Dodaj do ulubionych

Chronolgia Błochowiakowa

IP: *.acn.pl 06.11.03, 12:08
Pani poseł szanowna,
maturę ma?
To dlaczego mówi,co 5 minut, CHRONOLGIA CZASOWA?
No chyba,że to chronolgia pabianicka.
Obserwuj wątek
    • Gość: bratek Odp. na pytanie o Robocopa IP: *.biaman.pl 06.11.03, 12:11
      On tak mówi, iż ponieważ chce postawić wszystko czarne na białym, czy białe na
      czarnym, dlatego iż powzięła słuszną myśl, że nie każdy wie, co to chronologia,
      a "chronologia czasowa" będzie się już jakoś kojarzyła. On przemawia przecież
      do swoich wyborców, więc dobrze wie, co robi.
    • robert.locksley Re: Chronolgia Błochowiakowa 06.11.03, 12:12
      Mnie urzekły wczorajsze "trzy kwadranse" śledczej Beger.
    • Gość: Szteliga Re: Chronolgia Błochowiakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 12:34
      Bo Chronos - buk czasu zajmował się nie tylko czasem ale też innymi kwestiami
      mertorycznymi, dlatego.
      • Gość: züberman Re: Chronolgia Błochowiakowa IP: *.biaman.pl 06.11.03, 15:31
        "ale też innymi kwestiami mertorycznymi, "

chyba meteorytycznmi, kolego Szteliga.
      • Gość: Lew Andowski Re: Chronolgia Błochowiakowa IP: 217.98.232.* 06.11.03, 15:44
        Dobrze powiedziane, Jurek. Wyłożyłeś expressis verbis w czym rzecz. A tak w
        ogóle to chciałem tylko powiedzieć, że widziałem cię wczoraj w TVN24. Widzę, że
        media, będące na pasku Dennisa Berry, w końcu zaczęły i ciebie dostrzegać. To
        dobrze, bo bez ciebie ta cała komisja nie miałaby w ogóle sensu. Mówię to ja -
        Andowski-expressis verbis-Lew.
        • Gość: Szteliga Re: Chronolgia Błochowiakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:49
          Gość portalu: Lew Andowski napisał(a):

> Dobrze powiedziane, Jurek. Wyłożyłeś expressis verbis w czym rzecz. A tak w
          > ogóle to chciałem tylko powiedzieć, że widziałem cię wczoraj w TVN24. Widzę,
          że
          >
          > media, będące na pasku Dennisa Berry, w końcu zaczęły i ciebie dostrzegać. To
          > dobrze, bo bez ciebie ta cała komisja nie miałaby w ogóle sensu. Mówię to ja -

> Andowski-expressis verbis-Lew.

Wiesz jak jest, stary, komisja się kończy, wkrótce schodzimy z ekranów i trzeba
          rzutem na taśmę coś ugrać bo przyznaję, że trochę przespałem sprawę. Wszystkich
          wszędzie pełno, tylko mnie nigdzie nie zapraszają, o wywiady nie proszą, sesji
          w Playboyu nie proponują. Wyjdzie, że za bezdurno się hemoroidów przez ten rok
          nabawiłem.

A widziałeś jak zagrałem prezydencką kartą?

www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1762906.html
          • Gość: Lew Andowski Re: Chronolgia Błochowiakowa IP: 217.98.232.* 06.11.03, 15:59
            Zagranie było świetne, tylko nie poruszajmy tego tematu publicznie, bo nas
            Leszek skarci. A my przecież w SLD jesteśmy w sumie jeszcze młodzi i mamy całą
            karierę jeszcze przed sobą.
          • Gość: Robocop Koleżeński apel IP: *.biaman.pl 06.11.03, 15:59
            Jurek!
            Nie tak ci klarowaliśmy sprawę! Ty za grosz pomyślunku nie masz, iż przecież
            tłumaczyłam ci, razem z Włodkiem, że Olka ruszać nie wolno. Oni niech to z
            Leszkiem między sobą aczkolwiek rozgrywają, nie nasza to sprawa. Już
            zapomniałeś, jak w sprawie przesłuchania Olka głosowałeś poprzednio? Juek,
            Partia czuwa, więc i Ty nie śpij.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka