xenocide 20.11.08, 20:26 Ona nie powinna wychodzic ze studia a PO na bank przegra wszystko co jest tylko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Kubek w kubek taka sama jak inne peowiaki! :) 20.11.08, 20:37 xenocide napisał: Re: Julia Porazka > Ona nie powinna wychodzic ze studia a PO na bank przegra wszystko > co jest tylko mozliwe. Tia, egzaltowana Julia najpierw kompromitowała PC, ale JarKacz szybko się na niej poznał, później kompromitowała UPR, ale JKM jak wyżej, to w końcu nieudaczniczkę przytuliło PO. Świetnie tam pasuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Kubek w kubek taka sama jak inne peowiaki! :) 20.11.08, 20:42 taziuta napisał: > xenocide napisał: > Re: Julia Porazka > > > Ona nie powinna wychodzic ze studia a PO na bank przegra wszystko > > co jest tylko mozliwe. > > Tia, egzaltowana Julia najpierw kompromitowała PC, ale JarKacz > szybko się na niej poznał, później kompromitowała UPR, ale JKM jak > wyżej, to w końcu nieudaczniczkę przytuliło PO. > Świetnie tam pasuje! :) Ogladalem ja dzis w kropce, totalna porazka. Napieral rozniosl ja na strzepy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kubek w kubek taka sama jak inne peowiaki! :) 20.11.08, 21:00 Zapomniałeś umieścić w jej CV udziału w Lidze Republikańskiej razem z Mariuszem Kamińskim,dziś CBA.Latała z nim na początku lat 90 robiąc inwentaryzację czerwonych grobów czerwonych nieboszczyków by ich ekshumować i eksmitować do Wólki Węglowej.Wtedy nie popuszczała nawet nieboszczykom,dziś odpuszcza swoim kolesiom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Kubek w kubek taka sama jak inne peowiaki! :) 23.11.08, 16:33 taziuta napisał: > xenocide napisał: > Re: Julia Porazka > > > Ona nie powinna wychodzic ze studia a PO na bank przegra wszystko > > co jest tylko mozliwe. > > Tia, egzaltowana Julia najpierw kompromitowała PC, ale JarKacz > szybko się na niej poznał, później kompromitowała UPR, ale JKM jak > wyżej, to w końcu nieudaczniczkę przytuliło PO. > Świetnie tam pasuje! :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Julia Porazka 20.11.08, 20:41 Gorzej, gdy pisia porażka usiłuje wypowiadać się kompetentnie o porażkach. Dno dna i 5 m mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Julia Porazka 20.11.08, 20:47 etta2 napisała: > Gorzej, gdy pisia porażka usiłuje wypowiadać się kompetentnie o > porażkach. Dno dna i 5 m mułu. Czym się ta kobieta zajmuje właściwie może mi ktoś przypomni ? jakie są jej dokonania? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Julia Porazka 20.11.08, 20:50 Nie wiem czym się zajmuje, ale z pewnością mniej szkodzi niz jarkacz i to jest juz plus. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Julia Porazka 20.11.08, 20:56 etta2 napisała: > Nie wiem czym się zajmuje, ale z pewnością mniej szkodzi niz jarkacz > i to jest juz plus. Kiepsko z tą Julką jeżeli nawet Ty nie wiesz czym się zajmuje. Plus wątpliwej jakości etto,Julka to nijakość. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Julia Porazka 20.11.08, 21:05 Ale na jej szyldzie w Kancelarii premiera jest określenie jej stanowiska:Minister-pełnomocnik rządu RP d/s przeciwdziałania korupcji w organach administracji państwowej.Odpowiednio długi tytuł jej funkcji do jej języka(anatomicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Ale to piękna i pociągająca niewiasta ... . 23.11.08, 11:23 Megérdemelt győzelmet arattunk egy mindvégig általunk irányított mérkőzésen. A bajnokság befejeződött, de örülök, hogy a játékosok fejben még nem karácsonyoznak, és bizonyítani akartak, hogy tavasszal is lehet rájuk számítani. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Ale to piękna i pociągająca niewiasta ... . 23.11.08, 17:06 Jest to opinia paru niewidomych analfabetów . Fakt. Nic nie umiem, jestem durniajsza od kazdej dowcipowej blondynki Nadaje sie na mini-mini-mini-mini...... Odpowiedz Link Zgłoś