Gość: jonas podaje tel do rodzicow WC Kaczkli 0 42 215 78 03 IP: *.uml.lodz.pl 19.11.03, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonas 0 42 215 78 03 rodzice Czerwonej Skarpety IP: *.uml.lodz.pl 19.11.03, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawstydzony pabian. ul. Dąbrowskiego 34 m. 6 IP: *.toya.net.pl 19.11.03, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ul. Dąbrowskiego 34 m. 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:18 A coś więcej o niej wiadomo np. jaka była w szkole, jak się uczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala czy ja musze byc reprezentowana przez glupie Panie B ? IP: *.uml.lodz.pl 19.11.03, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ktora z Was uwaza, ze Panie B ubieraja sie fatalnie ? IP: *.uml.lodz.pl 19.11.03, 15:47 jezeli uwazasz, ze Panie B ubieraja sie fatalnie nirch sie wpisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makkgajwer Re: ktora z Was uwaza, ze Panie B ubieraja sie fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:03 Bądźmy sprawiedliwi. Anitka jest w jakimś stopniu do zaakceptowania. W jakim? Policzmy. Głosowało na nią 11098 osób. To jest ok. 0.5 promila dorosłych Polaków. I tyle. A 99,995 - w buraki. Oczywiście w Sieradzu i Pabianicach jej popularność jest większa, ale kto z nas jest SLDowcem z Sieradza lub Pabianic? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ktora z Was uwaza, ze Panie B ubieraja sie fa 19.11.03, 16:04 Gość portalu: ala napisał(a): > jezeli uwazasz, ze Panie B ubieraja sie fatalnie nirch sie wpisza Eh, tam. Nie bądź taka złośliwa:) Anita mądra inaczej akurat nosi całkiem niezłe kostiumy - nie pogardziłabym. Serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Program wyborczy? 19.11.03, 16:46 "Jest zbyt wiele osób, które mają niskie emerytury, a które całe życie ciężko pracowały. Są osoby, które pieką wspaniałe ciastka - dlaczego nie miałyby założyć firmy "ciasta babci Heleny"? " /Jolanta Kwaśniewska/ Basiu, może to nie jest zbyt ambitny program prezydencki, ale jakże smakowity :) Historia lubi się powtarzać, choć zawsze w nieco zmienionych warunkach. Była już taka kobitka, która narodowi głodnemu proponowała ciastka - ale kiepsko skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Program wyborczy? 19.11.03, 19:43 pralinka.pralinka napisała: > Basiu, może to nie jest zbyt ambitny program prezydencki, ale jakże smakowity : > ) Historia lubi się powtarzać, choć zawsze w nieco zmienionych warunkach. Była > już taka kobitka, która narodowi głodnemu proponowała ciastka - ale kiepsko sko > ńczyła. I też miała męża niedojdę:) To jest tylko część programu Jolki. Przeczytaj sobie cały w wątku o naszej Evicie. Ubawisz się:) A ten kawałek o ciasteczkach tak mi się spodobał, że posłuży mi jako sygnaturaka przez jakiś czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Po 2 dniach przesłuchań 19.11.03, 16:34 Oglądam je z doskoku i odniosłam wrażenie, że nie pchnęły sprawy do przodu. Jedyny wniosek jaki mi się po tych 2 dniach nasuwa, to taki, że teoria wrabiania premiera przez Jakubowską zaczyna SLD odpowiadać. Już się tej towarzyszki i tak nie wybroni, więc Proksa i Ziemiszewska dostali pozwolenie na wytykanie jej palcem. Czarzasty ma nadal mocną pozycję i rozdaje karty. Ziemiszewska się o nim nawet nie zająknęła, a nawet nazwy ciała, w którym on zasiada nie wymawiała zbyt często. Natomiast z radością patrzyłam wczoraj na wieczorną powtórkę przesłuchania Zarębskiego w TV Puls. Fantastycznie dał odpór Anicie i Andowskiemu. Nawet jeśli Zarębski ma jakikolwiek związek z aferą Rywina, to te głupki z SLD nie są w stanie tego w żaden sposób wykazać. Jeśli ten facet łże, jak próbowano wielokrotnie przed komisją zasugerować, to robi to w sposób doskonały. Tak doskonały, że ja mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izydor Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: *.visp.energis.pl 19.11.03, 17:39 Słucham i niedowierzam wlasnym uszom! Posel Ziobro zachowuje się jak śledczy z bezpieki, mam blisko osiemdziesiat lat, to byl styl prokuratorw po tzymiesięcznych kursach w szkole im Duracza! Pan pose wciska śswiadkowi wasne insynuacje w usta, brawo pan Minister Proksa, spokoj i kultura kontra chamstwo to najlepszy sposób na Posła Ziobro. Pan Marszalek Nałęcz nie nadaje się na przewodnicząścego, do kogo Pan się zaleca, niech pan lepiej myusli o tych którzy obserwuja pański spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 18:21 Gość portalu: Izydor napisał(a): > Słucham i niedowierzam wlasnym uszom! Posel Ziobro zachowuje się > jak śledczy z bezpieki, mam blisko osiemdziesiat lat, to byl > styl prokuratorw po tzymiesięcznych kursach w szkole im Duracza! > Pan pose wciska śswiadkowi wasne insynuacje w usta, brawo pan > Minister Proksa, spokoj i kultura kontra chamstwo to najlepszy > sposób na Posła Ziobro. Pan Marszalek Nałęcz nie nadaje się na > przewodnicząścego, do kogo Pan się zaleca, niech pan lepiej > myusli o tych którzy obserwuja pański spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 18:30 Gość portalu: Izydor napisał(a): > Słucham i niedowierzam wlasnym uszom! Posel Ziobro zachowuje się > jak śledczy z bezpieki, mam blisko osiemdziesiat lat, to byl > styl prokuratorw po tzymiesięcznych kursach w szkole im Duracza! Blisko osiemdziesiącieletni ubeku! Porównania posła Ziobro do śledczego z bezpieki już się pojawiały i na forum, i nawet w samej komisji śledczej. Wymyśl coś nowego, żeby go zdyskredytować. Czy Ziobro, jak twoi towarzysze z kursów im. Duracza, polewa świadków zimną wodą, sadza ich na nodze od stołka, bije kablem itp.? Jest po prostu dociekliwy i jak świadek wykręca mu się od odpowiedzi nie daje za wygraną. Z pewnością nie jest "całuśny" jak kadnydatka na prezydencki stołek, ale nie taka tutaj jego rola. Lepiej się Izydorze, przyjżyj krytycznie partyjnej koleżance Anicie B. Ale o co ja cię proszę, naiwna! Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi 19.11.03, 19:16 Członek komisji śledczej badającej sprawę Rywina, Jan Rokita (PO) przyznał, że na początku listopada odbył przypadkowe spotkanie z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim. O wyjaśnienia w tej sprawie zwróciła się w środę Renata Beger (Samoobrona). Beger powiedziała podczas posiedzenia komisji, że brak oświadczenia Rokity w tej sprawie "może skutkować wnioskiem o wyłączenie posła PO z komisji śledczej celem przesłuchania". Jak dodała, nie może wykluczyć, że podczas tej rozmowy mogły paść sugestie lub naciski na członka komisji. "Czy nie chodziło panu prezydentowi o skompromitowanie posła Rokity i tym samym komisji śledczej?" - pytała Beger. . W odpowiedzi szef komisji Tomasz Nałęcz (UP) podkreślił, że niedopuszczalna jest próba ograniczenia aktywności publicznej członków komisji. "Można oczywiście wyobrażać sobie, że członkowie komisji przypominają średniowieczne żony rycerzy, którzy udają się na krucjaty, a żony są zakute w pasy cnoty. Ale chcę powiedzieć pani poseł, że bardzo wiele dzieci powstawało z takich operacji" - powiedział. Jak dodał, "żadne pasy cnoty nakładane na członków komisji, zakazy rozmów nie zagwarantują naszej przyzwoitości". "Jeśli nie będziemy się kierowali własnym sumieniem, dekalogiem, tylko jakimś wydumanym rytuałem zachowań, to daleko nie będziemy zmierzali" - zaznaczył Nałęcz. Rokita wyjaśnił, że jego rozmowa z Kwaśniewskim była przypadkowa. . Taki kawał znam: Rycerze wybierają się na krucjatę. Wszyscy sumiennie i dokładnie zakuwają swoje żony w pasy cnoty. Szlachetny Sir Richard miał żonę brzydką jak noc (psy na ulicy uciekały ze skowytem na jej widok). Szlachetny Sir Richard też zakuł swoją żonę w pas cnoty. Koledzy rycerze pytają się go nieśmiało 'Szlachetny Sir Richardzie, nie poczuj się urażony, po co ją zakuwasz w pas cnoty. Przecież ci nic nie grozi?' Szlachetny Sir Richard na to mówi 'Ha, po powrocie powiem jej, że zgubiłem kluczyk! .......... Sama czasem już nie wiem, którą gwiazdę komisji lubię bardziej czy 'Skarpetę' Błochowiak, czy Panią Procurator Qurwikową Renattę Peegeer. Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Sekretarz Rady Ministrów przed komisją drugi IP: 62.233.250.* 19.11.03, 20:27 A może pan poseł Rokira udowodni, że nie jest wielbłądem, bo mni e sie wydaje, że jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Rokita - wielbłąd IP: 62.233.250.* 19.11.03, 20:28 A może pan poseł Rokita udowodni, że nie jest wielbłądem, bo mni e sie wydaje, że jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI0TR UWAGA:CENZURA w "GW" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 21:01 Jeszcze ok.godz.19 na czołowej witrynie gazety był tytuł: HASŁO: PREMIER jako zapowiedż informacji z dziszejszego przesłuchania min.Proksy. Teraz jest zupełnie inny dotyczący tego samego artykułu. Są dwie możliwości: 1. Autocenzura W.Cz.ADAMA 2. Intrwencja Kancelarii W.Cz.Premiera Tak czy inaczej - skandal. P.S. "nam nie jest wszystko jedno" Odpowiedz Link Zgłoś