Dodaj do ulubionych

B R A W O Urban !!!

IP: *.one.pl 03.11.03, 20:44
Pomysł z kupieniem licytowanego kościoła i zrobieniem tam dyskoteki i agencji
jest r w e l a c y j n y ! Chociaż nie lubię Urbana i jestem katolikiem
uważam, że to bardzo celna "recenzja" nie tyle polskiego Kościoła, co
polskiego katolicyzmu. Wspaniałe wyzwanie dla Radia Maryja. Jeszcze raz B R A
W O !, Urban. Genialny pomysł!
Obserwuj wątek
    • nbf Pomysl pod kazdym wzgledem rewelacyjny!!! n/t 03.11.03, 21:09
      • Gość: rex Re: Pomysl pod kazdym wzgledem rewelacyjny!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 21:18
        Urban powinien kupić sobie Pałac Kultury a jego ukochani wyznawcy powinni go
        nadziać na iglicę która wyszła by mu jego miniaturkowymi uszkami
        • nbf Bezmyslne owieczki 03.11.03, 21:28
          "Wyznawcy" to chyba zle dobrane okreslenie.

Tak czy inaczej swoimi dzialaniami moze wymusic na KK wyplate odszkodowania, a
          przy okazji robi sobie darmowa reklame.

Szkoda, ze owieczki nie widza dobrych intencji Urban'a. Ta sytuacja potwierdza
          brak logicznego myslenia u owieczek.
          • Gość: doradca Re: Bezmyslne owieczki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.11.03, 22:01
            Wiesz gdzie ja mam dobre intencje tej łysej pały??? Ja mam je w mauzoleum
            Lenina. A może tak ta łysa pała odda to co ukradła za czasów generała???
            • nbf Grzechy KK 03.11.03, 22:12
              Jezeli mowa o przeszlosci to nie sadzisz, ze KK ma znacznie wiecej na sumieniu
              niz Urban?
              • Gość: doradca Re: Grzechy KK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.03, 22:22
                Oczywiscie, ze ma na sumieniu to, że ta łysa pała nie występuje w każdy wtorek
                i nie opowiada głupot o wysyłaniu kocy i namiotów dla bezdomnych do Nowego
                Jorku.
            • venus99 Re: Bezmyslne owieczki 04.11.03, 14:20
              a konkretnie co ukradł?
              • Gość: Hen 01 Re: Bezmyslne owieczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 15:23
                Konkretnie to pewnie nic materialnie, z dzisiejszego punktu widzenia. Po
                pierwsze nic nie było, po drugie Oni z Torańskiej jak już kradli, to się
                wstydzili i starali nie afiszować tymi marnymi zdobyczami. A Urban zarobił
                pieniądze w ustroju przeciwko któremu występował prawie zawsze i miał w tym
                przejściowe, co prawda, ale wtedy znaczące osiągnięcia w tej walce. Nie bardzo
                rozumiem powszechne obrzydzenie na wspomnienie jego konferencji prasowych. Dla
                mnie, przy pełnej mojej nieakceptacji tego co leciało z TV w transmisji tych
                konferencji, była to swego rodzaju uczta. A jak bawili się z odpowiedzi i pytań
                dziennikarze, zwłaszcza zagraniczni. W ogóle były to, jeśli się nie mylę,
                pierwsze na żywo i serio przeprowadzane konferencje prasowe po wojnie. Z tym na
                żywo i na serio to przesada, Urban sobie kpił równo, to były fragmenty, cięte i
                podawane ludziom po jakiejs obróbce, ale oglądalnością pewnie konkurencją dla
                Małysza te audycje byłyby, transponując tamte warunki na dzień dzisiejszy. W
                dodatku, prawie wszyscy umieli wtedy odczytywać to czego nie powiedziano,sposób
                wypowiedzi, kontekst wydarzeń w kraju i za granicą i inne rzeczy; i na tych
                zasadach odczytywane było to dobre źródło informacji. Poza tym z innymi było
                krucho.
    • Gość: debil Re: B R A W O Urban !!! IP: *.utaonline.at 03.11.03, 21:59
      taka sama celna recenzja twojego tzw. oczywiscie katolicyzmu zawiera sie w tym
      co napisales. jakosc tego tzw. twojego katolicyzmu - ocene wydales sobie sam i
      nie ma o czym rozmawiac. wspolczuje pustki w glowie.
      • Gość: Ubogacony Re: B R A W O Urban !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 08:11
        Gość portalu: debil napisał(a):

> taka sama celna recenzja twojego tzw. oczywiscie katolicyzmu zawiera sie w
        tym
        > co napisales. jakosc tego tzw. twojego katolicyzmu - ocene wydales sobie sam
        i
        > nie ma o czym rozmawiac. wspolczuje pustki w glowie.

Fakt, jesteś debil z IP: *.utaonline.at
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka