etykietka 23.12.08, 17:53 To jakaś grypa żołądkowa co z Rzepy do Dziennika się przeniosła? www.dziennik.pl/opinie/article287735/Lech_Kaczynski_nie_istnieje.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etykietka Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 18:03 No ja pierniczę, ten to pojechał już po całości:D Nie rozumiem jednego, dlaczego trzy lata zajęło mu zobaczenie tego co ja widziałam jak na dłoni jesienią 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Jarosław Kaczyński walczył godnie? 23.12.08, 18:07 Ten Michalski ciągle ma oczy zaślepione! Gdzie on zobaczył godność tej walki i o co? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Jarosław Kaczyński walczył godnie? 23.12.08, 18:30 Ale walczył, Lech był jak przedłużacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 18:30 Mniejsza o Czarusia, facet jest niestabilny. Ale do pałacowego przygłupa faktycznie nie dociera, dlaczego media są takie, jakie są. Po prostu on jest taki, jakim go opisują w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 18:32 Fakt, mniejsza o Czarusia, ale on wpisuje się w trend:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus A tak konkretnie to co zarzucasz Prezydentowi? 23.12.08, 18:49 Ze jest sobą i ma gdzieś media? A może,że nie jest niewypierzonym naiwniakiem i liczy na pomoc silniejszych w modernizacji państwa polskiego, a może,że niepotrzebnie tak silnie i jednoznacznie angażuje sie w strawę wojny gruzińsko-rosyjskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe zarzucam Prezydentowi że jest sobą 23.12.08, 22:28 czyli ciamajdą, która pozwala gdy sojusznik obraża mu żonę. Jego współpracownicy to jakaś obsada cyrkowa, tylko w ogóle nieśmieszna. Nie liczy się w europie, Sarkozy przy kamerach pokazuje mu fucka. Żeby nie było że nie ma przyjaciół, daje się wykorzystywać sakaszwilemu. To jest prezydent? Przecież wiadomo że rządzi jego brat Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 19:33 Michalski miał trzeźwe spojrzenie już wcześniej, natomiast dzielny Semka brnął do końca. Notabene nie wiem, skąd to przekonanie, że to jakaś zmiana u Semki. Ja bym to raczej potraktował jako wypadek przy pracy. Ale Ziemkiewicz to już mnie od jakiegoś czasu mocno zaskakuje. W negatywnym sensie ma się rozumieć. Kiedyś nabijał się z Rydzyka, Nowaka i tego, jakie głupoty wypisuje się w ND, a teraz podpisuje jakieś listy poparcia tam drukowane. Szkoda, bo ceniłem go bardzo, zwłaszcza na tle innych felietonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Cenisz poglądy polityczne podobnych do swoich 23.12.08, 20:05 czy te madre i do zrozumienia trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Cenisz poglądy polityczne podobnych do swoich 23.12.08, 22:29 Ironicznie niegrzeczne pytanie. Nieładnie homosiu, nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychbaggins Re: Cenisz poglądy polityczne podobnych do swoich 24.12.08, 00:22 Fakt, twoi idole mają poglądy trudne do zrozumienia. Ale poglądy,które są trudne do zrozumienia niekoniecznie muszą być mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 21:52 Zobaczymy kto jutro zmieni sposób myślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Kornacki nie przyjedzie po sygnały dnia:) 23.12.08, 22:29 do faktycznego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 22:29 > Zobaczymy kto jutro zmieni sposób myślenia :) Czekamy na Beatę Kempę polskiego dziennikarstwa, czyli Joannę L. :P Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 23:10 Andere »Re: Michalski: Lech Kaczyński nie istnieje 2008-12-23 18:09 Cezary jak beda przymrozki wsiadz do swojego bolidu i sie rozpedz do maksimum a potem celuj w gruby mur- Wesolych swiat Dobre.I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 23:15 tadzap to chrześcijanin na miarę IVRP. Jezusa zatłuklibyście gołymi rękami Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 23.12.08, 23:20 Zrób to samo i lataj,żle,jeżdzij aż do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki także Jadwiga Staniszkis trochęodcięła się 23.12.08, 23:24 na razie przedwczoraj w TVN24 odcięła się od twierdzenia, że Jarosław jest geniuszem, poprzestając na stwierdzeniu, że inteligentny ci on Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski florencki kochanek.... 23.12.08, 23:46 i cała reszta pisdziochowatych admiratorów odpływa w prasowy niebyt...mam taką nadzieję,że nadchodzący 2009 oczyści rynek z Nocnników i innych 'wynalazków', a wolscy intelektualiści powrócą do niszowych portalików i nieczytanych tytułów... Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: florencki kochanek.... 23.12.08, 23:51 pl.youtube.com/watch?v=i63WWXfoeNQ Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Po Ziemkiewiczu, Semce, Wildsteinie...Michals 24.12.08, 00:06 Czas na Sakiewicza :) Myślę że już napisał, ale boi się puścić do drukarni :) Odpowiedz Link Zgłoś