iza.bella.iza 02.04.09, 20:31 "Porażka, porażka, porażka" koszulki z takim napisem i zdjęciem Jarosława Kaczyńskiego, co? Zróbmy sobie i nośmy je przez ostatni tydzień kampanii do PE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara551 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:34 No moja droga,chyba nie chcesz,żeby mi biust zwiądł,a moze tak majty? Ale tego nikt nie będzie widział Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:53 klara551 napisała: > No moja droga,chyba nie chcesz,żeby mi biust zwiądł,a moze tak > majty? Ale tego nikt nie będzie widział A jak by sie uparł ? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 00:42 No to mogę w ostateczności/wiosna przyszła/ wyjść w tych majtach na ulicę.Dobro ogółu ponad moim wygodnictwem/jeszcze tak zle nie wyglądam,żeby wypłoszyć pospólstwo z ulic/. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 22:08 O to chodzi, żeby było widać. Zrób sobie napis i zdjęcie na plecach:) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:35 iza.bella.iza napisała: > "Porażka, porażka, porażka" koszulki z takim napisem i zdjęciem Jarosława > Kaczyńskiego, co? Zróbmy sobie i nośmy je przez ostatni tydzień kampanii do PE? Dla mnie bomba! Kupuję to! (tzn koszulkę z porażką-Kaczorem, tak jak kupiłem z bitym przez Niemców-Rokitą) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:37 No, Iza - Ty to masz głowę do biznesu. Uruchamiaj produkcję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:40 genialne! dajcie znać, jak ktoś wyprodukuje Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 21:24 Żeby tylko znowu nie ukradli ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:40 Iza, bomba! Zrób trochę takich kaszulek, przyjeżdżaj do Gdańska na Jarmark Dominikański, oferuję darmo nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Etta, cudow sie nie spodziewalam 02.04.09, 22:22 jesli chodzi o wyksztalciuszka... Tylko zastanawiam sie czy brak zielonego pojecia dotycxy a)terminu wyborow do PE b) terminu jarmarku sw. dominika czy c) zwiazku miedzy promowaniem koszulek a terminem wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Etta, cudow sie nie spodziewalam 02.04.09, 23:13 Nie zamierzam dociekać, w czym brak ci zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie kompromituj się dalej, Etta... 03.04.09, 07:37 etta2 napisała: > Nie zamierzam dociekać, w czym brak ci zielonego pojęcia. Wybory do Europarlamentu: 7 czerwca 2009 Jarmark Dominikański 2009: 25 lipca - 16 sierpnia, czyli lekko po ptokach, z tymi koszulkami na przed wyborami sprzedawanymi po... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce A-siek(u/o?) > nie odpowiadasz na posty? :((( 03.04.09, 12:15 Ja i Scoutek czekamy! Z utęsknieniem ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Nocleg u babuszki ? 03.04.09, 12:07 na melinie ? etta2 napisała: > Iza, bomba! Zrób trochę takich kaszulek, przyjeżdżaj do Gdańska na > Jarmark Dominikański, oferuję darmo nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 20:58 A ja mam jeszcze pytanie w kwestii technicznej. Czy oba łby na tej koszulce się nie zmieszczą? Bo gdyby się zmieściły, to koszulki nadałyby się jeszcze na kampanię prezydencką. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 21:00 łeb z przodu i z tyłu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 21:02 Może być! Tylko który z przodu, a który z tyłu? Chociaż akurat w tym przypadku nie ma to żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 21:26 Z przodu Wielki Bulgot, z tyłu Mamrotek ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Jest - nas Geminus 02.04.09, 21:53 www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-04/d688513e/porazka1.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jest - nas Geminus 03.04.09, 09:38 "Kacze łebki" powinien otaczać +/- owal w kształcie JAJA! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jeśli będą razem. Bo jeśli jeden z przodu koszulki 03.04.09, 11:19 a drugi na plecach, to JAJO musi być podzielone na pół! ave.duce napisała: > "Kacze łebki" powinien otaczać +/- owal w kształcie JAJA! ;) > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 22:52 Ubierz duce stringi, i już będzie każdy wiedział czyja to porażka. Nie trzeba pisać. ave.duce napisała: > Z przodu Wielki Bulgot, z tyłu Mamrotek ;) > > :p Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 09:36 Zmieniasz sie, zwykly322 > na niekorzyść, ale to TWÓJ problem. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 00:45 Łeb z tyłu,żeby było widać pożyczkę/tak sie kiedyś mówiło na zaczesywane na łysinę włosy/? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 02.04.09, 22:13 Zmieszczą się, spoko:) A łba do interesów nie mam - jak bym miała, to najpierw poleciałabym do urzędu patentowego ze swoim pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Hej Iza! 02.04.09, 23:03 Witaj wśród normalnych! Niczego z przeszłości nie będę Ci wymawiał, każdy powrót jest cenny. Koszulki nie założę, obawiam się świerzbu czyli ogólnego swędzenia i drapania. Ale mogę kupić, powieszę w..... no, mniejsza o to! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Hej Iza! 02.04.09, 23:52 asso1 napisał: > każdy powrót jest cenny. Powrót skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek POraszka, POraszka, POraszka ... :))) 02.04.09, 23:11 iza.bella.iza napisała: Byle od frontu:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jak zwykle,POmysł na zaklinanie rzeczywistości :)) 02.04.09, 23:10 iza.bella.iza napisała: Zróbmy sobie i nośmy je przez ostatni tydzień kampanii do PE? ---> A kiedy zejdziecie na ziemię i wypowiecie się w konkretnych sprawach? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jak zwykle,POmysł na zaklinanie rzeczywistośc 03.04.09, 07:46 1normalnyczlowiek napisał: > iza.bella.iza napisała: Zróbmy sobie i nośmy je przez ostatni tydzień kampanii > do PE? > > ---> A kiedy zejdziecie na ziemię i wypowiecie się w konkretnych sprawach? Niedoczekanie. Łatwiej komentować to co powiedział Kaczyński niż to co zrobił Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Wiesz jaka jest różnica między Kaczorem a Tuskiem? 03.04.09, 11:04 Tusk nie wystawia się co dzień na pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Agora ma juz tak malo kasy, ze bada na FK, czy 02.04.09, 23:14 jej pomysly marketingowo-polityczne sie sprawdza ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 00:50 A moze jednak majty? Dwa połd....i,dwie facjaty!Głosujcie!Ale moze rzeczywiscie u pań,lub panów z wydatną klatą,na każdym cycku jedna facjata?To jest ,to co lubią tygrysy Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 01:11 W zasadzie to najlepiej by było, gdyby każdy umieścił napis z fotą, tam gdzie uważa za stosowne. Idea polega na tym, że mają być one widoczne, przyciągać wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 01:16 Nareszcie trochę normalnosci.Nareszczie można pogadać o d...e/gębie/,bez filozofowania.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 07:00 Świetny pomysł,gdzie kupić można te koszulki??? Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Kochana ))))))))) 03.04.09, 07:12 Ty sobie możesz nawet majtki na czole nosić. Tylko, czy mózg ci się za bardzo nie przegrzeje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Fajny pomysł 03.04.09, 07:44 Ja sobie zrobię taką z twarzą Palikota i hasłem "Opłać Palikota - znajdzie się robota" www.rp.pl/artykul/2,286025_Wplacali__na_Palikota__wygrali_etaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Fajny pomysł 03.04.09, 07:46 kataryna.kataryna napisała: > Ja sobie zrobię taką z twarzą Palikota i hasłem "Opłać Palikota - > znajdzie się robota" No ale ci, którzy wpłacali na Palikota, wpłacali jego pieniądze. Czyli najpierw musisz się wkraść w jego łaski, żeby Ci zaufał. Bo przecież nie powierzy swojej kasy pierwszej lepszej z ulicy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Fajny pomysł 03.04.09, 07:48 taziuta napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Ja sobie zrobię taką z twarzą Palikota i hasłem "Opłać Palikota - > > znajdzie się robota" > > No ale ci, którzy wpłacali na Palikota, wpłacali jego pieniądze. > Czyli najpierw musisz się wkraść w jego łaski, żeby Ci zaufał. > Bo przecież nie powierzy swojej kasy pierwszej lepszej z ulicy! :) Matko, nawet klakierzy Platformy nie wierzą, że ci studenci naprawdę wpłacali swoją kasę bo kochają Palikota. Nawet dla cmokierów jest jasne, że Palikot robił przekręciki. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Fajny pomysł 03.04.09, 08:03 kataryna.kataryna napisała: > Matko, nawet klakierzy Platformy nie wierzą, że ci studenci > naprawdę wpłacali swoją kasę bo kochają Palikota. Nie jestem klakierem PO. Dla mnie PO i PiS, to jeden pies, takie same przekrętasy i populiści... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna "Sukces, sukces, sukces" 03.04.09, 07:55 Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się zdecydować, które z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. Przedsiębiorczego Misiaka? Uciekającego przed dłużnikami Czumę? Kontrolującą magisterki Kudrycką? Nielatającego rządowym samolotem Tuska? Etaty za kasę w Lublinie? Premiera grożącego likwidacją IPN bo w prywatnym wydawnictwie jakiś studencina wydał książkę o ojcu posła PO? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: "Sukces, sukces, sukces" 03.04.09, 08:05 kataryna.kataryna napisała: > Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się > zdecydować, które z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. Dawaj ustawę o mediach publicznych. :) W dzisiejszym tempie jej uzgadniania, będzie gotowa pod koniec drugiej kadencji Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: "Sukces, sukces, sukces" 03.04.09, 08:14 taziuta napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się > > zdecydować, które z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. > > Dawaj ustawę o mediach publicznych. :) > W dzisiejszym tempie jej uzgadniania, będzie gotowa pod koniec > drugiej kadencji Tuska... Oj, myślę, że się mylisz. Tusk się bardzo ładnie dogada z SLD w sprawie podziału mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: "Sukces, sukces, sukces" 03.04.09, 12:50 kataryna.kataryna napisała: > taziuta napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > Oj, myślę, że się mylisz. Tusk się bardzo ładnie dogada z SLD w sprawie podział > u > mediów. Myślisz, że zrobi to tak, jak zrobił Kaczyński dogadując i dzieląc się z LPR i Samoobroną ? I tak szybko, w godzinach późnych nawet ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Oczywiscie pisdactwo cudze pomysly zrzyna :(( 03.04.09, 09:43 Sama nic nie potrafie. Tak mi przykazal wodz :) kataryna.kataryna napisała: > Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się zdecydować, któr > e > z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. Przedsiębiorczego Misiaka? > Uciekającego przed dłużnikami Czumę? Kontrolującą magisterki Kudrycką? > Nielatającego rządowym samolotem Tuska? Etaty za kasę w Lublinie? Premiera > grożącego likwidacją IPN bo w prywatnym wydawnictwie jakiś studencina wydał > książkę o ojcu posła PO? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce7 No proszę! Jaka inwencja TFUrcza "w temacie" Tuska 03.04.09, 10:47 kataryna.kataryna napisała: > > > Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się > zdecydować, któr > > e > > z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. Przedsiębiorczego > Misiaka? > > Uciekającego przed dłużnikami Czumę? Kontrolującą magisterki > Kudrycką? > > Nielatającego rządowym samolotem Tuska? Etaty za kasę w Lublinie? > Premiera > > grożącego likwidacją IPN bo w prywatnym wydawnictwie jakiś > studencina wydał > > książkę o ojcu posła PO? kk ma brata-bliźniaka? "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" >>> Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 PiSuje idealnie. Wielki Bulgot też często "mija się z prawdą" ;) Żenada. :p Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: "Sukces, sukces, sukces" 03.04.09, 11:08 kataryna.kataryna napisała: > Taką koszulkę z twarzą Tuska sobie sprawię. Tylko nie mogę się zdecydować, które > z jego licznych sukcesów wymienić na koszulce. Najlepiej nie wymieniaj żadnego. Skoro ich nie, to po co? Jak chcesz, to Ci taką prześlę. Na adres firmy, of kors :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Izo.bello.izo! :))) Pamiętaj > 03.04.09, 09:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93419285&a=93424197 :))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Kochani! Mam pomysła:)))))) 03.04.09, 10:42 może na www.spieprzajdziadu.com/2005/12/16/owoc-pozndania/ zrobiliby Odpowiedz Link Zgłoś