosu, > temat stał się > > luźny i Anita tak się podnieciła, że była gotowa uwierzyć, że > też poprowadzi > > taką dyskusję. Jak to się skończyło, to wszyscy słyszeliśmy. > > Ale jak się podnieci, to jest taka sexy, że... Moze i ona zle gada, ale piesciocha z niej, ze och... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Kapral Anita luźno o skarpetkach IP: *.ebola.lublin.pl 23.10.03, 20:15 IMO to partia za pomocą swoich członków już niejednokrotnie tą czynność wykonywała. Gdybym nie wiedział, że wypowiedź była poprostu spowodowana głupotą to myślałbym, że p. Błochowiak wykazała się niespotykaną w SLD szczerością i ujawniła zdrowe poglądy normalnego człowieka. Zakłamanie SLD jest potężne. Aby sięgnąć choć po garść wyborców, a nie mogąc znaleźć nikogo normalnego sięgają po tzw. mniejszości seksualne. Oj żeby potem nie skarżyli się na przyspieszony oddech za plecami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 11:21 przerażające są te wasze opinie które zamiast wziąć w obronę panią Anitę to wy ją jeszcze atakujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekl Anita tak trzymać 23.10.03, 11:31 przecież wszyscy wiemy że homoseksualiści są OK, tylko te pedały brrr. Do tej pory mistrzuniem hipokryzji byli w sld mężczyźni ale teraz i panie niezgorsze. Brawo, tylko tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Pogratulować IQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 11:32 Taka osoba pobiera diety poselskie z MOICH podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Pogratulować IQ 23.10.03, 11:35 Gość portalu: Immortal napisał(a): > Taka osoba pobiera diety poselskie z MOICH podatków. -DFakt że pani Aniyta kilka razy chlapnęła (pionowe korytarze) ale wypowiedzią o pedałach ze noszą kolorowe skarpetki w pełni się zrehabilitowała w moich oczach jednocześnie przesyłam do niej wyrazy współczucia z powodu konieczności publicznego przepraszania tych zboczeńców za to że powiedziała o nich parę słów prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: Pogratulować IQ IP: 80.51.240.* 23.10.03, 12:09 Innymi słowy, jak ktoś nosi kolorowe skarpetki, to pedał. Generalnie poziom jak z podrzednęgo czatu koło północy w środę. Nic dziwnego, że oszołom pasuje doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Pogratulować IQ IP: 213.25.164.* 23.10.03, 12:42 Rzeczywiście pogratulować IQ... Jeżeli Błochowiakowa powiedziała, że oprócz bikiniarzy kolorowe skarpetki noszą pedały, to z tego nie wynika, że jak ktoś nosi kolorowe skarpetki, to jest pedałem, a tylko to, że jeżeli ktoś nosi kolorowe skarpetki, to jest albo pedałem albo bikiniarzem. Ze zdania pierwszego nie wynika, że WSZYSCY bikiniarze, albo pedały naszą kolorowe skarpetki, a więc z pewnością twierdzenie to zostało odniesione do niektórych pedałów bądź bikiniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Oszołom IP: *.eimg.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 19:25 Przy trzeciej wypowiedzi zastanawiam się czy ty to na poważnie czy tylko jaja sobie robisz? Bo jeżeli na poważnie to z twoim IQ też cośnie w porządku (អ?). A jeżeli dla jaj to pamiętaj dowcip opowiedziany dwa razy przestaje być śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prinsik Re: Pogratulować IQ IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 09:17 Szmaciazu o intelekcie kraba, zamknij wreszcie ten parszywy ryj i udzielaj sie u rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Pogratulować IQ IP: *.biaman.pl 23.10.03, 11:40 Gość portalu: Immortal napisał(a): > Taka osoba pobiera diety poselskie z MOICH podatków. Niestety. Dzieje się tak dlatego, że różne buraczano-czerwono-brunatne oszołomy na nią zagłosowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedały Anito, nie przepraszaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 11:34 Anito, niepotrzebnie pani przeprasza. Pani nas nie jest w stanie obrazić, trzeba mieć klasę do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa [...] IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ-WAJ!!! RENATKA BŁOCHOWIAK - ZAŻYŁA SE...OWSA IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:35 Gość portalu: �cierwo napisał(a): > PANI BŁOCHOWIAK - ŻENADA!!! A JAKA ONA TAM "PANI". TOĆ TO WYPISZ WYMALUJ DRUGA RENATKA "OD OWSA I KURWIKÓW". ZBRAKŁO TAMTEJ, TO TA POPISUJE SIĘ ZA OBIE. I ROBI TO WRĘCZ DOSKONALE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Co z tego, że przeprosiła?! IP: *.edox4.net 23.10.03, 11:50 Sorry, Anita, mleko się wylało. Kto jej teraz uwierzy, że nie jest uprzedzono do homoseksulistów? Klepać zgrabne formułki po fakcie może każdy, ale my byliśmy świadkiem jej zaściankowości, szczerej i spontanicznej jak roześmiane dziecko. Koń jaki jest, każdy widzi. Wtopa kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Co z tego, że przeprosiła?! 23.10.03, 11:53 Gość portalu: marcy napisał(a): > Sorry, Anita, mleko się wylało. Kto jej teraz uwierzy, że nie > jest uprzedzono do homoseksulistów? Klepać zgrabne formułki po > fakcie może każdy, ale my byliśmy świadkiem jej zaściankowości, > szczerej i spontanicznej jak roześmiane dziecko. > Koń jaki jest, każdy widzi. Wtopa kompletna. - no jasne przepraszam to za mało trzeba teraz Anicie nałożyć wór pokutny i wysłać ją na paradę miłości do Berlina..aha musi tysiąc razy napisać dużymi literami homo jest ok..najlepiej wyślijcie ją do obozu resocjalizacyjnego na Sybir tak jak to robili wasi iedologiczni ojcowie i dziadowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Co z tego, że przeprosiła?! IP: *.net.autocom.pl 23.10.03, 12:05 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: marcy napisał(a): > > fakcie może każdy, ale my byliśmy świadkiem jej > > zaściankowości, > > szczerej i spontanicznej jak roześmiane dziecko. > > Koń jaki jest, każdy widzi. Wtopa kompletna. > > - no jasne przepraszam to za mało trzeba teraz Anicie nałożyć > wór pokutny i > wysłać ją na paradę miłości do Berlina..aha musi tysiąc razy > napisać dużymi > literami homo jest ok..najlepiej wyślijcie ją do obozu > resocjalizacyjnego na > Sybir tak jak to robili wasi iedologiczni ojcowie i dziadowie Meczenstwo Anitki? Ech, po co az tyle msciwosci? Komisja Regulaminowa powinna nakazac Anitce wlozyc kolorowa (najlepiej czerwona) skarpetke na glowe i spedzic dzien na rozdawaniu gejowskich ulotek w odrzwiach ktoregos z warszawskich przybytkow, na tle teczowych flag. "Mówi się, że pedały i Anitka - też" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pascal nie o nieszczęsnej Anicie, na szczęście IP: *.biaman.pl 23.10.03, 12:07 A cześć! No i co, wpadłeś na Dzidianę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: nie o nieszczęsnej Anicie, na szczęście IP: *.net.autocom.pl 23.10.03, 12:54 Gość portalu: Pascal napisał(a): > A cześć! > No i co, wpadłeś na Dzidianę? Czolem. Niestety, nadal nie. Ale nadal bede probowal. W koncu takie telewizyjne d(z)ivy to marny substytut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: nie o nieszczęsnej Anicie, na szczęście IP: *.biaman.pl 23.10.03, 14:20 OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek buraki, spieprzać z Polski! IP: *.biaman.pl 23.10.03, 12:06 > - no jasne przepraszam to za mało trzeba teraz Anicie nałożyć wór pokutny i > wysłać ją na paradę miłości do Berlina..aha musi tysiąc razy napisać dużymi > literami homo jest ok..najlepiej wyślijcie ją do obozu resocjalizacyjnego na > Sybir tak jak to robili wasi iedologiczni ojcowie i dziadowie Idiota, nic dodać, nic ująć. Zapomniałeś rytualnie dodać, jak to uczyniłeś parę dni temu i jak cię uczyli twoi ideologicznie tatusiowie, że żydzi sami się prosili o komory gazowe. Skąd to przeoczenie, buraczano-brunatny ćwoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa [...] IP: *.pcz.czest.pl 23.10.03, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 szło mi o to, że 23.10.03, 14:45 Niestety, admin wykasował twój post zanim zdążyłem przeczytać. Na wszelki wypadek, gdyby były jakieś niejasności co do mojego poprzedniego postu, powtórzę: BURAKI, SPIEPRZAĆ Z POLSKI. NA DRZEWA. Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: szło mi o to, że 23.10.03, 18:59 Brawo Bratek! Ale dajesz do pieca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Co z tego, że przeprosiła?! IP: *.edox4.net 23.10.03, 12:09 > - no jasne przepraszam to za mało trzeba teraz Anicie nałożyć wór pokutny i > wysłać ją na paradę miłości do Berlina..aha musi tysiąc razy napisać dużymi > literami homo jest ok..najlepiej wyślijcie ją do obozu resocjalizacyjnego na > Sybir tak jak to robili wasi iedologiczni ojcowie i dziadowie Wow, co za dawka demagogii!!! Szkoda, że logiki jak na lekarstwo. Baaardzo zręcznie wplotłeś w to ideologie, a tu chodzi o zwykły szacunek dla odmiennosci. I kwestia podstawowa: nie oczekuję żadnej pokuty od Błochowiak, w ogóle nic od niej nie oczekuję. Wydała sobie świadectwo i basta. Jej wyjaśnienia już nic nie zmienią. Prosta dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Co z tego, że przeprosiła?! 23.10.03, 12:15 Gość portalu: marcy napisał(a): > > - no jasne przepraszam to za mało trzeba teraz Anicie nałożyć > wór pokutny i > > wysłać ją na paradę miłości do Berlina..aha musi tysiąc razy > napisać dużymi > > literami homo jest ok..najlepiej wyślijcie ją do obozu > resocjalizacyjnego na > > Sybir tak jak to robili wasi iedologiczni ojcowie i dziadowie > > Wow, co za dawka demagogii!!! Szkoda, że logiki jak na > lekarstwo. Baaardzo zręcznie wplotłeś w to ideologie, a tu > chodzi o zwykły szacunek dla odmiennosci. > > I kwestia podstawowa: nie oczekuję żadnej pokuty od Błochowiak, > w ogóle nic od niej nie oczekuję. Wydała sobie świadectwo i > basta. Jej wyjaśnienia już nic nie zmienią. Prosta dziewczyna. - Ona jest prosta a ty pokrzywiony i spaczony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Co z tego, że przeprosiła?! IP: *.net.autocom.pl 23.10.03, 13:00 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: marcy napisał(a): > > I kwestia podstawowa: nie oczekuję żadnej pokuty od > > Błochowiak, > > w ogóle nic od niej nie oczekuję. Wydała sobie świadectwo i > > basta. Jej wyjaśnienia już nic nie zmienią. Prosta > > dziewczyna. > > - Ona jest prosta a ty pokrzywiony i spaczony! Oszolomku, Jesli przeciwienstwem twojego i anitkowego prostactwa ma byc pokrzywienie, to zdrowy rozsadek nakazywalby, zeby sie natychmiast zaczac krzywic. Tyle, ze chcac w tym zachowac proporcje nalezaloby chyba ... zawiazac sie na supel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Oszołom IP: *.eimg.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 19:35 Ty to jednak na poważnie... Żal mi cię - biedne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: Co z tego, że przeprosiła?! IP: 80.51.240.* 23.10.03, 12:23 Ja tam widze, ze to raczej ty masz tendencje w tym kierunku. Ujawnić, napiętnować i do obozu. Oj, ziejesz miłością bliźniego, ziejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Robocop, jaki jest IP: *.biaman.pl 23.10.03, 12:01 -------------------------------------------------------------------------------- Sorry, Anita, mleko się wylało. Kto jej teraz uwierzy, że nie jest uprzedzono do homoseksulistów? Klepać zgrabne formułki po fakcie może każdy, ale my byliśmy świadkiem jej zaściankowości, szczerej i spontanicznej jak roześmiane dziecko. Koń jaki jest, każdy widzi. Wtopa kompletna. Ze wszystkim się zgadzam, poza jednym stwierdzeniem. Przedostatnie zdanie powinno bvyło brzmieć: "Robocop jaki jest, każde widzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Ale ludziska za co ?! IP: 217.153.25.* 23.10.03, 12:06 pedał to pedał, lesbijka to lesbijka, cygan to cygan a cyklista to cyklista pedał jest dla mnie słowem potocznym i nie widzę w nim zabarwienia negatywnego - no może używa się go w żartach - ale to wszycho. pozatym pedał jak chce kogoś obrazić mówi "ciota" jak mamy się wyrażać "osoby o odmiennej płci seksualnej", "kochający inaczej", dobra jest też słowo "gej" - ale polskim odpowiednikiem jest potoczne słowo "pedał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek o sprawiedliwym inaczej IP: *.biaman.pl 23.10.03, 12:09 "dobra jest też słowo "gej" - ale polskim odpowiednikiem jest potoczne słowo "pedał" " Nie, nie jest, więc nie kłam. Nawet Lupus, forumowy pogromca homoseksualistów, nie używa tego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: o sprawiedliwym inaczej 23.10.03, 12:16 Gość portalu: bratek napisał(a): > "dobra jest też słowo "gej" - ale polskim odpowiednikiem jest > potoczne słowo "pedał" " > > Nie, nie jest, więc nie kłam. Nawet Lupus, forumowy pogromca homoseksualistów, > nie używa tego określenia. > - nie używa ponieważ gdyby go użył to admin by go natychmiast ocenzurował Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: o sprawiedliwym inaczej 23.10.03, 12:19 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > "dobra jest też słowo "gej" - ale polskim odpowiednikiem jest > > potoczne słowo "pedał" " > > > > Nie, nie jest, więc nie kłam. Nawet Lupus, forumowy pogromca > homoseksualistów, > > nie używa tego określenia. > > > - nie używa ponieważ gdyby go użył to admin by go natychmiast ocenzurował Jak widzisz, matołku, "pedał" pojawia się tu wielokrotnie i admin jakoś tego nie kasuje :) Co do kasowaia, nie miałbym nic przeciwko temu, żeby ciebie ktoś skasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Pozatym stara Błochowiak, IP: 217.153.25.* 23.10.03, 12:39 (nie lubie baby, bo uważam ją za prymitywną) PRZEPRASZAJĄC sama tylko potwierdziała, iż wyraziła sie w sposób negatywny o pedałach i tu sie wkopała. może też nie jest taka głupia i nie chciała tego robić ale pewnikiem załoga pierdzieli z LSD, w świetle tego jaką ustawę przygotowują i kierując sie tym co "społeczeństwo powie", tego zarządała. bo jak już wyżej napisałem "za co przepraszać" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chil[u]m Re: Pozatym stara Błochowiak, IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 18:02 > pewnikiem załoga pierdzieli z LSD, Dajcie spokój LSD. Jest dużo bardziej kreatywne i budujące nowe jakości jak nieszczęsna partia SLD. Rozumię zasadę na jakiej niektórzy dyskredytują SLD(sam ich nie trawię) nazywając ich LSD,ale uwierzcie,że LSD nie zasłużyło sobie w umysłach milonów osób na takie słów gięcię-cięcie. Jestem pewny,że dobry "Panoramix" pomógłby niejednemu politykowi. LSD#SLD STOP WAR on DRUGS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Mike IP: *.eimg.pl / 10.0.0.* 23.10.03, 19:40 Ona nie jest prymitywna, ona jest po prostu głupia (to nie to samo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Ale ludziska za co ?! IP: smoothwall:* 23.10.03, 14:12 Chodzi o jedną rzecz. Gdyby Anitka powiedziała sobie tak do kogoś w rozmowie potocznej nikt nie miałby pretensji. Ale ona powiedziała to jako członek komisji śledczej. Jeśli tego nie jest w stanie rozróżnić to powinna być z tej komisji wurzucona na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Ale ludziska za co ?! 23.10.03, 14:37 Gość portalu: Wrocławianin napisał(a): > Chodzi o jedną rzecz. Gdyby Anitka powiedziała sobie tak do kogoś > w rozmowie potocznej nikt nie miałby pretensji. Ale ona > powiedziała to jako członek komisji śledczej. Jeśli tego nie jest > w stanie rozróżnić to powinna być z tej komisji wurzucona na > zbity pysk. -mam nadzieję ze do tego nie dojdzie bo inaczej oznacza to koniec wolności słowa w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Ale ludziska za co ?! IP: *.int.pan.wroc.pl 23.10.03, 15:13 Nie chodzi o wolność słowa tylko powagę Urzędu. Równie dobrze nie na miejscu byłyby pytania odnośnie jakości snu, czy uczesania. Ale dorgi Oszołomie. Masz na kogo głosować w następnych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Richtig, IP: 217.153.25.* 23.10.03, 14:41 zgadzam się i też jej nie bronię lecz: (...)stara Błochowiak podkreśla że nie ma "żadnych uprzedzeń w stosunku do homoseksualistów". (...) a więc uznała słowo "pedał" za obraźliwe - z czym ja się nie zgadzam. a przepraszać może za to, że ośmieszona powagę komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka woli po prostemu blondynka woli po prostemu IP: 134.146.212.* 23.10.03, 12:11 no proszę, blondynkowatość pani Anity czasem wychodzi jej na dobre. Nie łapie tego co słuszne a co nie, tylko wali po prostemu. Zacząłem ją lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babs Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.pl / 192.168.9.* 23.10.03, 12:19 Jedna "KURWIKI", druga "PEDAŁY" - obydwie siebie warte. Ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 14:38 Gość portalu: babs napisał(a): > Jedna "KURWIKI", druga "PEDAŁY" - obydwie siebie warte. Ten sam > poziom. - a tacy jak wy móiwą katabasy..przyganiał kocioł garnkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ A to sie pedalstwo poruszylo IP: *.riz.pl / *.riz.pl 23.10.03, 12:33 Wy juz tak nie napierajcie na polityczna poprawnosc bo tutaj Polska jest a nie USA i pedal zawsze bedzie pedalem a nie gejem - siedziec w swoich dziurach i cicho byc. Badzcie zadowoleni ze sie was toleruje - afirmacji na pewno nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriela casey [...] IP: *.domena.pl 23.10.03, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjurq Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 23.10.03, 13:01 "Mówi się, że pedały też" - tak posłanka SLD nawiązała do anegdoty Michnika. Jej wypowiedź wywołała śmiech na sali" oto klasa politycznej gawiedzi, ubawili sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Wałęsa też mówił o skarpetkach. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 14:18 Czy o tych samych co Błochowiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bontar Re: Błochowiak to stara i glupia lizbija!!! IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 14:30 Blochowiak musi sie leczyc bo to psychol.Wstyd przynosi SLd. Ale dla nich nie ma wstydu bo to ludzie bez twarzy,i honoru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: "Kolorowe skarpetki" to Unia Euro... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 23.10.03, 14:35 Tak jak dawniej nie wypadalo mowic o "czerwonych krawatach", to w UE nie bedzie mozna mowic o kolorowych skarpetkach. SLD goni w pietke. 20 procent bezrobotnych , ktorzy przed telewizorami ogladaja spektakl "o Lwie ktory byl nachlany". Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Kolorowe skarpetki" to Unia Euro... 23.10.03, 14:40 no właśnie krajtrawi korupcja nędza i bezrobocie a oni tu robią burze w klozecie że ktoś śmiał powiedzieć publicznie o kochających inaczej pedały..czy my naprawdę nie mamy innych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.10.03, 16:14 Mam nadzieje, ze do konca swojej watpliwej ( i mam nadzieje krotkiej) kariery pani poslanka Blochowiak bedzie kojarzona juz z ta gafa. W ten sam sposob funkcjonowala sp. poslanka Boba z ZChN-u ( jej slynne- "ja jako lekarz") lub pan posel Kapera, ktory za duzo mniej negatywna wypowiedz o gejach zostal zwolniony ze swojej funkcji przez premiera Krzysztofa Bieleckiego. Od tej pory w kazdej wzmiance prasowej na jego temat byla przypominana jego wypowiedz o gejach, i mam nadzieje, ze tak samo bedzie z pania Blochowiak. A swoja droga, jesli SLD i panu Millerowi zalezy na utrzymaniu obrazu partii lewicowej i zyczliwej mniejszosciom (czemu jak sadze miala sluzyc inicjatywa o nowelizacji ustawy antyaborcyjnej i ustawy o rejestrowanych zwiazkach partnerskich) to powinni zasugerowac pani Blochowiak DYMISJE zobecnego stanowiska. jesli nie, juz nigdy nie zaglosuje na SLD, i mam nadzieje, ze tak jak ja, zrobi kazdy polski gej i lesbijka. Pamietajcie- na horyzoncie pojawili si epolscy Zieloni- a SLD i pani Blochowiak w nastepnych wyborach pokazemy FIGE Z MAKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 23.10.03, 16:38 Szokuje mnie Twoj post Geju. Jestes a nawet zamierzasz byc elektoratem SLD ? Czy najpierw jestes gejem a dopiero potem POLAKIEM !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.net.autocom.pl 23.10.03, 17:00 Gość portalu: andzia napisał(a): > Szokuje mnie Twoj post Geju. > Jestes a nawet zamierzasz byc elektoratem SLD ? > Czy najpierw jestes gejem a dopiero potem POLAKIEM !? Mnie moze nie tyle szokuje, co troche martwi. A co do polskosci.. Coz, byc moze wczesniej inni powinni mu pokazac, ze jest dla nich najpierw czlowiekiem, Polakiem, itd. a dopiero potem - gejem (o ile to w ogole ma miec znaczenie). Wymyslanie komus od "pedalow" to raczej jakby przeciwny kierunek. A to chyba jednak glowny nurt, a nie margines tej naszej ... polskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.trentn01.nj.comcast.net 24.10.03, 01:29 Gość portalu: Matti napisał(a): > Gość portalu: andzia napisał(a): > > > Szokuje mnie Twoj post Geju. > > Jestes a nawet zamierzasz byc elektoratem SLD ? > > Czy najpierw jestes gejem a dopiero potem POLAKIEM !? > > Mnie moze nie tyle szokuje, co troche martwi. A co do polskosci.. > Coz, byc moze wczesniej inni powinni mu pokazac, ze jest dla > nich najpierw czlowiekiem, Polakiem, itd. a dopiero potem - > gejem (o ile to w ogole ma miec znaczenie). Wymyslanie komus od > "pedalow" to raczej jakby przeciwny kierunek. A to chyba jednak > glowny nurt, a nie margines tej naszej ... polskosci. > > Nie rozumiem wymyslania komus od "pedalow", gej jest po angielsku a po polsku jestes po prostu pedalem to nic zdroznego kazdemu wolno kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigot Re: Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.ks.k.pl 23.10.03, 17:44 Ja wręcz przeciwnie jestem pełen uznania dla Anity, i choć nigdy na "czerwonych" nie głosowałem, to kto wie ...? Mówi dziewczyna co myśli. Ta tzw. polityczna poprawność to kpina. Nie mogę zrozumieć dlaczego politycznie poprawne jest np. popieranie, a przynajmniej nie sprzeciwianie się, ekscesom pedałów, którzy swoją orientację ("wolność") wyrażają w obscenicznych scenach: potrząsanie na paradach, i nie tylko, swoimi genitaliami lub wykonywanie ruchów frykcyjnych na oczach gawiedzi ( tak to chyba musiało wyglądać w Sodomie i Gomorze ). Żaden normalny człowiek w podobny sposób się nie zachowuje. Wszystkie pedały, ćpuny i k...y won do Holandii. Co to się porobiło z tak pięknym niegdyś krajem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Koniec kariery pani Blochowiak IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.03, 19:01 Jak wyjada to kto bedzie Polska rzadzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.10.03, 16:40 Nie zwrocilem uwagi w jakich skarpetkach chodzi Michnik i Urban.Podobno kiedys jechali razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: 212.60.193.* 23.10.03, 17:26 pani Blochowiak jest ........... kto ja wybral ??? chyba ci , co reprezentuja ta sama klase umyslowa .... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach 23.10.03, 17:35 Wszyscy się czepiają skarpetek a Anita skompromitowała się o wiele bardziej odzywkę wcześniej, kiedy na uwagę Michnika o skarpetkach Rywina odpowiedziała "Nie wiedziałam, że tak dobrze się panowie poznali", uwaga o pedałach była tylko ukoronowaniem przesmacznego dowcipu o intymnych relacjach Michnika z Rywinem. Myślałam, że nic mnie już nie zdziwi ale do głowy mi nie przyszło, że będę świadkiem jak niedorobiona kretynka zażartuje z upodobań seksualnych Michnika i Rywina. Jej szczęście, że Michnik powstrzymał się od kopania leżącego bo Anita powinna usłyszeć "jest pani zerem, pani poseł". Pokazała prymitywizm o jaki nawet ja jej nie posądzałam, a mam o niej jak najgorsze zdanie, okazało się, że nawet moja fatalna o niej opinia była na mocno wyrost bo jest jeszcze gorzej. Jaką trzeba być idiotką, żeby uznać się za partnerkę do tego rodzaju żartów z Michnikiem? Była tak żenująca, że mi się jej żal zrobiło, w końcu są jakieś granice kompromitacji. A po wczorajszym popisie, w konkursie na bałwana SLD Anita ściga się już tylko sama ze sobą. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 ro-bo-cop 23.10.03, 17:50 Azaliż trzeba jej przyznać pierwsze trzy miejsca. Oleksy dopiero czwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyblo Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 23:10 zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 23:41 Kataryna jak zwykle podnosi poziom dyskusji. Dziękuję - przywracasz mi wiarę w czytelników tego portalu (szkoda, że nie było Cię wczoraj). A sprawę skarpetek można podsumować cytatem z Kazika: "Debil nie wie, że jest debil, a mądry to wie". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabianiczanka Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.mirtel.net 23.10.03, 17:36 Nie mogę przezyć ,że oddałam głos na tą osobę ! Dobrze, że chociaż w środowych obradach nie uczestniczyła Begerowa !!! Michnik oberwałby chłopskim batem ! Adaś jest ok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Błochowiak przeprasza za uwagę o skarpetkach IP: *.toya.net.pl 24.10.03, 01:13 Gość portalu: Pabianiczanka napisał(a): Adaś jest ok ! Niezupełnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: Błochowiak gruba lesba bez wyksztalcenia i bez IP: 193.0.67.* 23.10.03, 18:55 manier, gruba, tlusta i nawet bardzo tlusta i glupia do kwadratu lesba stare ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Błochowiak gruba lesba bez wyksztalcenia i be IP: *.toya.net.pl 24.10.03, 01:28 Gość portalu: antyk napisał(a): > manier, gruba, tlusta i nawet bardzo tlusta i glupia do kwadratu > lesba stare ... Nie ma to jak tolerancja wypowiadających się o tolerancji wobec mniejszości. Tej wypowiedzi należy się chyba wstydzić, tym bardziej, że intencja jest bardzo czytelna. Czy to forum nie powinno się nazywać " forum nienawiści"!? Odpowiedz Link Zgłoś