wanda43 02.04.09, 12:43 Julke zniszczyl dyktafon z oryginalnym nagraniem. Dlaczego? Łatwo sie domyslec. wiadomosci.onet.pl/2701,1945785,prokuratura_nie_ma_zadnego_dowodu_ws_korupcji_w_sopocie,wydarzenie_lokalne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:45 Jaki problem. Zrobia kserokopie w IPNie. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:46 Debil z niego? Zniszczył własny dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:48 No wlasnie! Ale, ale! Czy niszczenie dowodow nie jest aby karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:49 etykietka napisała: > Debil z niego? Zniszczył własny dowód? Na pewno Debil ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:50 etykietka napisała: > Debil z niego? Zniszczył własny dowód? Debil? Nie chcial byc oskarzaony o falszowanie dowodow. Teraz moze mu najwyzej przyloza za niszczenie dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:56 Prokuratura dysponuje tylko kopią nagrania wykonaną przez Julkego, i którą dostarczył ją do prokuratury. Według informacji do których dotarło RMF FM nagranie to jest pocięte, więc z dużym prawdopodobieństwem nie oddaje prawdziwego przebiegu rozmowy. Ciekawe, ciekawe! Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 12:49 z tego co Ziebro swój gwóźdź? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: PiSowatym znow prowokacja nie wyszla? 02.04.09, 13:01 Mnie interesują w dalszym ciągu przypadkowo zniszczone laptopy i karty prepaidowe Mr. Zero, pocięte przez porządnicka asystentkę ;) Najlepsze, że w jakimś programie słyszałam któregoś z P(i)Sujów dziwiących się, na co UCZCIWEMU kilka telefonów na kartę... ;) :p -- @ nie chce mi się @ tiny.pl/bvp9 @ „Prawdziwa dama pije tylko czysty spirytus i nigdy w małej ilości” > Michaił Bułhakow Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Julke udowodnił ! 02.04.09, 13:04 Niszcząc Julke udowodnił zgodnie z PISowskimi umysłami : J. Kaczyński – 16.06.06 "Ja nie chcę w tej chwili mówić o swojej wierze. To będzie sprawdzane. Ja sądzę, że to sprawdzenie potrwa. Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone". Oni tak mają ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś