basia.basia 08.11.03, 11:44 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_031108/plus_minus_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian re dziewica ORDYNACKA IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 12:07 basia.basia napisała: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_031108/plus_minus_a_2.html Do tytułu w "Rzepie" mam powazne zastrzezenia. Ale do tresci zawartych w artykule nie,"Klika czworga" i cała plejada gwiazd SLD to członkowie odwiedzajacy dziewicę ORDYNACKĄ Pytanie za 100 punków: Czy Leszek Miller jest członkiem Stowarzyszenia Ordynacka? Wazne dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: re dziewica ORDYNACKA 08.11.03, 12:19 Gość portalu: Marian napisał(a): > basia.basia napisała: > > > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_031108/plus_minus_a_2.html > > > > > Do tytułu w "Rzepie" mam powazne zastrzezenia. > Ale do tresci zawartych w artykule nie,"Klika czworga" i cała plejada gwiazd > SLD to członkowie odwiedzajacy dziewicę ORDYNACKĄ > Pytanie za 100 punków: > Czy Leszek Miller jest członkiem Stowarzyszenia Ordynacka? > Wazne dla mnie. Nie sądzę. To nie to pokolenie no i przede wszystkim na tej WSNS przy KC PZPR nie było ZSP i ZMS:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Nie jest. IP: *.czajen.pl 08.11.03, 12:21 Towarzysz Miller studiował w WSNS przy KC PZPR. Studentami naszej uczelni byli aktywiści o już ugruntowanej pozycji w PZPR, oddelegowani przez macierzyste instancje. SZSPu na naszej uczelni prawdopodobnie nie było, a działalność polityczną uprawialiśmy w strukturach PZPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Miller czy jest członkiem dziewicy ORDYNACKIKEJ IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 12:27 To wazna czastka w mojej puzzlowej układance. Dlatego muszę wiedzieć z cała pewnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czy Michnik tez z Ordynackiej? 08.11.03, 12:40 Tak sie sklada, ze zaprzyjazniony i z prezydentem i z premierem , tylko nie wiadomo, z ktorym bardziej, a oni obydwaj z Lordynackom zwiazani przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Niemadra ?Michnik walczy z Ordynacka!!! IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 12:47 gini napisała: > Tak sie sklada, ze zaprzyjazniony i z prezydentem i z premierem , tylko nie > wiadomo, z ktorym bardziej, a oni obydwaj z Lordynackom zwiazani przeciez. Gini Palnełas głupstwo. Starajmy się pisać rozważniej, Wićek muśli a mniej liter. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Niemadra ?Michnik walczy z Ordynacka!!! 08.11.03, 12:53 Gość portalu: Marian napisał(a): Michnik walczy z Ordynackimi a nie z Ordynacką! I to od czasu jak się wszyscy przekonaliśmy co sobą niektórzy Ordynaccy reprezentują. Pamiętaj, że legitymację nr 1 ma Kwach. Poza tym są wśród nich ludzie prezydenta: np. Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Michnika walka z "niektórymi" w Ordynackiej IP: *.clean4all.com 08.11.03, 13:55 basia.basia napisała: >Michnik walczy z Ordynackimi a nie z Ordynacką! >I to od czasu jak się wszyscy przekonaliśmy co sobą >niektórzy Ordynaccy reprezentują. Gini chyba specjalnie zapytała trochę przewrotnie, bo nikt przecież nie posądza Michnika o przynależność do Ordynackiej, a raczej o tak zwane towarzystwo. Jeżeli dobrze to zrozumiałem. Ale wracając do Twojego stwierdzenia o walce Michnika z niektórymi osobami z Ordynackiej. "Od czasu jak się dowiedzieliśmy, co niektórzy sobą reprezentują" - jak myślisz, jaki wpływ na torpedowanie Kwiatkowskiego przez Michnika ma fakt, że Kwiatkowski nagle stanął na drodze Agorze, a jaki wola Michnika do walki z patologiami? Bo przecież Kwiatkowski nie od czasu korupcyjnej oferty działa w życiu publicznym i nie od czasu, gdy stanął na drodze Agorze manipuluje i wykorzystuje TVP. Czy Michnik przedtem z równie dużym zapałem zwalczał Kwiatkowskiego? Przypomnijcie mi, bo ja mam pamięć słabą. Jakoś teraz Michnikowi przeszkadza wszystko, co się łączy z Kwiatkowskim, a przed ustawą to oni chyba byli w dobrych stosunkach, nieprawdaż? Czy wcześniejszemu zainteresowaniu Agory wejściem do Dwójki nie przeszkadzało, że robiliby ten interes z Brunatnym Robertem? A co do stosunku Michnika do samej Ordynackiej to trzeba by się zapytać go, jaki jest jego stosunek do listy "obywatelskiej" Kwaśniewskiego. Czy Michnik potępi to, zwracając uwagę na to, że Ordynacka to w pewnym sensie fenomenalny układ polityczno-biznesowy, gotowy w każdej sytuacji zawłaszczyć dla siebie kolejne elementy państwa, czy może stwierdzi, że prezydent przyczynia się do budowy społeczeństwa obywatelskiego, tworząc "niezależną" politycznie listę "obywatelską" do reprezentowania nas w UE :) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Niemadra ?Michnik walczy z Ordynacka!!! 08.11.03, 12:54 Gość portalu: Marian napisał(a): > gini napisała: > > > Tak sie sklada, ze zaprzyjazniony i z prezydentem i z premierem , tylko ni > e > > wiadomo, z ktorym bardziej, a oni obydwaj z Lordynackom zwiazani przeciez. > > Gini > Palnełas głupstwo. > Starajmy się pisać rozważniej, > Wićek muśli a mniej liter. Jak to walczy z Lordynacka?Przeciez Olek K to Lordynacka wlasnie a oni sie kumpluja. Nie mowiac o Myllerze to tez Lordynacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Czy Michnik tez z Ordynackiej? IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 12:50 Super Express: Ordynacka wydoiła FSO Marcin Pijaczyński / 24.06.2003 19:16 "Super Express" utrzymuje, że FSO straciło za cichym przyzwoleniem rządu Leszka Millera 200 do 400 mln zł. Pieniądze te miały trafić do "grupy trzymającej władzę", czyli ludzi ze stowarzyszenia Ordynacka. Z powodu upadku Daewoo-FSO pracę może wkrótce stracić 3,5 tys. osób zatrudnionych w firmie, a także 15 tys. pracowników kooperantów. Odchodzący pracownicy warszawskiej FSO nie otrzymają odpraw - firma straciła wszystkie przeznaczone na ten cel pieniądze. Sytuacja stała się tak trudna z powodu utraty przez przedsiębiorstwo Daewoo Towarzystwa Ubezpieczeniowego S.A. Warte 200 do 400 mln zł DTU zapewniało FSO stabilność finansową i było rezerwą na czarną godzinę. "Stało się tak dzięki kilku rządowym decyzjom, finansowym zagrywkom paru firm i żonglowaniu akcjami ubezpieczalni. Daewoo-FSO straciło 87,43 proc. (nominalnie wartych 87 mln zł) udziałów w Daewoo Towarzystwo Ubezpieczeniowe" - pisze Super Express". Nowymi właścicielami ubezpieczalni są firmy związane z ludźmi lewicy - dawnymi członkami Zrzeszenia Studentów Polskich, którzy założyli Stowarzyszenie Ordynacka. www.centrumprasowe.net, www.polska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Czy Michnik tez z Ordynackiej? 08.11.03, 12:59 Gość portalu: Marian napisał(a): > Super Express: Ordynacka wydoiła FSO > Marcin Pijaczyński / 24.06.2003 19:16 > > "Super Express" utrzymuje, że FSO straciło za cichym przyzwoleniem rządu > Leszka Millera 200 do 400 mln zł. Pieniądze te miały trafić do "grupy > trzymającej władzę", czyli ludzi ze stowarzyszenia Ordynacka. > > > Z powodu upadku Daewoo-FSO pracę może wkrótce stracić 3,5 tys. osób > zatrudnionych w firmie, a także 15 tys. pracowników kooperantów. Odchodzący > pracownicy warszawskiej FSO nie otrzymają odpraw - firma straciła wszystkie > przeznaczone na ten cel pieniądze. > > Sytuacja stała się tak trudna z powodu utraty przez przedsiębiorstwo Daewoo > Towarzystwa Ubezpieczeniowego S.A. Warte 200 do 400 mln zł DTU zapewniało FSO > stabilność finansową i było rezerwą na czarną godzinę. > > "Stało się tak dzięki kilku rządowym decyzjom, finansowym zagrywkom paru firm > i żonglowaniu akcjami ubezpieczalni. Daewoo-FSO straciło 87,43 proc. > (nominalnie wartych 87 mln zł) udziałów w Daewoo Towarzystwo Ubezpieczeniowe" - > pisze Super Express". Nowymi właścicielami ubezpieczalni są firmy związane z > ludźmi lewicy - dawnymi członkami Zrzeszenia Studentów Polskich, którzy > założyli Stowarzyszenie Ordynacka. > > www.centrumprasowe.net, www.polska.pl Członkiem Ordynackiej jest Kaczmarek. Bardzo dbał o ich interesy kiedy był ministrem skarbu! Muza, w której udziały ma Czarzasty o mało co nie kupiła WSIPu, mimo że nie było jej stać na kupno (oficjalnie). Przetarg został unieważniony po wybuchu afery Rywina i już przez innego ministra. Oni mieli i mają jeszcze innych ludzi w rządzie. Tak to biega. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Miller czy jest członkiem dziewicy ORDYNACKIK 08.11.03, 12:49 Gość portalu: Marian napisał(a): > To wazna czastka w mojej puzzlowej układance. > Dlatego muszę wiedzieć z cała pewnoscia Jestem pewna na 100%, że nie. Oni powstali po to, żeby się nawzajem wspierać ale w zeszłym roku ujawnili ambicje polityczne. Ciążą w kieunku sld ale są w opozycji do betonu, więc do Millera przede wszystkim. Gra się toczy o przejęcie władzy po betonie. Jakże on mógłby być między nimi? Poza tym to ludzie wykształceni a on prosty robotnik z Żyrardowa, któremu partia załatwiła dyplom swojej nibyuczelni, wiesz jakiej. On do nich nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czarne i biale 08.11.03, 12:56 Zla Ordynacka i swieta Agora co to ani ambicji politycznych ani wplywu nie ma. Ordynacka gwalci biedna swieta cnotliwa Agore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Gini nie wykłucaj się... dyskutujemy przecież IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 13:03 gini napisała: > Zla Ordynacka i swieta Agora co to ani ambicji politycznych ani wplywu nie ma. > Ordynacka gwalci biedna swieta cnotliwa Agore. GINI Uparta Wątek seksualny bardzo ciekawy ale pytałem się Czy Miller jest członkiem czy nie.Wiem teraz że nie. Ordynacką nie stać na gwałt bo podobno jeden Czarzasty ma jaja. Bez jaj gwałt jest niemożliwy w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Czarne i biale 08.11.03, 13:05 gini napisała: > Zla Ordynacka i swieta Agora co to ani ambicji politycznych ani wplywu nie ma. > Ordynacka gwalci biedna swieta cnotliwa Agore. Nieporozumienie! Agora to agresywny inwestor, który ma między innymi gazetę. Co tu mówić o cnocie w biznesie. Przekonaliśmy się jakich sposobów ima się Agora, żeby o swoje interesy dbać. I to dzięki komisji śledczej. Komisja pokazała też, że słynny redaktor wysługuje się swojemu właścicielowi. To jest inny aspekt całej tej afery. Czym się Michnik różni od tego króla żelatynowego, który wysiadywał pod gabinetami kolejnych ministrów rolnictwa? Tym, że nie musi wysiadywać, bo ma zaprzyjaźnionego premiera, który jest dla niego dostępny o każdej porze dnia i nocy. Inna sprawa, że ten premier musi się liczyć z tym redaktorem, bo mógłby go zniszczyć i pogrzebać paroma gazetowymi artykułami! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czarne i biale 08.11.03, 13:30 basia.basia napisała: > gini napisała: > > > Zla Ordynacka i swieta Agora co to ani ambicji politycznych ani wplywu nie > > ma. > > Ordynacka gwalci biedna swieta cnotliwa Agore. > > Nieporozumienie! > > Agora to agresywny inwestor, który ma między innymi gazetę. > Co tu mówić o cnocie w biznesie. Przekonaliśmy się jakich > sposobów ima się Agora, żeby o swoje interesy dbać. I to > dzięki komisji śledczej. Komisja pokazała też, że słynny > redaktor wysługuje się swojemu właścicielowi. To jest inny > aspekt całej tej afery. Czym się Michnik różni od tego króla > żelatynowego, który wysiadywał pod gabinetami kolejnych ministrów > rolnictwa? Tym, że nie musi wysiadywać, bo ma zaprzyjaźnionego > premiera, który jest dla niego dostępny o każdej porze dnia i nocy. > Inna sprawa, że ten premier musi się liczyć z tym redaktorem, > bo mógłby go zniszczyć i pogrzebać paroma gazetowymi artykułami! ***** Kulczyk podobno bierze udzial w posiedzeniach rzadu , coz... Czy ta cala lordynacka i te GTW to nie jest wymyslona po to by odwrocic uwage od tego typu zachowan, od tego typu anomalii? Bedziemy gonic Lordynacka, ukamieniujemy bande czworga, a a panowie po cichu podziela sie lupami? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czarne i biale 08.11.03, 16:39 gini napisała: > ***** > Kulczyk podobno bierze udzial w posiedzeniach rzadu , coz... > Czy ta cala lordynacka i te GTW to nie jest wymyslona po to by odwrocic uwage > od tego typu zachowan, od tego typu anomalii? Kulczyk, Miller i Kwaśniewski wspólnie decydowali o tym kto będzie prezesem Orlenu, wybrali niejakiego Wróbla, którego teraz podejrzewa się o wypuszczenie przecieku, że nie dojdzie do pewnego bardzo atrakcyjnego przedsięwzięcia biznesowego. Przeciek spowodował spadek cen akcji Orlenu, na czym skorzystał Kulczyk, kupując sporo po niskiej cenie. Takie towarzycho ponad podziałami. > Bedziemy gonic Lordynacka, ukamieniujemy bande czworga, a a panowie po cichu > podziela sie lupami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian http://www.ordynacka.org.pl/ IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 12:57 Dziękuje basiu.basiu pszerywam rozmowę bo ciało udaje sie na trening do pisania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARIAN Re: Miller czy jest członkiem dziewicy ORDYNACKIK IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 15:16 bASIA BASIA NAPISAŁA; Poza tym to ludzie wykształceni a on prosty robotnik > z Żyrardowa, któremu partia załatwiła dyplom swojej > nibyuczelni, wiesz jakiej. On do nich nie pasuje. NIE ZGADZAM SIĘ. TO LUDZIE Z DYPLOMAMI A NAWET Z TYTUŁAMI NAUKOWYMI RÓZNEGO POCHODZENIA.mAJA ONE NAS ONIESMIELAĆ W DUSKUSJACH I UTWIERDZAC W PRZEKONANIU, ZE SA MADRZEJSI .TRZEBA, KRÓTKO MOWIĄC, ICH SŁUCHAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica MILLER JEST CZŁONKIEM, ALE NIE ORDYNCKIEJ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.11.03, 19:56 RESZTĘ WYJAŚNI JAKUBOWSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: Dziewica ORDYNACKA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 13:13 biorąc pod uwagę współczynnik inteligencji nacji zamieszkującej srodkową jewrope to mają duże szanse. Jeszcze do kompletu jolka na prezydentowom i mamy komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Dziewica ORDYNACKA IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 13:17 Gość portalu: wojciech j. napisał(a): > biorąc pod uwagę współczynnik inteligencji nacji zamieszkującej srodkową > jewrope to mają duże szanse. Jeszcze do kompletu jolka na prezydentowom i mamy > komplet. A was Wojciechu nie wkurza to ? Przecie jak się w kupę zbierzem to damy im popalic przy wyborach. Co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dziewica ORDYNACKA 08.11.03, 13:19 Gość portalu: wojciech j. napisał(a): > biorąc pod uwagę współczynnik inteligencji nacji zamieszkującej srodkową > jewrope to mają duże szanse. Jeszcze do kompletu jolka na prezydentowom i mamy > komplet. Nie sądzę, żebyś miał rację. Ta nacja bowiem ma różne fobie a jedną z nich jest przekonanie, że ludzie bogaci doszli do swoich majątków cwaniactwem, nielegalnymi sposobami itd. I jest w tym trochę prawdy. Z drugiej strony nacja się mogła przekonać na własne oczy jakich ludzi ma Ordynacka - Czarzastego, Kwiatkowskiego, Jakubowską itd. To tylko wzmacnia efekt. Poza tym prezydent stracił zapał do przewodzenia temu towarzystwu. Dlatego sądzę, że szanse mają marne. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 13:46 Lordynacka nadchodzi.Ratuj sie kto moze.Swieta Agoro do schronu!!! Wandzia uwazaj Czarzasty z lewej flanki , a z prawej Jakubowska chce zaatakowac torebka Adasia. Kataryna Kataryna na pomoc!!!!!!! Swieta Agora w niebezpieczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 14:51 gini napisała: > Lordynacka nadchodzi.Ratuj sie kto moze.Swieta Agoro do schronu!!! > Wandzia uwazaj Czarzasty z lewej flanki , a z prawej Jakubowska chce zaatakowac > > torebka Adasia. > Kataryna Kataryna na pomoc!!!!!!! > Swieta Agora w niebezpieczenstwie Gini Jak krnabrna uczennica się zachowujesz. Poraw sie! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? 08.11.03, 15:39 Gość portalu: Marian napisał(a): > gini napisała: > > > Lordynacka nadchodzi.Ratuj sie kto moze.Swieta Agoro do schronu!!! > > Wandzia uwazaj Czarzasty z lewej flanki , a z prawej Jakubowska chce > zaatakowac > > > > torebka Adasia. > > Kataryna Kataryna na pomoc!!!!!!! > > Swieta Agora w niebezpieczenstwie > > > Gini > Jak krnabrna uczennica się zachowujesz. > Poraw sie! A ja myslalam, ze przeciwnie panie psorze , ja myslalam, ze sluze pomoca. Przeciez pisze, ze Lordynacka jest zla i ze trzeba leb urwac tej hydrze co to chce swieta Agore nasza zgwalcic. MNIE NIE JEST WSZYSTKO JEDNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian psor Re: Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 15:43 Wybaczam. siedz cicho i słuchaj. Pardon! czytaj i...mysl Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? 08.11.03, 15:47 Gość portalu: Marian psor napisał(a): > Wybaczam. siedz cicho i słuchaj. Pardon! czytaj i...mysl Jest maly problem jak zaczne myslec to moge znowu z czyms wyskoczyc. Lepiej podrzuc jakiegos gotowca to bede wiedziala co pisac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 15:49 gini napisała: > Gość portalu: Marian psor napisał(a): > > > Wybaczam. siedz cicho i słuchaj. Pardon! czytaj i...mysl > > Jest maly problem jak zaczne myslec to moge znowu z czyms wyskoczyc. > Lepiej podrzuc jakiegos gotowca to bede wiedziala co pisac . Nie ma problemu .Zacznij myśleć a przekonasz się, że stracisz zapał do pisania ------------------------------------------------------------------------------- - Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini czy nie uwazasz ze przeszkadzasz? 08.11.03, 15:54 Gość portalu: Marian napisał(a): > gini napisała: > > > Gość portalu: Marian psor napisał(a): > > > > > Wybaczam. siedz cicho i słuchaj. Pardon! czytaj i...mysl > > > > Jest maly problem jak zaczne myslec to moge znowu z czyms wyskoczyc. > > Lepiej podrzuc jakiegos gotowca to bede wiedziala co pisac . > > > Nie ma problemu .Zacznij myśleć a przekonasz się, że stracisz zapał do pisania > > ------------------------------------------------------------------------------ -Tylko blagam o jakiegos gotowca koniecznie jak myslec, jak pisac co by bylo dobrze. > - Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 16:42 gini napisała: > Lordynacka nadchodzi.Ratuj sie kto moze.Swieta Agoro do schronu!!! > Wandzia uwazaj Czarzasty z lewej flanki , a z prawej Jakubowska chce zaatakowac > > torebka Adasia. > Kataryna Kataryna na pomoc!!!!!!! > Swieta Agora w niebezpieczenstwie. Gini, coś Ty się tak mnie czepiła? Dlaczego mi tak tę Agorę wciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Uwaga, uwaga IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 16:48 witam dobrze że jesteś bo z gini rady sobie dać nie mogę.Czy ona jest za dorosła na klapsa w pupe? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 16:50 Gość portalu: Marian napisał(a): > witam > dobrze że jesteś bo z gini rady sobie dać nie mogę.Czy ona jest za dorosła na > klapsa w pupe? Za dorosła :) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 16:50 kataryna.kataryna napisała: > gini napisała: > > > Lordynacka nadchodzi.Ratuj sie kto moze.Swieta Agoro do schronu!!! > > Wandzia uwazaj Czarzasty z lewej flanki , a z prawej Jakubowska chce > zaatakowac > > > > torebka Adasia. > > Kataryna Kataryna na pomoc!!!!!!! > > Swieta Agora w niebezpieczenstwie. > > > > Gini, coś Ty się tak mnie czepiła? Dlaczego mi tak tę Agorę wciskasz? To Ty nie lubisz Agory Kataryno?Coz pomylilam sie, ja tam Agore bardzo lubie, wiec ostrzegam , bo a noz ta Jakubowska Adasiowi kuku torebka zrobi i co bedzie. Kto nam bedzie bronil bohatera narodowego jenerala Jaruzelskiego, ze o jenerale Kiszczaku nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Uwaga, uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 16:51 Miller do Ordynackiej nie należy jestem pewny.Ale coś ważniejszego sobie przypomniałem na początku kadencji naszego rządu p.Nikolski opowiadał że chcą stworzyc wielki kompleks rozrywkowy w płn-wsch Polsce taki największy w Europie na pytanie dziennikarzy skąd pieniądze odpowiedział nasza w tym głowa znajdą się. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 16:58 Gość portalu: Igor napisał(a): > Miller do Ordynackiej nie należy jestem pewny.Ale coś ważniejszego sobie > przypomniałem na początku kadencji naszego rządu p.Nikolski opowiadał że chcą > stworzyc wielki kompleks rozrywkowy w płn-wsch Polsce taki największy w > Europie na pytanie dziennikarzy skąd pieniądze odpowiedział nasza w tym głowa > znajdą się. Słynna inwestycja Vahapa Toya - polskie Las Vegas. Rzeczywiście, Nikolski się wokół Toya kręcił i powiedział, że pieniądze się znajdą, no a taraz ani Toya, ani Las Vegas. Ciekawe dlaczego pomysł padł. I dlaczego Nikolski tak się wcześniej w to zaangażował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Uwaga, uwaga IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 17:03 Kochani przejdzcie do watku o 'forumowej komisji" itd będzie łatwiej rozmawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga, uwaga 08.11.03, 17:06 Gość portalu: Marian napisał(a): > Kochani przejdzcie do watku o 'forumowej komisji" itd będzie łatwiej rozmawiac! No ja poszlam do komisji, ale nie wiem czy reszta czlonkow mnie nie wykluczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Uwaga, uwaga IP: *.gdynia.mm.pl 08.11.03, 17:27 gini napisała: > Gość portalu: Marian napisał(a): > > > Kochani przejdzcie do watku o 'forumowej komisji" itd będzie łatwiej > rozmawiac! > > No ja poszlam do komisji, ale nie wiem czy reszta czlonkow mnie nie wykluczy. wyniki twoich dociekań i sposób w jaki do nich dochodzisz może byc przydatnym. Chca i umieją to do komisji .kibice mogą podpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Uwaga, uwaga IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 22:45 > Słynna inwestycja Vahapa Toya - polskie Las Vegas. Rzeczywiście, Nikolski się > wokół Toya kręcił i powiedział, że pieniądze się znajdą, no a taraz ani Toya, > ani Las Vegas. Ciekawe dlaczego pomysł padł. I dlaczego Nikolski tak się > wcześniej w to zaangażował. zaangazowal sie bo jest poslem z bialej podlaskiej - i tam tez mialo byc nasze polskie "las vegas" ;-). I zaagnazowal sie to troche za mocno powiedziane - on to popieral, wiedzac ze to jedynie fatamorgana - w jakims wywiadzie (w wyborczej zreszta) pytano go czy wierzy w realizacje, sukces przedsiewziecia itp... - odpowiedzial pytaniem: a mam byc przeciwko? - ludzie wierza i maja nadzieje ze sie to ruszy i bedzie praca itp.... w zasadzie to w tym wywiadzie sie tlumaczyl... ze przeciez nie moze mowic ze to nie ma sensu.... az mi szkoda go wtedy bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Uwaga, uwaga IP: w3cache.* / 192.168.1.* 11.11.03, 14:46 jakoś nieprzekonywujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dziewica ORDYNACKA IP: *.chello.pl 11.11.03, 18:39 basia.basia napisała: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_031108/plus_minus_a_2.html Ten artykuł przypomniał mi pewien stary dowcip. Spróbuję go odtworzyć. Stara panna w mocnno podeszłym wieku postanowiła kupić sobie trumnę. Poszła do zakładu pogrzebowego, gdzie właściciel zaprezentował jej ofertę. - Tu ma pani trumny z wyściełaniem fioletowym, a tu z białym. - A dla kogo są białe? A dla kogo fioletowe? - Białe dla dziewic, fioletowe dla puszczalskich. Stara panna zamyśliła się i po chwili oparła: - To ja poproszę fioletowe w białe kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dziewica ORDYNACKA 11.11.03, 18:51 Gość portalu: Iza napisał(a): > Stara panna w mocnno podeszłym wieku postanowiła kupić sobie trumnę. Poszła do > zakładu pogrzebowego, gdzie właściciel zaprezentował jej ofertę. > - Tu ma pani trumny z wyściełaniem fioletowym, a tu z białym. > - A dla kogo są białe? A dla kogo fioletowe? > - Białe dla dziewic, fioletowe dla puszczalskich. > Stara panna zamyśliła się i po chwili oparła: > - To ja poproszę fioletowe w białe kropki. > > :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś