jabo23 10.04.09, 09:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmicic-1-1 Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 11:22 Pisik trzeba rozwiązać bo nie można budować partii na nienawiści do bliźniego chodzić do kościoła i udawać że nic się nie stało to hipokryzja, dziwię się nie którym ludziom że się jeszcze tej kaczej kupy trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 11:34 PiS - CzK - rewolucja? A już myślałem, że tylko ja mam takie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 12:13 o tych zmianach to już słyszeliśmy nie raz :/ www.wykopgier.pl/gry-online/411/mahjong-tower/ Odpowiedz Link Zgłoś
indris "Tygrysy pozagryzają się nawzajem"... 10.04.09, 13:00 ...powiedziała Madame Roland, ścięta na gilotynie 8 listopada 1793. I rzeczywiście, rok po jej śmierci głównych robespierrystów nie było już wśród żywych. Kaczory są na tej samej drodze, co Robespierre i z podobnych powodów charakterologicznych. Tyle, że czasy już inne, więc obejdzie się bez gilotyny. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: "Tygrysy pozagryzają się nawzajem"... 10.04.09, 13:21 Tam jest jeden lew ,a reszta to zające.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
artu30 Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 15:15 Każdy dewiant i psychopata jest gotowy unicestwić każdego z wyjątkiem matki, której trzyma się do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 17:03 Jarosław Kaczyński powiedział kiedyś: "...nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy." Kogo miał wtedy na myśli, nie wie nikt. Kto wie czy wogóle miał kogokolwiek? A może ta myśl powinna zostać niedoprecyzowana- wystarczy wstawić nazwisko i... oponent z głowy i jest miejsce dla "swojego", który gorliwie wykona każdepolecenie i o nic nie zapyta. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 17:57 pis i zmiany= sprzeczność wewnętrzna.Garbatego mogiła wyprostuje! Psychopaci i dewianci! pis is dead! Odpowiedz Link Zgłoś
skamek Nie rewolucja tylko rozpad. Rozmawiałem z 10.04.09, 17:59 ludźmi którzy mieli do czynienia z Kaczorami. Mówili już dawno, że PiS to narzędzie, jak przestanie być potrzebne do realizacji kolejnego celu, to Jarek bez żalu je poświęci. Zawsze może liczyć na poparcie nowego ugrupowania, które pozwoli mu przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Nie rewolucja tylko rozpad. 11.04.09, 04:35 "Innego końca PiSu nie będzie..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 18:20 ,PREZES ,,PIS ,i prezydent (DRUGI Z BRACI MNIEJSZYCH) ,,nie dba o nikogo i po "trupach " do wladzy tylko to sie liczy czy jeszcze jego czlonkowie tego nie widza. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 19:19 Mieszkam w Bydgoszczy,nie jestem zwolennikiem PiS,i na pewno nie będę glosował na Czarneckiego i innego z listy PiS,tak na marginesie mogą dac wszystkie swoje pieniądze,Czarnecki nie ma szans bycia eurodeputowanym z naszego regionu,a ten cham i prostak,Jarosław"Porażka"Kaczyński jest skończonym durniem,jeśli myśli,że zostanie ponownie premierem,GEJOM NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan422 PiS czeka rewolucja? 10.04.09, 19:46 PiSiaki zagryziaki sami się powygryzają, Amen Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp PiS najpierw czeka odnowa moralna 10.04.09, 20:08 Dopiero później będzie rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: PiS najpierw czeka odnowa moralna 11.04.09, 06:18 przedtem analna ...prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
theoscop PiS czeka rewolucja? 11.04.09, 18:46 Wokół Jarosława Kaczyńskiego szereg lat temu wyrosła opinia, ze jest on doskonałym strategiem. Tymczasem on dokonuje oceny ludzi jedynie pod kątem , czy są jemu w 100% posłuszni i lojalni (czytaj: czy są zdolni do samodzielnego myślenia, czy też potrafią za prezesem bezmyślnie powtarzać największe bzdury). Dla tego też obecnie, po pozbyciu się z PiS niewygodnych, którzy mogliby kiedykolwiek zagrozić jedynowładztwu prezesa J.K. - PiS traci powoli, ale systematycznie poparcie . I jeśli J.Kaczyński pozos tanie szefem partii - nieuchronnie PiS stanie się partią trzecieorzędną w najlepszym przypadku, i to wlca Odpowiedz Link Zgłoś
jan422 PiS czeka rewolucja? 12.04.09, 18:41 Jarek własnymi "ręcami"/przy wydajnej pomocy języka/ zamorduje własne dziecko czyli partię PiS Odpowiedz Link Zgłoś