oszolom.z.radia.maryja 10.11.03, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8940045&a=9011813 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=8940045&a=9011917 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Program gospodarczy i polityczny LPR 10.11.03, 21:33 oszoł, żeby mieć program to trzeba mieć MYŚL! a o to przecież nikt was nigdy nie oskarżał. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Program gospodarczy i polityczny LPR 10.11.03, 21:44 oczywiście,że nie bo wszyscy wiedzą,że akurat tego to mi nie brakuje.stwierdzam,że nawet tobie też przybyło bo tym razem nie tylko o żydach coś ci się przytrafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja [...] 10.11.03, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 pytanie zasadnicze 10.11.03, 22:11 Czy to jest zgodne z zasadami regulaminu (pytam, bo nigdy go nie czytałem i nie przeczytam) trzymanie na forum takich gównianych wątków LPR-ackiego kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie zasadnicze 10.11.03, 22:17 kilka osób prosiło mnie kiedyś bym przedstawił program LPRu więc to zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: pytanie zasadnicze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 22:20 Oszołek na szczęście nie będzie on potrzebny (program) - wasze poparcie "leci na pysk" - już tylko 11%. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie zasadnicze 11.11.03, 17:01 Gość portalu: M napisał(a): > Oszołek na szczęście nie będzie on potrzebny (program) - wasze poparcie "leci > na pysk" - już tylko 11%. - a skąd miało sopadać skoro poprzednio sondaże zaniżały nam poparcie do poziomu 6% jak to robił CBOS? rzeczywisyte p[oparcie to jakieś 15-16% ..a w zasięgu naszych możliwości jest 22,55%!! (to nasz wynik z euroreferendum, prawie 4 mln ludzi!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: pytanie zasadnicze IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 17:16 To lada moment dla was poparcie bedzie miało wartość 300%.To już przerabialiśmy - i co z tego wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: pytanie zasadnicze 11.11.03, 17:18 Gość portalu: M napisał(a): > To lada moment dla was poparcie bedzie miało wartość 300%.To już > przerabialiśmy - i co z tego wyszło.... odejmij zero a wyjdzie ci 30% a więc tyle ile leży w zasięgu możliwości LPR na ścianie wschodniej Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 podważasz moją wiarę w człowieka 10.11.03, 22:24 To ja cię proszę, żebyś przestawił swój program na funkcję "myślenie własne" i raz, chociaż jeden raz w zyciu, napisał coś we własnym imieniu, a nie w imieniu partii. Bo, kurwa mać, partia nie może stanowić o całym życiu człowieka. Nawet jeśli jest zdebilały, to muszą tlić się w nim resztki rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIH Re: podważasz moją wiarę w człowieka IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.11.03, 04:01 MASZ RACJE KOLEGO. CWIERC MOZGOWCOMTRZEBA DZIELIC WSZYSTKO PRZEZ CZTERY Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: pytanie zasadnicze 12.11.03, 15:06 oszoł, na litość boską, bądź mężczyzną, powiedz KTO cię prosił? - ojciec malwersant? - prałat bankietowy? - por.Dub? Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 ponawiam pytanie 10.11.03, 22:20 Czy admin nie może usuwać takich gówienek jak odezwy LPR-u czym prędzej, zanim całe forum nie zacznie śmierdzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 [...] 10.11.03, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 socjalizm w prawicowym rytmie 10.11.03, 22:28 Jezus Maria! Zerknąłem na to, co zostało nazwane "programem gospodarczym". Straszne - za dobrze pamiętam socjalizm, by chcieć do niego wracać. Chroń nas, Panie Boże, przed socjalistami spod znaku Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 [...] 10.11.03, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 "Program" 10.11.03, 22:40 To nawet zaczyna być zabawne, jak się dłużej poczyta. Ile tu "kół zamachowych" gospodarki: i transport rzeczny, i szlaki handlowe, i polska zdrowa żywność. I srutututu. I oczywiście zamknąć się na świat. Byle było socjalistycznie i nacjonalistycznie. Jak takie pokomunistyczne pocioty się uchowały w wolnym państwie, w którym za myślenie już nie każą? Dmowski by się w grobie przewrócił czytając takie brednie jak "program gospodarczy LPR-u". Na szczęście ta "przyjemność" już mu nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: "Program" 11.11.03, 17:03 nie sądziłem ze masz az tak poważne problemy ze zrozumieniem napisanego tekstu..twój wtórny abnalfabetyzm bije wszelkie rekordy Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Jak tam, chłopaki? 11.11.03, 17:22 Dalej pracujecie nad strategią, jak ubrać socjalistyczny program w prawicowe hasła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jak tam, chłopaki? 11.11.03, 17:24 bratek4 napisał: > Dalej pracujecie nad strategią, jak ubrać socjalistyczny program w prawicowe > hasła? :) -nasz program wcale nie jest socjalistyczny tylko narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radja.maryja Re: Jak tam, chłopaki? 11.11.03, 17:51 to znaczy socjalistyczno-narodowy. teraz jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Jak tam, chłopaki? 12.11.03, 13:12 oszolom.z.radja.maryja napisał: > to znaczy socjalistyczno-narodowy. > teraz jasne? -jak jedno to nie drugie spedalony kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Jak tam, chłopaki? 18.11.03, 00:58 Czy narodowo-socjalistyczny program już dopracowany, udoskonalony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Do roboty! ALARM!!!!!!!!!!!!! IP: 213.56.66.* 18.11.03, 01:01 Prosze Was o przerwanie prac zwiazanych z tzw sprawa Rywina,jak i innymi "Kwasniewskimi watkami", i natychmiastowe zajeciem sie nizej opisanym psem, jego wlascicielami jak i ludzmi ktorzy na podstawie wechu tego psa dopuscili sie aresztowania chlopaka: www1.gazeta.pl/poznan/1,36037,1779903.html pzdr vin Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radja.maryja Re: Jak tam, chłopaki? 18.11.03, 13:38 a po co dopracowywanie?! wystarczy przepisac od malego austryjaka z wasikiem i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radja.maryja protokoly medrcow z radyja 12.11.03, 15:06 a teraz kilka zlotych mysli nyszych sluchaczy czyli elity intelektualnej naszygo kraju: - Boję się potępienia, boję się diabła, boję się wszystkiego. Wszędzie jest diabeł i mówi do mnie. Już mnie nawet księża nie chcą spowiadać... - No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu. Kulturalnie, ale pchać. Alleluja! ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: - Byłem na audiencji u ukochanego Ojca Świętego. Patrzę, Polacy, nawet duża grupa. Siedzą sobie na chodniku i czekają na papieża. Patrzę, a oni chleją wódę i cieszą się, że ich nikt nie zaczepia. Prosto z butelek pili. Albo matki katoliczki... jeżdżą do Niemiec na truskawki i zamiast zbierać, to się tam sprzedają, bo to łatwiejszy zarobek. Potem w domu mąż się dziwi: ale ty ciężko pracowałaś, że tyle pieniędzy przywiozłaś. A ona nie truskawki zbierała. Potem do kościoła idzie i się modli... No... wzór do naśladowania. Z dziećmi za rączkę do komunii. Obrzydliwość... Te dzieci są przykrywką dla bydlęcia. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - A ta prostytucja na drogach? Jakież to wstrętne. I popatrzcie, kto się koło tych narzędzi diabła zatrzymuje. Popatrzcie... góry mięsa z hormonami- bo przecież nie ludzie. Trzeba siać, siać... tak, tak... zwierzęta z hormonami. A potem przychodzą z płaczem do księży. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Wykosztowaliście się na te kiełbasy, na te szynki na święta, a teraz co? Nawet na bilet nie macie, by pojechać do Częstochowy. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaście lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksiądz westchnął i powiedział: "Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich całą parafię". ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM:- Ojcze Dyrektorze... mam nowotwora i to złośliwego. - To wszystko dla Boga, córko. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: - Czasem w towarzystwie słychać koncert "bąków". Wszystko spowijają trujące wyziewy tych gazów. Z punktu widzenia ekologii jest to barbarzyństwo. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Miałam do usunięcia ząb... i to mądrości. Bardzo się bałam i poszłam do kościoła, i modliłam się: "Panie Jezu, co to będzie, co to będzie...". I taka myśl mi wtedy przyszła do głowy: to ja się boję o ból zęba, a przecież Jego na tym krzyżu bardziej bolało. No to zaczęłam się modlić i ofiarowałam Jezusowi ten ząb. Poszłam do dentystki, a Jezus mi to wynagrodził i wcale mnie nie bolało. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: - Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody "Bonaqua", i jako logo partii Unia Wolności. Żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Polska stała się terenem misyjnym dla pogan. Ich wysłannikami są prostytutki przy drogach. Siać... trzeba siać, siać, siać... ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama. Mogę powiedzieć? - Prosimy... - Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana... ¤ ¤ ¤ ekspert RM: - To tylko ateiści szukają wszędzie spisków, że wszędzie jest spisek, węszą, że wszystko przez ten spisek. A my, katolicy, wiemy, że to nieprawda. Wiemy, że jest tylko jeden spisek, na czele którego stoi szatan. I on upodobał sobie atak na Polskę, bo Polska jest monarchią, bo mamy swoją królową, bo oddaliśmy się w niewolę Matce Bożej. ¤ ¤ ¤ ekspert RM: - Jest taka książka dla dzieci pod tytułem "Doktor Dolitle". To jest straszna książka i jeszcze na dodatek lektura. Ona równa zwierzęta z człowiekiem, czyli równa człowieka ze zwierzęciem. To jest doktryna masońska: świnia jest taka sama jak i ja. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Byłem kilka tygodni temu w Paryżu. Wyszedłem wieczorem szukać eucharystii. Patrzę, a tu wszyscy się bawią, cały Paryż się bawi. Muzyka, kawiarnie, tańce. No szatan, mówię wam, szatan. ¤ ¤ ¤ Kącik dowcipów w Radiu Maryja: - Wie pan, zaczęły wypadać mi włosy. - Był pan u lekarza? - Nie. Same zaczęły. ¤ ¤ ¤ Podróżny na dworcu: - Poproszę bilet. - Dokąd? - A co pani taka ciekawska?! ¤ ¤ ¤ Pacjent budzi się po operacji: - Czy jestem już w niebie? - Nie, jesteś przy mnie - odpowiada żona. ¤ ¤ ¤ słuchaczka RM: - Pierwsze słowa, które usłyszałam na antenie Maria Radyja, to znaczy Radia Maryja, to to, jak ojciec Tadeusz powiedział, że katolik to jest ciapa. Bardzo mnie to uderzyło i wtedy po raz pierwszy w życiu zaczęłam myśleć. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczyna się okultyzm i diabeł. ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM:- Niech będzie pochwalona Maryja zawsze dziewica. Czy będę na antenie? - Już pan jest na antenie. - A co mi ksiądz za pierdoły opowiada, kiedy mam włączone Radio Maryja i tam teraz słyszę ojca dyrektora! - Bo jeszcze fale radiowe do pana nie zdążyły dolecieć. I proszę się kulturalnie wysławiać. - Aha... ¤ ¤ ¤ słuchaczka RM: - Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz. Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Przyjeżdżają tu do Torunia ludzie i mówią: "Jakie to sobie pałace budują księża." A to jest ich dziadostwo - tych ludzi dziadostwo i mały mózg. Zacofanie! ¤ ¤ ¤ słuchacz RM: - Chciałem pozdrowić moją zmarłą siostrę. Żeby zawsze była zdrowa. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Popatrzcie na te kobiety na ulicach. Tak chodzą i się ubierają, jak gdyby były prostytutkami. Popatrzcie, ile mamy w Polsce prostytutek. Ulice pełne prostytutek... na każdym kroku... ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Mówią niektórzy, że Ojciec Święty jest konserwatystą. Pewno, że jest, bo na tych biwakach rozmaitych jadał konserwy, bo je lubi... ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Ja jestem już babką, mam 75 lat. Tyle lat żyłam z alkoholikiem - już zaczynam płakać - i urodziłam z tym alkoholikiem córkę, która wyszła za mąż też za alkoholika. Urodzili dziecko, też alkoholika... ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an! ¤ ¤ ¤ ekspertka RM: - Telewizjai gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji, która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie. ¤ ¤ ¤ przypadkowe wejście na antenę dźwiękowca RM zdenerwowanego odgłosami remontu w rozgłośni: - Ku...a, ch...u, przestań wiercić. Jak ja, ku...a, mogę miksy robić w takich, ku...a, pie...ch warunkach, do ch...a! ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: - Jak to jest, ojcze? Znajoma chodziła po domach i zbierała pieniądze na Radio Maryja i wpadła do piwnicy głową w dół i teraz ma wstrząs mózgu i cała poraniona jest... - Może źle zbierała... ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: - Tu Radio Maryja, katolicki głos w twoim domu. Słuchamy, kto się do nas dodzwonił? - Tu... tu... Włodź...dź... dzi... mieeerz z No... oooo... weg...g...g... Sącz...cz...cza... - O widzę, że z Panem sobie nie porozmawiamy... ¤ ¤ ¤ rozmowa na antenie RM: - Jestem ogromnie zbulserwowany tym, co się dzieje... - My też, panie Janie, ale mówi się zbulwersowany... - No właśnie... jestem zbulserwowany... ¤ ¤ ¤ modlitwy na antenie RM: - Słuchamy, Radio Maryja... w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i złodziei... no i za ojca dyrektora oczywiście. ¤ ¤ ¤ telefon do RM: - Człowiek, który nie modli się i nie słucha Radia Maryja, jest jak to bydlę. ¤ ¤ ¤ o. Rydzyk: - Patrzę... leży na ziemi nieprzytomna staruszka. Po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala po co lpraki sie wysilaja IP: *.rdu.bellsouth.net 18.11.03, 03:33 i tak nie beda rzadzic. Do takiej tragedii nikt rozsadny , zainteresowany losem Polski, nie dopusci. Haiderow i LePenow nie moze byc w kraju czlonkowskim NATO i UE. To musi byc wolny kraj, jakim Polska stala sie w 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGO8 Re: po co lpraki sie wysilaja IP: *.swic.dialup.inetia.pl 18.11.03, 04:25 CZY TY ROZGLOSNIO NIE POMYLILAS DAT, PRZYPUSZCZAM IZ CHODZILO CI O ROK 1939 . TWOIM RYDZYJKOWATYM TRWANCEM KULTYWUJECI TOTALNY FASZYZM O KTORY TAK GORACO MODLICIE SIE DORADIA MA -RYJA. TYMI FALAMI RADIORYJOWCA ZROBILISCIE DZIURE OZONOWA POTO BYSCIE SZYBCIEJ DO NIEBA SZLI Odpowiedz Link Zgłoś