ja-kiko 26.01.09, 21:14 ustaw nia zna, struktur organizacyjnych wysokich urzędów też nieee. Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczyjar Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:15 Jezu jak ta Kempa wszystkich kapuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:18 Poseł Kempa jest niezwykle kompetenta. Pitero - dyletantko, nie pierwszy raz tak się kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:17 ja-kiko napisała: > ustaw nia zna, struktur organizacyjnych wysokich > urzędów też nieee. Ludzie... Una nawet takiej propstej rzeczy jak założenie słuchawki nie kuma. Debilka , mozna powiedzIć Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:20 no wstyd po prostu, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:48 ja-kiko napisała: > no wstyd po prostu, wstyd! Ale cie zrobił w wała! Słuchawki nie potrafi założyć Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Lech Aleksander Kaczyński - z Zoliborza. ( Dlatego słyszał Glosy, na granicy Gruzji i Osetii) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Zaupełnie jak Pan Prezydent Kaczyński 26.01.09, 21:46 Ale Pitera przynajmniej nie wetuje ustaw. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 21:47 A skąd wiesz, że nie kapuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Abecadło XXlecia - ikony postkomunizmu 06.02.09, 23:50 nasza-klasa.pl/profile/19029187/gallery/33 Julię Piterę poznałem w czasie mojej raczej krótkiej i traumatycznej pracy w administracji rządowej. Wydawało mi się, że jako jedna z niewielu w tej polskiej polityce nie tylko mówiła o walce z korupcją ale na prawdę chciała z nią walczyć. Dlatego dostarczyłem jej dokumenty, które pomogły jej wygrać sprawę sądową, którą wytoczył Michał Sołowow. Jeszcze do niedawna miałem do niej wiele sympatii, być może dlatego, że kilka ostatnich lat spędziłem za granicą i nie wiedziałem, co ostatnio wyrabia. Kiedy rok temu (początek 2008) przyjechałem do kraju, szczęka mi opadła, gdy zobaczyłem jak ta niegdyś fajna kobieta robi z siebie błazna i osmiesza także walkę z korupcją. Może to polityczne układy tak ją zmieniły? Pewnie z każdego, kto w nich tkwi, po jakimś czasie zrobi się polityczna k... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 07.02.09, 08:41 Julka i kapusta,to nie pasuje.Julka i ryby,na które w marzeniach Poluje.A ze Oślica,to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 22:49 nie znała treści ustawy, na którą się powoływała Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 23:05 klempa, zrób sobie odrosty, bo wyglądasz jak dresiara skrzyżowana z blacharą ;) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
k.kiko Re: Jezu, ta Pitera nic nie kapuje............... 26.01.09, 23:10 podziwiam twoją głęboką uwagę, a. Odpowiedz Link Zgłoś