veeto1 08.02.06, 23:38 kicha totalna tu dzisiaj (( Cisza jak w rodzinnym grobowcu. Idę spać, jutro baluję, w piątek baluję, w sobotę jeszcze nie wiem, w niedzielę baluję, ależ sęstknię się za Wami! Dobranocka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eferalgan Re: ja jestem nt 09.02.06, 00:03 Ja też jestem ,miałem braci Grimm obejrzeć ale juz za późno a za wcześnie zeby iść spać,wiec się pobłąkam po wyborczej szukając forum gdzie coś się dzieje i przy okazji wszyscy nie biją się ze sobą.W ostateczności poczytam oślą,zawsze mnie rozbawia Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:11 hmmm.piszę czasami.Na ogół czytam.Co mam Ci napisać? Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:15 eferalgan napisał: > hmmm.piszę czasami.Na ogół czytam.Co mam Ci napisać? i jakie wyciagnales wnioski z czytania naszych wypocin? po raz pierwszy Ciebie dzisiaj widzialam dlatego napisalam ze nie znam Ciebie. nie musisz nic pisac o sobie Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:25 czytam od dawna,powiedzmy,że od czasów jak nie było jeszcze tego forum a np Tico był jeszcze Kopovem(mam nadzieję,ze tego nie przeczyta a jeśli to ze wybavzy mi odmianę loga.Wnioski są różne,pozytywne ogólnie,duzo ciekawych rzeczy mozna się dowiedziec na temat facetów,ale i tak moimi topowymi wątkami są wojna Khaki z Messją i wypociny gamonia Boskiego Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:26 a dlaczego rzadko sie udzielasz? Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:34 Czytam w pracy głownie a tam nie mam czasu(taki paradoksik - mam czas na czytanie ,nie mam czasu na odpisywanie ).Moge się udzielać w wątkach ,o których mam pojęcie ew. nie mając pojęcia udzielać się jako osoba zaprzyjaźniona.Czytając FK(zresztą wszystkie fora) mozna odnieść wrażenie,ze wszyscy się znają,więc się nie wcinam Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:39 eferalgan napisał: > Czytam w pracy głownie a tam nie mam czasu(taki paradoksik - mam czas na > czytanie ,nie mam czasu na odpisywanie ). ciekawe )) > Moge się udzielać w wątkach ,o > których mam pojęcie ew. nie mając pojęcia udzielać się jako osoba > zaprzyjaźniona.Czytając FK(zresztą wszystkie fora) mozna odnieść wrażenie,ze > wszyscy się znają,więc się nie wcinam eee na FK jest taki burdel ze nikt nie ma tam o niczym pojecia )) poza tym jest tam duzo ludzi ktorzy sie w ogole nie znaja. A jeszcze wiecej takich co sie nie znosza )) Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:44 Nie przesadzaj,na FK są w więkzości dobrzy przyjaciele oraz boski i messja Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:49 eferalgan napisał: > Nie przesadzaj,na FK są w więkzości dobrzy przyjaciele oraz boski i messja moim zdaniem przyjaciele wyniesli sie z FK na Anal. na FK jest tez duzo nowych forumowiczow, typu femme ktora zostala adminka- kariera w szybkim tempie a boski i messja sa nieodlacznym elementem forumowej spolecznosci-bez nich byloby nudno! Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:45 a swoją droga popadam w stereotypy,bo nie znam me...i osobiście a już zająłem okreslone stanowisko Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:49 eferalgan napisał: > a swoją droga popadam w stereotypy,bo nie znam me...i osobiście a już zająłem > okreslone stanowisko )) to chyba dobrze )) Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:52 wieesz,na mnie nie napadła nigdy ,z boku powinienem być,ale lubię Kchaki i zajebiście podoba mi się jej sygnaturka tzn. animacja w sygnaturce.Muszę się kiedyś podpytać skąd ściągneła,może jest więcej takich Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:54 animacja jest super! )) he he jak dla mnie khaki jest za ostra )) ale takie babki tez musza byc )) Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:57 niee,nie za ostra.Bez kompromisowa raczej ale to z wiekiem przychodzi,na razie nie pozwala sobie wejść na głowę za wszelką cenę Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:58 eferalgan napisał: > niee,nie za ostra.Bez kompromisowa raczej ale to z wiekiem przychodzi,na razie > nie pozwala sobie wejść na głowę za wszelką cenę dlaczego z wiekiem przechodzi? Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:01 dlatego ,że z czasem człowiek łagodnieje i jedyne czego oczekuje to święty spokoj.Warto sobie psuć krew starciami z wirtualnym przeciwnikiem,no prosze Cię. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:05 eferalgan napisał: > dlatego ,że z czasem człowiek łagodnieje i jedyne czego oczekuje to święty > spokoj.Warto sobie psuć krew starciami z wirtualnym przeciwnikiem,no prosze Cię. piszesz jak starszy pan z bagazem doswiadczen zyciowych no nie warto sie zloscic bez sensu, aleniektore jednostki tak prowokuja do klotnii wirtualnej ze inaczej sie nie da Odpowiedz Link
eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:09 Trzeba być starszym panem żeby miec bagaż doświadczeń?Ale jeśli to zabrzmiało moralizatorsko to sorki,nie było to moim zamiarem. Odpowiedz Link
asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:14 eferalgan napisał: > Trzeba być starszym panem żeby miec bagaż doświadczeń? nie )) > Ale jeśli to zabrzmiało moralizatorsko to sorki,nie było to moim zamiarem. nie zabrzmiało ) znikam do nauki do milego napisania kiedys tam Odpowiedz Link