silesiusmonachijski5 08.01.09, 18:54 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20090108&id=po01.txt kiedy kasa pusta? chyba, ze pojdzie z Palikotem, Schetyna i Rostowskim "koledowac", z kapeluszem w reku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant_nowak Re: I z czego Herr Thuske sfinansuje swoje "cuda" 08.01.09, 19:03 a kto projektowal ten budzet, co to w 2008 roku obowiazywal? Przypomnisz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s [...] 08.01.09, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 A kiedy POlszewia mprzejela waldze?? i kiedy zacze 08.01.09, 23:47 (nie)rzadzic?? a i potem bylo duzo czasu na korekture budzetu; niestty, durnie z POlszewii do monca perorowaly, ze kryzys Polski nie dotknie; stad ta zalosna sytuacja; ebilom z POszolomstwa dziekuejmy sierzant_nowak napisał: > a kto projektowal ten budzet, co to w 2008 roku obowiazywal? Przypomnisz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Żresz niemiecki chleb i 08.01.09, 19:43 plujesz na tych, co cię karmią. M. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Halte Klappe Munchener Schlesier!Martw się by 08.01.09, 21:59 Angela nie cięła Socjalu w związku z kryzysem, bo zostaniesz bez środków do życia ipanienka z Arbeitsamtu już Ci Arbeitslose więcej nie podpisze - skąd Ty wtedy te wstrętne "Ojro, narzędzie zniewolenia narodów Europy przez Wszetecznicę, Unię Europejską" weźmiesz? Bydziesz się musioł jakiej roboty chycić.A jak fto mo piosek w renkowach, to... (jakżeś jest ze Ślonska to znosz naszo godka). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co to ciebie obchodzi? 08.01.09, 23:52 Martw sie o swój vaterland. Byłem w Monachium przed rokiem: brudniej jakby i pełno podejrzanych indywiduów, wyżerających resztki na Viktualienmarkt. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Ci, co wyzeraja resztki na Viktualienmarkcie 08.01.09, 23:59 to POlszewiccy pracownicy konsulatu, hieny smietnikowe i zwolennicy maturzysty Bartoszewskiego dr.krisk napisał: > Martw sie o swój vaterland. > Byłem w Monachium przed rokiem: brudniej jakby i pełno podejrzanych > indywiduów, wyżerających resztki na Viktualienmarkt. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dobra, dobra... 09.01.09, 00:14 Sądzę, że to ty byłeś. Ci osobnicy wyglądali mi na takich właśnie mischungów. Wzrok dziki, szata plugawa, obyczaj wstrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: Dobra, dobra... 09.01.09, 00:22 to mi dokladnie przypomina "konsula" Zmiejke, synalka POlszewickiej parki, ktora juz za komuny "obsadzala" konsulaty i ambasady w RFN-ie (stary byl szoferem, a stara babka do wszystkiego: pucowanie, sazykowanie kanapek - przyznaje, robila niezle; sam jadalem - jeszcze na Ismaningerstrasse), potem meza mojej znajomej, a ostatnio - za "blogoslawienstwem" g(l)ownej konsuliny Sobotki, Zmiejko bzyka konsulowne Berdys (zajmuje sie Polonia); zreszta braciszek "konsula" Zmiejko, to zaufany czlowiek Millera i Slawomira Wiatra; . tak wiec na Viktualienmarkcie widziales te "gwiazdy" dupka Bartoszewskiego, ktore z woli POlszewii opanowaly tutejszy konsulat dr.krisk napisał: > Sądzę, że to ty byłeś. Ci osobnicy wyglądali mi na takich właśnie > mischungów. Wzrok dziki, szata plugawa, obyczaj wstrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Napisz do konsuliny Sobotki 09.01.09, 00:30 moze Ci ze zawilosci wyjasni?? znam rodzine Zmiejkow, bo stary - na polecenie owczesnego konsula - zawozil mnie pare razy do domu (konsularnym "mercem"); zas stara (w bialej zapasce) obslugiwal imprezy; "wcisnela" syna matola do Bartoszewsko- Sikorskiej dyplomacji; a ten dokazuje terza, porzucil zone i bzyka konsulowne; wot, i POszolomska "dyplomacja"; boki zrywac dr.krisk napisał: > .. jakoś ci nie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i nie odpowiedziałeś mi na.... 09.01.09, 00:27 .. podstawowe pytanie: co cię obchodza nasze, polskie sprawy. Zajmuj się swoimi, niemieckimi. Trochę nas śmieszy, gdy jakiś Papuas mądrzy się i poucza nas, jak mamy żyć w naszym własnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Bo ja mam wieli wplyw na zyci tutejszej Polonii 09.01.09, 00:32 i wspieram srodowiska polskie i patriotyczne w Kraju dr.krisk napisał: > .. podstawowe pytanie: co cię obchodza nasze, polskie sprawy. Zajmuj > się swoimi, niemieckimi. > Trochę nas śmieszy, gdy jakiś Papuas mądrzy się i poucza nas, jak > mamy żyć w naszym własnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A miej sobie... 09.01.09, 00:39 ... co nas obchodzą sprawy jakiś Niemców polskiego pochodzenia. Byle tylko nie wsadzali swoich wścibskich teutońskich nochali do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Przypominam sobie! 09.01.09, 00:46 To ty jesteś tym zarośniętym kurduplem w połatanym płaszczyku w kratkę, który nagabywał nas przy stoliku w piwiarni na Viktualienmarkt!!!! Ten konus mówił dokladnie to samo co ty: że jest wielką figurą wśród Polonii, zna wszystkich, konsul osobiście go wozi autem i drzwi przed nim otwiera. I żeby mu kilka euro dać, bo akurat portfela zapomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Nedzny i niemadry "Wic" POlszewicki 09.01.09, 00:54 dr.krisk napisał: > To ty jesteś tym zarośniętym kurduplem w połatanym płaszczyku w > kratkę, który nagabywał nas przy stoliku w piwiarni na > Viktualienmarkt!!!! Ten konus mówił dokladnie to samo co ty: że jest > wielką figurą wśród Polonii, zna wszystkich, konsul osobiście go > wozi autem i drzwi przed nim otwiera. I żeby mu kilka euro dać, bo > akurat portfela zapomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A volkslistę już podpisałeś? 09.01.09, 09:39 I lepiej nie wcinaj się w nasze polskie sprawy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony posłuchaj dooopku 09.01.09, 00:25 wy pisdaki macie jakies nieuleczalne fobie i kompleksy. Jedyne co potraficie to nazywać Tuska herr, wytykac Bartoszewskiemu że ma nie takiego profesora jak wasz kartofel, no i jeszcze udawać, że nie wiecie jak się wymawia Schetyna. Czy ty doopku jesteś taki durny jak Bredziński, żeby nie rozumieć, że można być prof.dr.hab. i nie dorastać do pięt komuś po maturze? Czy czekasz na moje "Jarosław, syn tow.Rajmunda"? Możesz wyjść ponad poziom Kurskiego, Brudzińskiego i kempy? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: I z czego Herr Thuske sfinansuje swoje "cuda" 09.01.09, 10:01 Kasa pusta Niemiaszku? Pan posel Antoni Macierewicz twierdzi że stać na wolne w Trzech Króli. Chyba więc nie ma kryzysu bo pan Antoni jest bardzo prawdomównym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: I z czego Herr Thuske sfinansuje swoje "cuda" 09.01.09, 10:14 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Kasa pusta Niemiaszku? Pan posel Antoni Macierewicz twierdzi że stać > na wolne w Trzech Króli. Chyba więc nie ma kryzysu bo pan Antoni > jest bardzo prawdomównym czlowiekiem. Podobnie, jak Kropa-Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś