Gość: koro IP: *.pl 22.01.02, 10:57 Klikajcie w brzuch pajacyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Google Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.net.external.hp.com 22.01.02, 15:15 Klikam... niech ci, co maja usta pelne jadu, tez sobie klikna. Przynajmniej swa nienawisc do drugiego czlowieka przeleja na cos pozytecznego... Tak, mowie o "katolikach" z tego forum... az glowa boli jak sie czyta ich posty. Gorzej niz sredniowiecze... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik klk Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:54 klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.talnet.pl 23.01.02, 15:28 Jedyny, prawdziwy Pajacek to ten wirtualny. Reszta to PAJACE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.02.02, 11:49 Dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salamand Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.sejm.gov.pl 05.02.02, 14:35 Gość portalu: koro napisał(a): > Klikajcie w brzuch pajacyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... a ja mam gdzies glupie bachory... i juz widze te listy pelne oburzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
verbal.kint Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! 05.02.02, 15:06 Gość portalu: salamand napisał(a): > ... a ja mam gdzies glupie bachory... i juz widze te listy pelne oburzenia.... kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: 10.5.1.* 06.02.02, 13:38 Klik,,,,, gdyby wszyscy forumowicze choć raz kliknęli w pajacyka to byłoby tyle obiadów dla głodnych dzieci, że ho ho to nic nie kosztuje a byłby większy pozytek niż z pisania o ....[tym] i ..... [owym] tym mięsem, które lata po FORUM nikt się nie naje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 19:45 klik swojego czasu byla tu dyskusja czy warto klikać. cieszy, że tym razem rodacy są zgodni Odpowiedz Link Zgłoś
verbal.kint Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! 11.02.02, 12:59 Co jest. Klikac Pajacyka ale już! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
verbal.kint Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! 11.02.02, 18:14 Siup do góry. No jazda, dzieciaki nie maja co jeśc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idzi Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 18:48 Więcej pościć-memento mori. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel1 Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! 13.02.02, 12:06 Gość portalu: koro napisał(a): > Klikajcie w brzuch pajacyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam opowiadania D Mello Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.pse.pl 19.02.02, 11:52 Czy na pewno klikacie też w PAJACYKa ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel1 Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! 19.02.02, 12:13 Gość portalu: Dzik napisał(a): > Czy na pewno klikacie też w PAJACYKa ? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powinny Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.202.2.* 06.03.02, 12:36 przyjaciel1 napisał(a): > Gość portalu: Dzik napisał(a): > > > Czy na pewno klikacie też w PAJACYKa ? > > nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej WAZNE !!!! Wyczysczanie plikow cookie IP: 195.27.162.* 14.03.02, 10:02 Dla wszystkich, ktorzy chca kliknac wielokrotnie tego samego dnia. Wystarczy po kazdym kliknieciu wyczyscic cookie(s) w katalogach lezacych ponizej : c:\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\... Sprawdzone dla NT/IE 5.5. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lb Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 19.03.02, 15:40 Wstrętna ta zołza ,nie mam zamiaru jej klikać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paajaack Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.pse.pl 10.04.02, 10:22 " nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi. mama i tata, chudzi i grubi nikt mnie nie kocha ? nikt mnie nie lubi ? idąc na angielski całą drogę szlocham bo mnie nikt nie lubi, bo mnie nikt nie kocha Kazik to jest urwis, skarżypytą Zocha czemu mnie nie lubisz ? czemu mnie nie kochasz ?" [Agnieszka Osiecka] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: 195.27.162.* 11.04.02, 16:51 Dla wszystkich, ktorzy chca kliknac wielokrotnie tego samego dnia. Wystarczy po kazdym kliknieciu wyczyscic cookie(s) w katalogach lezacych ponizej : c:\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\... Sprawdzone dla NT/IE 5.5. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: WWW.PAJACYK.PL!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.02, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś