ja-kiko 23.02.09, 20:13 myślący strategicznie! A jego wrogowie to paranoicy i nieudacznicy! Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Wałęsa od zawsze widzi esbeków tamgdzie ich nie ma 23.02.09, 20:27 ja-kiko napisała: Wałęsa - zdrowy udacznik myślący strategicznie! A jego wrogowie to paranoicy i nieudacznicy! Ot, co! ---> Po Kropce nad I widać, że już temu kapusiowi zupełnie na mózg padło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 23.02.09, 20:50 ja-kiko napisała: > myślący strategicznie! A jego wrogowie to paranoicy > i nieudacznicy! Ot, co! Kim jestes ja-kiko? Kiko to typowe imie dawane dla malp w cyrkach. Ale zadna z nich nie napisalaby takiej glupoty o walesie jak tu przeczytalem! Wiec kim jestes? Rozumek masz skomponowany nie z wiecej niz z 3 komorek, kazda przeznaczona dla podstawowych funkcji zyciowych! Wiec skad umiesz pisac? Skad cos wiesz o walesie? Zagadka zoologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mondrytusek Lechu, nie myslałem żeś ty taki... cymbał 23.02.09, 21:54 Taki wstyd, taki wstyd. Lechu nie pokazuj się w TV na żywo. Czy ktoś ci w domu nie powiedział, żeś ty durak. Przecież robią ci krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kiko Re: Lechu, nie myslałem żeś ty taki... cymbał 24.02.09, 00:05 cymbalstwo to jego specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
kirk12 Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 00:18 Dzisiaj u Olejnik bez niczyjej pomocy zrobił z siebie idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 00:22 Przecież wiadomo od dawna że największym wrogiem Wałęsy jest on sam i jego gadka analfabetnika i bufona./Dzisiaj perełka mowy polskiej w wykonaniu Bola W:Walentynowicz to mogła walczyć kamieniami,bo miała cela!? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.kiko Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 00:22 widocznie lubi to :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 16:22 Kurza du! Znowu nie zrozumialem prawdziwych intencji piszacego. Albo piszacy zanadto je kamufluje albo ja baranieje! Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 16:24 Jezu Maryja, wlos sie jednak mi jezy na glowie, gdy czytam, ze sa ludzie, ktorzy w lehunku odkrywaja idyjote dopiero teraz. Nie chwalac sie, zaczalem byc czujny juz dobrych 25 lat temu. Nie musze sie wstydzic, ze wpatrywalem sie w glupa jak w ikone! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 24.02.09, 16:49 Dzisiaj tylko? Ten pajac to urodzony kretyn i tylko polskiemu obludnemu dziennikarstwu nalezy zawdzieczac, ze na kleczkach przed nim wywiady prowadza bo ten typ od lat potrzebny jest im do wewnetrznych a tez partyjnych rozgrywek cytujac idiote i dajac debilowi status wyroczni i medrca kiedy im to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen14 Prawda czasu, prawda ekranu 24.02.09, 17:31 vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=52356088 Zwróccie uwagę na wypowiedz Czumy! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wałęsa - zdrowy udacznik 25.02.09, 18:01 Jerzy Giedroyć w 1996:Nie zdajecie sobie państwo jaką opinie na Zachodzie posiada L Wałęsa.Jest to postać żałosna i już ośmieszona.Wystarczy poczytać gazety niemieckie,szwedzkie czy te tutejsze,francuskie"(z wywiadu dla polskiej prasy) Oriana Fallaci 1990:Nie podobał mi się Wałęsa.To zarozumiały bufon i ignorant.Został osadzony w swej roli przez Kościół tak jak producent filmowy wybiera aktorkę do głównej roli.Dostrzegłam w nim też pewien miazmat faszyzujący,który pozwoli mu gdy dojdzie do władzy mianować konia senatorem a swego kierowcę ministrem... Mądrzy ludzie tak pisali o Wałęsie a Polacy?Chyba sło3wa J Piłsudskiego będą odpowiedzią:"Polska to ojczyzna idiotów!!" Odpowiedz Link Zgłoś