Dodaj do ulubionych

Nieeeeeeeeeeeee, noooo

08.02.06, 23:38
kicha totalna tu dzisiaj sad(( Cisza jak w rodzinnym grobowcu.
Idę spać, jutro baluję, w piątek baluję, w sobotę jeszcze nie wiem, w
niedzielę baluję, ależ sęstknię się za Wami! Dobranocka!
Obserwuj wątek
    • eferalgan Re: Nieeeeeeeeeeeee, noooo 08.02.06, 23:40
      Nie wszyscy śpią,kolorowych snów
      • veeto1 Re: Dzięks! Papatki. n/t 08.02.06, 23:41
        • browanx Re: Dzięks! Papatki. n/t 08.02.06, 23:43
          dobrej nockismile
    • asiulka81 ja jestem nt 08.02.06, 23:59
      ino zajeta smile
      • eferalgan Re: ja jestem nt 09.02.06, 00:03
        Ja też jestem ,miałem braci Grimm obejrzeć ale juz za późno a za wcześnie zeby
        iść spać,wiec się pobłąkam po wyborczej szukając forum gdzie coś się dzieje i
        przy okazji wszyscy nie biją się ze sobą.W ostateczności poczytam oślą,zawsze
        mnie rozbawia
        • asiulka81 nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:08
          kim jestes?
          • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:11
            hmmm.piszę czasami.Na ogół czytam.Co mam Ci napisać?
            • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:15
              eferalgan napisał:

> hmmm.piszę czasami.Na ogół czytam.Co mam Ci napisać?

i jakie wyciagnales wnioski z czytania naszych wypocin?

po raz pierwszy Ciebie dzisiaj widzialam dlatego napisalam ze nie znam Ciebie.
              nie musisz nic pisac o sobie smile
              • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:25
                czytam od dawna,powiedzmy,że od czasów jak nie było jeszcze tego forum a np
                Tico był jeszcze Kopovem(mam nadzieję,ze tego nie przeczyta a jeśli to ze
                wybavzy mi odmianę loga.Wnioski są różne,pozytywne ogólnie,duzo ciekawych
                rzeczy mozna się dowiedziec na temat facetów,ale i tak moimi topowymi wątkami
                są wojna Khaki z Messją i wypociny gamonia Boskiego
                • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:26
                  a dlaczego rzadko sie udzielasz?
                  • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:34
                    Czytam w pracy głownie a tam nie mam czasu(taki paradoksik - mam czas na
                    czytanie ,nie mam czasu na odpisywaniewink ).Moge się udzielać w wątkach ,o
                    których mam pojęcie ew. nie mając pojęcia udzielać się jako osoba
                    zaprzyjaźniona.Czytając FK(zresztą wszystkie fora) mozna odnieść wrażenie,ze
                    wszyscy się znają,więc się nie wcinam
                    • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:39
                      eferalgan napisał:

> Czytam w pracy głownie a tam nie mam czasu(taki paradoksik - mam czas na
                      > czytanie ,nie mam czasu na odpisywaniewink ).

ciekawe smile))

> Moge się udzielać w wątkach ,o
                      > których mam pojęcie ew. nie mając pojęcia udzielać się jako osoba
                      > zaprzyjaźniona.Czytając FK(zresztą wszystkie fora) mozna odnieść wrażenie,ze
                      > wszyscy się znają,więc się nie wcinam

eee na FK jest taki burdel ze nikt nie ma tam o niczym pojecia smile)) poza tym
                      jest tam duzo ludzi ktorzy sie w ogole nie znaja. A jeszcze wiecej takich co
                      sie nie znosza smile))
                      • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:44
                        Nie przesadzaj,na FK są w więkzości dobrzy przyjaciele oraz boski i messja
                        • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:49
                          eferalgan napisał:

> Nie przesadzaj,na FK są w więkzości dobrzy przyjaciele oraz boski i messja

moim zdaniem przyjaciele wyniesli sie z FK na Anal.
                          na FK jest tez duzo nowych forumowiczow, typu femme ktora zostala adminka-
                          kariera w szybkim tempie wink

a boski i messja sa nieodlacznym elementem forumowej spolecznosci-bez nich
                          byloby nudno! smile
                      • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:45
                        a swoją droga popadam w stereotypy,bo nie znam me...i osobiście a już zająłem
                        okreslone stanowisko
                        • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:49
                          eferalgan napisał:

> a swoją droga popadam w stereotypy,bo nie znam me...i osobiście a już zająłem
                          > okreslone stanowisko

smile)) to chyba dobrze smile))
                          • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:52
                            wieesz,na mnie nie napadła nigdy ,z boku powinienem być,ale lubię Kchaki i
                            zajebiście podoba mi się jej sygnaturka tzn. animacja w sygnaturce.Muszę się
                            kiedyś podpytać skąd ściągneła,może jest więcej takich
                            • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:54
                              animacja jest super! smile)) he he

jak dla mnie khaki jest za ostra smile)) ale takie babki tez musza byc smile))
                              • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:57
                                niee,nie za ostra.Bez kompromisowa raczej ale to z wiekiem przychodzi,na razie
                                nie pozwala sobie wejść na głowę za wszelką cenę wink
                                • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 00:58
                                  eferalgan napisał:

> niee,nie za ostra.Bez kompromisowa raczej ale to z wiekiem przychodzi,na
                                  razie
                                  > nie pozwala sobie wejść na głowę za wszelką cenę wink

dlaczego z wiekiem przechodzi?
                                  • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:01
                                    dlatego ,że z czasem człowiek łagodnieje i jedyne czego oczekuje to święty
                                    spokoj.Warto sobie psuć krew starciami z wirtualnym przeciwnikiem,no prosze Cię.
                                    • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:05
                                      eferalgan napisał:

> dlatego ,że z czasem człowiek łagodnieje i jedyne czego oczekuje to święty
                                      > spokoj.Warto sobie psuć krew starciami z wirtualnym przeciwnikiem,no prosze
                                      Cię.

piszesz jak starszy pan z bagazem doswiadczen zyciowych smile
                                      no nie warto sie zloscic bez sensu, aleniektore jednostki tak prowokuja do
                                      klotnii wirtualnej ze inaczej sie nie da smile
                                      • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:09
                                        Trzeba być starszym panem żeby miec bagaż doświadczeń?Ale jeśli to zabrzmiało
                                        moralizatorsko to sorki,nie było to moim zamiarem.
                                        • asiulka81 Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:14
                                          eferalgan napisał:

> Trzeba być starszym panem żeby miec bagaż doświadczeń?

nie smile))

> Ale jeśli to zabrzmiało moralizatorsko to sorki,nie było to moim zamiarem.

nie zabrzmiało smile)
                                          znikam do nauki smile do milego napisania kiedys tam smile
                                          • eferalgan Re: nie znam Ciebie eferalgan 09.02.06, 01:16
                                            też znikam,dobranoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka