Gość: robas IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 19.11.03, 14:21 Swiadczenie darmowych uslug? Gdzie oni takich znajda? Beda sobie dawac nagrody, wiedzac ze to wszystko nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tDT Re: Inauguracja konkursu Prawnik Pro Bono IP: *.man.polbox.pl 19.11.03, 15:02 Gość portalu: robas napisał(a): > Swiadczenie darmowych uslug? Gdzie oni takich znajda? > Beda sobie dawac nagrody, wiedzac ze to wszystko nieprawda. wlasnie - a oprocz tego sa zli i brzydcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Inauguracja konkursu Prawnik Pro Bono IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 19.11.03, 16:48 Gość portalu: robas napisał(a): > Swiadczenie darmowych uslug? Gdzie oni takich znajda? > Beda sobie dawac nagrody, wiedzac ze to wszystko nieprawda. Jak widać nigdy nie słyszałeś o prężnym ruchu poradni prawnych. Nigdy ci się o uszy nie obiła nazwa Biur Porad Obywatelskich. Nic nie wiesz o pracy pro bono. I wolisz pozostać ze swoją niewiedzą - wolisz być ignorantem i pluć na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Inauguracja konkursu Prawnik Pro Bono IP: *.atl.client2.attbi.com 20.11.03, 01:34 ja nawet moge zaryzykowac wszystko co posiadam na taka nagrode bo jestem pewny ze takiego sie nie znajdzie. no chyba ze bedzie to porada dla jakiegos pociotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Inauguracja konkursu Prawnik Pro Bono IP: 213.25.29.* 20.11.03, 16:24 Gość portalu: les napisał(a): > ja nawet moge zaryzykowac wszystko co posiadam na taka nagrode > bo jestem pewny ze takiego sie nie znajdzie. no chyba ze bedzie > to porada dla jakiegos pociotka. Jesteś tak głupi. prymitywny i chamski, że setki ludzi zaangażowanych w całej Polsce w ruch poradnictwa prawnego i obywatelskiego bez problemu poradzi sobie z brakiem uznania z twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś