buffalo_bill 29.04.09, 17:17 do narodu. Ma być "nowa jakość" i ma nie być "Polskich dróg". Jarosław już podobno kończy pisać jego treść. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6555389.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: Jutro Mamrot wystąpi z "oremdziem" 29.04.09, 17:22 A z jakiej okazji bendzie te orendzie? 1 maja? Sam bendzie orendził czy z Olkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Z okazji, że Kurtyka zerżnął Hejkową 29.04.09, 17:30 i Mamrot da mu drugi medal za odwagę: www.dziennik.pl/polityka/article370311/Kurtyka_dawal_teczki_by_uwiesc_kobiete_.html Trzeci medal dostanie za zakopanie pod dywan sprawy TW "Alka"/Olka: www.dziennik.pl/polityka/article370028/IPN_zmienia_termin_publikacji_o_Kwasniewskim.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Z okazji, że Kurtyka zerżnął Hejkową 29.04.09, 17:32 :))) Tylko na czym mu ten medal zawiesi?! Sodomia i Gomoria! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Jak to na czym? 29.04.09, 17:37 I teraz wiemy nareszcie po co w prezydenckiej aptece te niebieskie tabletki. Nie każdy jest podczas ceremonii w odpowiednim nastroju. Niektórzy są nawet stremowani... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Z okazji, że Kurtyka zerżnął Hejkową 29.04.09, 17:35 A to drugie wcale mnie nie zaskoczyło. Nie po to pRezio nazywa Kwacha Olkiem, żeby inni nazywali go Alkiem. Wyrazy dla pisiorków tutejszych i zamiejscowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Nie moja małpa, nie mój cyrk! 29.04.09, 17:51 W tym czasie będzie snooker na Eurosporcie, więc musiałbym ocipieć, żeby oglądać P(iS)rezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill No co Ty?! Nowe "oremdzie" ma być "dynamiczne" 29.04.09, 18:16 Bardziej dynamiczne niż snooker, może nawet dynamiczniejsze niż partia szachów w klubie emeryta: "Ma być krótkie, treściwe i dynamiczne - cytuje tvn24.pl urzędnika prezydenckiej kancelarii." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6555389.html I ma być "nowa jakość"! Mamrot dla odmiany pochwali rząd PO-PSL i skrytykuje poprzednią ekipę. Przepraszam - głupi żart. I nie będzie wcale agitował na rzecz PiS-u. Przepraszam - jeszcze głupszy żart. Coś mnie dziś na żarty bierze. Chyba z tego radosnego oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Przypomni się, że jest prezydentem 29.04.09, 18:31 Ostatnio miał wątpliwości, czy ciemny lud pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 29.04.09, 18:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś