Gość: krmit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 18:59 Nie powiem, że mi obojętne. www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=8200 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Re: Credo Tomka Lisa.komentatora wspólczesności 03.12.03, 19:19 Gość portalu: krmit napisał(a): > Nie powiem, że mi obojętne. > Długie. Jak przeczytam to wyraże opinię albo moze lepiej już teraz, bo słuchałem jak w tokfm swięta banda czworga omawiała dzieło Lisa Tomasza Wiernego. Jednak najpierw przeczytam. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Credo Tomka Lisa.komentatora wspólczesności 03.12.03, 22:41 homosovieticus napisał: > Gość portalu: krmit napisał(a): > > > Nie powiem, że mi obojętne. > > > > Długie. > Jak przeczytam to wyraże opinię albo moze lepiej już teraz, bo słuchałem jak w > tokfm swięta banda czworga omawiała dzieło Lisa Tomasza Wiernego. > Jednak najpierw przeczytam. > Sorry Przeczytałem co było na stronach. Niech lepiej zapowiada wiesci z Kraju i ze Świata. Odpowiedz Link Zgłoś