Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.03, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 00:08 Basiu, ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego :))) I innym Basiom, jeśli tu są, też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.gdynia.mm.pl 04.12.03, 00:15 BB jak Emilia Plater dogoń z szablą w dłoni pierzchajacych bolszewików zawróć ich na forum Kraj- niech się tłumaczą. Bużka! i kosz kwiecia polnego dzielnej V-ice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.ny325.east.verizon.net 04.12.03, 00:19 Chyba juz poszla spac,bo jutro radosny ale wyczerpujacy dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 00:33 Wszystkiego co najlepsze dla Basi.Basi i dla innych Baś. Pozdrófki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Wielbiciel Rozumu zycze...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i schudniecia z 10kiloskow /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
etbl Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 00:49 To i ja sie dolacze chetnie. Serdeczne zyczenia imieninowe dla Basi.Basi pozytywnie sie tu na forum wyrozniajacej. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 01:07 Multinikowca sól w oku, Vice-Mariana z doskoku, Nasz wywiadowca prasowy, Do dysput zawsze gotowy, Barbara, Basia, Basica... Ta forumowa kocica Jest wyjątkową osobą I wielu wątków ozdobą. I oby tak zawsze - z najlepszymi życzeniami Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 09:42 Ja sie milo usmiecham Basiu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ :)))))))) 04.12.03, 11:40 Bardzo to miłe z Waszej strony, wzruszyłam się:))) Specjalne podziękowania dla poetki Izy, w życiu nikt wierszyka mi nie napisał!!! ps Może i życzenie cichego wielbiciela się spełni i rozumu mi przybędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: 213.77.7.* 04.12.03, 11:47 tup, tup,, tup.... i ja też śpieszę z życzeniami... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 11:59 W imieniu swoim i znanej kapeli z Chicago ( ROLLO TOMASI)składam Wam Barbaro zyczenia radosnego życia i niezapomnianych chwil w ramionach ukochanego mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia :))))) 04.12.03, 12:01 homosovieticus napisał: > W imieniu swoim i znanej kapeli z Chicago ( ROLLO TOMASI)składam Wam Barbaro > zyczenia radosnego życia i niezapomnianych chwil w ramionach ukochanego > mężczyzny. Dzięki, dzięki serdeczne:) ps A szefa kapeli z forum wygoniłeś? A upoważnienie do reprezentowania masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: :))))) ( :-(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:14 Nie mam upowaznienia. Nie wygoniłem, próbowałem ucywilizowac . Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: :))))) 05.12.03, 01:00 Po imieninach ? No to za pozwoleniem – do tego co wyżej Bezczelniaczka. / Basia.Basia wybaczy ??/ Desinteresment . Po naszemu -> Od pierd... się Wszelkie łączenie mojego nicku ROLOTOMASI z osobnikiem pisującym - także do siebie samego- z Gdyni pod nickami: homosovieticus, marian, brat Muchomor, Marian i inni, itp. >> jest bezczelnym nadużyciem tego księdza, lub braciszka zakonnego. Nie miałem i nie mam z nim nic wspólnego poza sąsiedztwem postów na forum Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: :))))) 05.12.03, 01:05 Aha, żeby nie było. Życzenia złożyłem osobno. Całym nowym wątkiem. Trzym się BB Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 12:54 Basiu... Basiu... serdeczności od Zbycha, co na całuska od ciebie czyha ;-) no chociaż jednego... z okazji imienin... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 12:56 zbychooo napisał: > Basiu... Basiu... serdeczności od Zbycha, co na całuska od ciebie czyha ;-) > no chociaż jednego... z okazji imienin... ;-) Zbychu << buzi, buzi:) i dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 13:15 basia.basia napisała: > zbychooo napisał: > > > Basiu... Basiu... serdeczności od Zbycha, co na całuska od ciebie czyha ;- > ) > > no chociaż jednego... z okazji imienin... ;-) > > Zbychu << buzi, buzi:) i dzięki. Hmmm, było bardzo, bardzo przyjemnie... ;-) P.S. Szkoda że 25.11 od Kataryny nie wysępiłem buziaka... ech! taraz będę musiał czekać cały rok ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanclub Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.cust.tele2.ch 04.12.03, 17:13 Niesmialo sie wypowiadam, piekne dzieki Tobie skladam: za odwage, mysl i prawosc, za niezlomnosc i wytrwalosc w stawianiu slusznej diagnozy w chorobie polskiej psychozy. Szczescia, zdrowia i slodyczy imienniczka Tobie zyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wielkie dzięki i wszystkiego najlepszego:) 04.12.03, 20:00 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 18:36 Pierwszy drugi trzeci czwarty Można jechać już na narty Ale przecież Basi jest dzień dziś Więc życzenia do Cię śle polarny miś- - Strajker Wszystkiego najlepszego@:-) Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 19:30 Moje życzenia nieco spóźnione, (jak zwykle wlekę się w ogonie), A choć się czasem stawiam sprzecznie, Dzisiaj uśmiecham się serdecznie! Życzę na forum wielu sukcesów i wzmiankowanych wyżej karesów. Klaryska Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 20:28 panidalloway napisała: > Moje życzenia nieco spóźnione, > (jak zwykle wlekę się w ogonie), > A choć się czasem stawiam sprzecznie, > Dzisiaj uśmiecham się serdecznie! > Życzę na forum wielu sukcesów > i wzmiankowanych wyżej karesów. > > Klaryska Bardzo dziękuję:)))) ps To "stawianie sprzeczne" w Twoim wykonaniu akurat mi się podoba a nawet więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 22:24 Udal Ci sie ten zamach na Millera Baska,ale my Cie bedziemy kryli,ze bylas pod wplywem,no wiesz czego,bo to przeciez imieniny ,nie! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI 04.12.03, 22:51 maksimum napisał: > Udal Ci sie ten zamach na Millera Baska,ale my Cie bedziemy kryli,ze bylas pod > wplywem,no wiesz czego,bo to przeciez imieniny ,nie! Nie jestem taka krwiożercza jak Ci się wydaje:))) Ja temu facetowi i paru innym oraz jednej facetce życzę gorąco zesłania na katorgę i głupio mi czytać te okropieństwa na temat wypadku. Mam tylko nadzieję, że po części jest to sposób na wyładowanie negatywnych emocji, które wzbudza to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit niestabilny Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 23:32 Pozdrawiam Basiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: IMIENINOWE ZYCZENIA DLA BARBORKI.BARBORKI IP: *.ny325.east.verizon.net 05.12.03, 00:31 Ja pytalem,czy mozna byc poczestowanym bialym wytrawnym na Twoich imieninach i admin wycial,bo sie chyba bal,ze dla niego nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanna no dobra, bez picu 05.12.03, 08:14 gadaj Baska czy Katrayna wpadnie do Krakowka na te balangem ciekawe, ja mysle ze jak ona VIP to bedzie kolowac nad Balicami a jak juz bezpiecznie wyladuje to zapewne ja do Copernicusa wezmiesz, przeciez nie polecisz z nia na obskurny Kazimierz, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś