witek.bis 28.02.09, 09:40 Nie słyszałem jego wypowiedzi dla TVN24 - słyszałem tylko kąśliwy komentarz Kuźniara ("Posła Brudzińskiego coś ugryzło. Spuśćmy na to zasłonę milczenia"). Co on nawywijał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 09:55 witek.bis napisał: > Nie słyszałem jego wypowiedzi dla TVN24 - słyszałem tylko kąśliwy komentarz > Kuźniara ("Posła Brudzińskiego coś ugryzło. Spuśćmy na to zasłonę milczenia"). > Co on nawywijał? Bredził jak zwykle! I sam pewnie nie wie, co chciał powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 09:57 No to co się ten Kuźniar czepia? Pierwszy raz Brudzińskiego widział i słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 10:01 witek.bis napisał: > No to co się ten Kuźniar czepia? Pierwszy raz Brudzińskiego widział i słyszał? Może za każdym razem go zadziwia... Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_urojenia Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 11:48 www.tvn24.pl/-1,1588525,0,1,pis-nie-chce-straszyc--ale-braw-bic-nie-bedzie,wiadomosc.html Proszę nie bać się PiS , bo my naprawdę nie chodzimy z chęcią zrobienia komuś "kuku" - powiedział Jojo B. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 12:05 :) A kto tu mówi o chęci, panie Brudziński? Przecież wszyscy wiedzą, że to nie jest żadna "chęć", tylko jakiś pierwotny, atawistyczny przymus wewnętrzny. "Przygnieciony ciężarem nieracjonalności przypominam sobie anegdotę o tym, jak w lesie wybuchł pożar i zwierzęta ratując życie przeprawiały się przez rzekę. Na brzegu pozostał skorpion, który nie umiał pływać, poprosił więc zająca, żeby go zabrał na plecy i uratował od pożaru przepływając na bezpieczną stronę. Zając odniósł się do tej propozycji z niedowierzaniem i wtedy skorpion powiedział, że przecież nie ma ryzyka, bo gdyby użądlił zająca w czasie przeprawy, to by zginął. Zając uległ tej racjonalnej argumentacji, wziął skorpiona na plecy i wyruszył wpław na drugą stronę. Pośrodku rzeki poczuł, że skorpion wbija w niego swój odwłok przepełniony jadem. Czemu to uczyniłeś — zapytał. Przecież teraz obaj zginiemy. Wiem, powiedział skorpion, ale nie mogłem się powstrzymać. Taka jest moja natura." www.opoka.org.pl/zycie_kosciola/kultura/312002.html Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Stwirdzil tylko ze przyjal zaproszenie 28.02.09, 13:27 od powaznego dzienikarza a nie od brukowca i poprosil aby Kuzniar zachowywal sie jak powazny dzienikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Stwirdzil tylko ze przyjal zaproszenie 28.02.09, 13:50 ossey napisał: > od powaznego dzienikarza a nie od brukowca i poprosil aby Kuzniar zachowywal si > e > jak powazny dzienikarz. Nie wiedział ten orzełek NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Co zbroił Brudziński? 28.02.09, 13:37 Rolą sciery jest ścieranie.Kużniar robi to na miarę czasu,na miarę mozliwości i oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś