wieslaw.rewerski Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 04.12.03, 21:24 Wszystkiego najlepszego, Basiu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 00:10 wieslaw.rewerski napisał: > Wszystkiego najlepszego, Basiu! :))) Dziękuję bardzooooo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 00:09 rolotomasi napisał: > RoloTomasi Ale co Rolo? Gdzie laurka? Kalambur? Komplemencik jaki? Albo co? Hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.03, 00:16 Odpowiadasz na : basia.basia napisała: > rolotomasi napisał: > > > RoloTomasi > > Ale co Rolo? > Gdzie laurka? > Kalambur? > Komplemencik jaki? > Albo co? > Hmm? Ta kapela Rollo Tomasi z Chicago to calkiem całkiem kapela. Bardzo lubie ich "Nighmare Men" lub cos podobnego. Moze i lepiej bez kalamburów po tym winie mszalnym trudno się w nich połapac. Za zdrowie Dam!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 00:20 Gość portalu: Marian napisał(a): > Odpowiadasz na : > > basia.basia napisała: > > > rolotomasi napisał: > > > > > RoloTomasi > > > > Ale co Rolo? > > Gdzie laurka? > > Kalambur? > > Komplemencik jaki? > > Albo co? > > Hmm? > > > Ta kapela Rollo Tomasi z Chicago to calkiem całkiem kapela. > Bardzo lubie ich "Nighmare Men" lub cos podobnego. > Moze i lepiej bez kalamburów po tym winie mszalnym trudno się w nich połapac. > Za zdrowie Dam!! No dobrze, pijmy! ps Ten niżej z tym helikopterem (postrzeganie mam zburzone) to mam się cieszyć czy wręcz przeciwnie? Bo wiesz, life is brutal and full of zasadzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.03, 00:26 Wiem,że brutal.Ale helikopter BELL to dobry statek powietrzny.Wsiadaj śmialo i w chmury tam "pierwszy krok w chmurach" zrobic mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:44 basia.basia napisała: > rolotomasi napisał: > > > RoloTomasi > > Ale co Rolo? > Gdzie laurka? > Kalambur? > Komplemencik jaki? > Albo co? > Hmm? Rolotomasi Wpisał się Basi. Laurki nie namalował, Bo tak ciężko zachorował Na narcystyczne zachwycenia, Że zapomniał jej przesłać życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:48 I w ogóle to oddał się cały Basi A ta niewdzięczna jeszcze grymasi! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:53 Lepiej chwilkę u Basi.Basi Niźli wieki u Iza.Bell-asi Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:56 rolotomasi napisał: > Lepiej chwilkę u Basi.Basi > Niźli wieki u Iza.Bell-asi > Jestem Iza, Izabella Czasem także bywam Ella I mówię Ci Rolotomasi Nie da się zrobić ze mnie Asi. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:56 Przypis korekty: Lepszy byłby rym do Iza.Belasi ale dla takiej okazji poeta użył Bell'a. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin 05.12.03, 01:59 rolotomasi napisał: > Przypis korekty: > Lepszy byłby rym do Iza.Belasi > ale dla takiej okazji poeta użył Bell'a. > Trzymaj się białych wierszy Rolotomasie Bo gdy rymujesz, czytać nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dzięki Rolo:) 05.12.03, 11:09 iza.bella.iza napisała: > rolotomasi napisał: > > > Przypis korekty: > > Lepszy byłby rym do Iza.Belasi > > ale dla takiej okazji poeta użył Bell'a. > > > Trzymaj się białych wierszy Rolotomasie > Bo gdy rymujesz, czytać nie da się. Nie bądź taka zazdrosna:) ps On i tak woli Ciebie:) i jak będzie Izabelli to wysmaży sonet:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dzięki Rolo:) 05.12.03, 14:52 Basiu! Rolo prosił mnie kiedyś o wierszyk na swój temat, a konkretnie o pean. Odpisałam mu wtedy, że to zależy od Weny a nie ode mnie. A ona niestety jest kapryśna i nieobliczalna, no i wdała się w nocy w ten pojedynek na słowa. Cóż ja poradzę, że Ty i Rolo tak dobrze się rymujecie? Post otwierający wąteki i Twoje pytania do jego założyciela aż się prosiły o jakiś rymowany finał. A że Rolo mi podpadł parę razy swym przekonaniem o własnej wielkości, to mu troszkę nosa chciałam utrzeć. Nie ma więc mowy o zazdrości. Mam nadzieję, że chłopk ma duże poczucie humoru, choć w tym wątku nie udało mi się go zauważyć. Pozdrowienia dla Ciebie i Rolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Przygodo ! Dorzucam Smiglowiec Bell... IP: *.energis.pl 05.12.03, 00:11 .. i lot za friko z najlepszymi zyczeniami od wszystkich z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosny Re: BASI . BASI - w Dniu Imienin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 02:08 Ty, rolotomasi, uważaj, zaraz zostaniesz jej kochankiem i będzie kolejna afera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy basi.basi ! Spóźnione, ale serdeczne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 12:37 Droga basiu.basiu życzę Ci nowego potężnych rozmiarów wibratora autoamtycznego (tzn, takiego, który wyłączałby się po ok. 12 godzinach). Być może to dałoby ulgę Twoje skołatanej i niezdrowo podnieconej osobowości, biedna zaniedabana Basieńko. Jutro prześlę Ci zdjęcie mężczyzny do którego głęboko wzdychasz trąc z uporem łechtaczkę. Tj. Leszka Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: basi.basi ! Spóźnione, ale serdeczne ! 05.12.03, 13:27 Troskliwa kanalio, Miło, że opuściłeś na chwilę swoje naturalne środowisko ścieków kanalizacyjnych i podzieliłeś się z nami tą przejmującą opinią. Forum ma jedną wadę. Nie mogę dać ci teraz w zęby. Szczur ze złamaną szczęką. Robiłbyś furorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: basi.basi ! Spóźnione, ale serdeczne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:09 lupusie ! Ja to bym się brzydził wysrać na ciebię ! Internetowy napinaczu z kompleksem b. małego członka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: Adminnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:23 Adminnie ? Może adminie ? Albo - kataryno.kataryno ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Słuchaj troskliwy łachu IP: *.acn.waw.pl 05.12.03, 14:29 Wcale nie usprawiedliwia cię to, że twoje szare komórki ledwo starczają ci na kontrolę fizjologii. Jesteś gnidą i wracaj gdzie twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Słuchaj łachu z IP: *.acn.waw.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:33 Moja pogarda dla ciebie i tych posranych napinaczy internetowych jest tak wielka, że nie chce mi się nawet pierdnąć wam w wasze głupie krostowate ryje. No i nie przysyłaj więcej do mnie twojej matki. Już mnie znudziła, stara k... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Słuchaj łachu z IP: *.acn.waw.pl IP: *.acn.waw.pl 05.12.03, 14:38 Dawaj więcej tej swojej piany z pyska! Lubię patrzeć jak czerwone ścierwa zapluwają się w swojej niemocy umysłowej. pisałem ci już, że jesteś tu rozrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? 05.12.03, 14:42 Gość portalu: Troskliwy napisał(a): > Adminnie ? Może adminie ? > > Albo - kataryno.kataryno ? Kataryna z tego słynie - Brzmi na forum a nie w trzcinie. A ktoś tam o wielu nickach Dostał już od tego bzika. Siadając do klawiatury wypisuje takie bzdury: Kataryna jest adminką, I zajmuje się wycinką Moich strasznie durnych postów. Ja zwariuję tu po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:48 Brawo Izabell podobają mi sie wierszowanki Twoje. Nigdy nie byłem podmiotem w wierzyku .Proszę wiec napisz i nie żałuj Mariana Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? 05.12.03, 14:54 Gość portalu: Marian napisał(a): > Brawo Izabell > podobają mi sie wierszowanki Twoje. > Nigdy nie byłem podmiotem w wierzyku .Proszę wiec > napisz i nie żałuj Mariana Oj! Lepiej się nie proś o to, bo jeden się przymawiał i chyba teraz żałuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:40 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: Marian napisał(a): > > > Brawo Izabell > > podobają mi sie wierszowanki Twoje. > > Nigdy nie byłem podmiotem w wierzyku .Proszę wiec > > napisz i nie żałuj Mariana > > Oj! Lepiej się nie proś o to, bo jeden się przymawiał i chyba teraz żałuje:) Dawajcie smiało. Nie beę niczego żałował jak PIAFF Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? 05.12.03, 16:59 Muszę pogadać w Weną, bo ona się dziś jakaś rozbrykana zrobiła i w ogóle się mnie nie słucha. Ostatnio dyskutowała z panią D. na KM. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Adminnie! Admin czemu nie wycinasz? 05.12.03, 14:52 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: Troskliwy napisał(a): > > > Adminnie ? Może adminie ? > > > > Albo - kataryno.kataryno ? > > Kataryna z tego słynie - > Brzmi na forum a nie w trzcinie. > A ktoś tam o wielu nickach > Dostał już od tego bzika. > Siadając do klawiatury > wypisuje takie bzdury: > Kataryna jest adminką, > I zajmuje się wycinką > Moich strasznie durnych postów. > Ja zwariuję tu po prostu! :))) Admin się boi odpowiedzialności z Art. 156 kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do troskliwego Z troską do Troskliwego IP: 213.155.175.* 05.12.03, 15:21 Tylko się nie posikaj z radości przy pisaniu tych bredni, bo jeszcze odbije się od monitora i doprowadzi do przepalenia tego mikroprocesorka, który masz na środku czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: Z troską do Troskliwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:27 Gość portalu: do troskliwego napisał(a): > Tylko się nie posikaj z radości przy pisaniu tych bredni, bo jeszcze odbije się > > od monitora i doprowadzi do przepalenia tego mikroprocesorka, który masz na > środku czoła. Za późno! Jużem się posikał :( I żeby tylko... Proszę mnie zrozumieć, żadna babka mnie nie chce i tak mię to frustruje, że jak jake dorwe w internecie to aż mię roznosi, żeby się na niej wyżyć za to, żem taka ciamajda. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Z troską do Troskliwego 05.12.03, 15:49 Na dzisiaj wystarczy tych bąków puszczanie bo nam zzielenieją do cna tu obecne Panie A że nie jesteś głupi Niech Twoja złość na mnie się skrupi. Jak chcesz wrócić do kompaniji Nie folguj tyle fizjologiji. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Z troską do Troskliwego 05.12.03, 16:44 Drogi Rolo! Brawo, brawo! Wziąłeś się dzisiaj do rzeczy klawo. Jak mu we dwoje spuścimy lanie, To może wreszcie bredzić przestanie I się zatroszczy o własną głowę, Odszuka swego mózgu połowę, Którą już dawno gdzieś zaprzepaścił. Gdyby miał obie to by nie naszczył, Sobie samemu na klawiaturę I okazywał tutaj kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Z :) do IBI 05.12.03, 17:59 IBI, IBI! Ależ to brzmi! Wolę to niż Asię Szanowny Tomasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: Z troską do Troskliwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 17:00 iza.bella.iza napisała: > Drogi Rolo! Brawo, brawo! > Wziąłeś się dzisiaj do rzeczy klawo. > Jak mu we dwoje spuścimy lanie, > To może wreszcie bredzić przestanie > I się zatroszczy o własną głowę, > Odszuka swego mózgu połowę, > Którą już dawno gdzieś zaprzepaścił. > Gdyby miał obie to by nie naszczył, > Sobie samemu na klawiaturę > I okazywał tutaj kulturę. Uprzejmie proszę o zrozumienie Wzruszyła Pani we mnie sumienie Strasznie mi głupio, bardzo się wstydzę Proszę mi wierzyć, sam sobą się brzydzę Nie wiem dlaczego tak mi odbiło Beze mnie całkiem miło tu było Po co przylazłem? Czego tu szukam? Sam ze zdziwienia w czółko się pukam Lecz Pani powiem w wielkim sekrecie Że mi się basia podoba przecie Ale że nie wiem jak ją zagadać Co mi zostaje? Chamsko napadać Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Z troską do Troskliwego 05.12.03, 17:05 Gość portalu: Troskliwy napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > Drogi Rolo! Brawo, brawo! > > Wziąłeś się dzisiaj do rzeczy klawo. > > Jak mu we dwoje spuścimy lanie, > > To może wreszcie bredzić przestanie > > I się zatroszczy o własną głowę, > > Odszuka swego mózgu połowę, > > Którą już dawno gdzieś zaprzepaścił. > > Gdyby miał obie to by nie naszczył, > > Sobie samemu na klawiaturę > > I okazywał tutaj kulturę. > > > > Uprzejmie proszę o zrozumienie > Wzruszyła Pani we mnie sumienie > Strasznie mi głupio, bardzo się wstydzę > Proszę mi wierzyć, sam sobą się brzydzę > Nie wiem dlaczego tak mi odbiło > Beze mnie całkiem miło tu było > Po co przylazłem? Czego tu szukam? > Sam ze zdziwienia w czółko się pukam > Lecz Pani powiem w wielkim sekrecie > Że mi się basia podoba przecie > Ale że nie wiem jak ją zagadać > Co mi zostaje? Chamsko napadać Przestałeś wreszcie taplać się w mule? Czyżbyś odnalazł lepszą półkulę? Bardzo mnie cieszy taka poprawa, Za post ostatni przesyłam brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wszystkich Re: Z troską do Troskliwego IP: 213.155.175.* 05.12.03, 17:39 Jako że wszyscy tu wierszem gadają bo wszyscy poza mną ten talent mają nie będę więc głosu dziś nadużywać bo gdzież mi tu do Was chcieć dorównywać zostawię jedynie po sobie wielkie prośby by łotra zamienić w mgiełkę, która rozpłynie się w wersach tu Waszych co zrobi z niego jednego z tułaczy tych którzy miejsca nie znajdą na swoje tak prymitywne i liche podboje bo człek to żałosny, nikogo nie zrani no, czas już na mnie, żegnam Kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Przepadam za Wami:)))) 05.12.03, 17:47 Z wyjątkiem tego obrzydliwca, co to wiecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Przepadam za Wami:)))) 05.12.03, 18:02 Bez przesady za Wami. Wystarczy za Jednym Tomasami Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Z :) do Troskliwego 05.12.03, 17:49 Teraz pewnie od Basi usłyszym czy jej to pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwa Re: Z troską do Troskliwego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:01 Gość portalu: do wszystkich napisał(a): > Jako że wszyscy tu wierszem gadają > bo wszyscy poza mną ten talent mają > nie będę więc głosu dziś nadużywać > bo gdzież mi tu do Was chcieć dorównywać > zostawię jedynie po sobie wielkie > prośby by łotra zamienić w mgiełkę, > która rozpłynie się w wersach tu Waszych > co zrobi z niego jednego z tułaczy > tych którzy miejsca nie znajdą na swoje > tak prymitywne i liche podboje > bo człek to żałosny, nikogo nie zrani > no, czas już na mnie, żegnam Kochani! Miło, że wpadłeś, drogi kolego My tu terapię dla Troskliwego Chcemy urządzić, by lżej mu było (bo przez internet trudno dać w ryło) Może się uda buca wychować I się oduczy chamstwem szpanować Bo to już nudne trochę się stało Zwłaszcza, że więcej tu takich przywiało Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Troskliwy (prawdziwy) rozsmarował was na chodniku! 05.12.03, 18:13 Zespół wzajemnej adoracji strasznie się wzburzył upokorzeniem jakie go dotknęło. Wystarczy uważnie przeczytać wszystkie posty, aby rozpoznać styl prawdziwego Troskliwego od podszywacza. Uważam, że Troskliwy (ten prawdziwy) miał rację życząc Basi nowego, znacznie większego wibratora. To było szczere, serdeczne i jak bardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Bronek, prosiłem cię o pomoc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:27 bronek.bronek napisał: > Zespół wzajemnej adoracji strasznie się wzburzył upokorzeniem jakie go dotknęło > . > Wystarczy uważnie przeczytać wszystkie posty, aby rozpoznać styl prawdziwego > Troskliwego od podszywacza. > Uważam, że Troskliwy (ten prawdziwy) miał rację życząc Basi nowego, znacznie > większego wibratora. To było szczere, serdeczne i jak bardziej na miejscu. Gościu, weź się pode mnie nie podczepiaj, znajdź sobie swoje towarzystwo! Mam gdzieś co sobie myślisz, ja nikogo nie chciałem upokorzyć, szukam towarzystwa bo nikt nie chce ze mną gadać a tutaj nawet wierszyki dla mnie piszą. Nie psuj tego. Spadaj! Troskliwy (prawdziwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy PS do Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:29 Bo cię rozsmaruję na chodniku! Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Wibratory basi.basi - łączcie się ! 05.12.03, 18:31 Gość portalu: Troskliwy napisał(a): > Bo cię rozsmaruję na chodniku! Ty jesteś tylko chujkiem dmuchającym własną babcię, tchórzaczku. Nawet na wibrator się nie nadajesz. Jesteś za miękki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: Wibratory basi.basi - łączcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:36 bronek.bronek napisał: > Gość portalu: Troskliwy napisał(a): > > > Bo cię rozsmaruję na chodniku! > > Ty jesteś tylko chujkiem dmuchającym własną babcię, tchórzaczku. > Nawet na wibrator się nie nadajesz. Jesteś za miękki. Bronek, co jest? Przed chwilą mnie tak chwaliłeś. Obraziłeś się? Ale ty masz zmienne nastroje, nie bądź baba. Twardym trzeba być, nie miętkim. Nie kłóćmy się bo będą mieli radochę - wiesz, ten zespół wzajemnego czegoś. Musimy się trzymać razem, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! IP: *.chello.pl 05.12.03, 18:40 Bronek ! Gadasz z tranwestytą. basia.basia nadeje z neoplusa ! Czasem loguje się jako lupus.lupus. Olej to gnojowsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Re: (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:44 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Bronek ! > > Gadasz z tranwestytą. > > basia.basia nadeje z neoplusa ! Czasem loguje się jako lupus.lupus. > > Olej to gnojowsko. Bronek, posłuchaj gościa. Olej ich wszystkich i idź sobie tam gdzie twoje miejsce - w cholerę. I zabierz ze sobą J-23. A mi pozwól się cieszyć tym, że nareszcie ktoś mnie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! IP: *.chello.pl 05.12.03, 18:51 W górę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troskliwy Chłopaki, co wy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:53 Bronek i J-23, co z wami? Podrywacie mnie czy jak? Ja jak chcę poderwać to też wyzywam. Pokażcie skarpetki! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! 05.12.03, 19:00 Jota dwa i trzy ze szczęścia mocno drży, Bo wykryła, że Basia To przebieraniec Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Bronek i Bronek połączyli siły 05.12.03, 18:54 Wpadł tutaj do nas kolega Bronek, któremu wyrósł świnski ogonek. Uważaj Bronek! Bywa czasami Że po ogonku, także uszami Świńskimi starszna zemsta obdrza, Tego co brzydko się tu wyraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! IP: *.chello.pl 05.12.03, 18:56 W górę ! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: W górę i w bok >> 05.12.03, 19:05 zostaną ci co muszą, a pozostali mogą ruchem konika szachowego wejść na wątek np. MIler.Miler >> czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Następuje konsolidacja chamstwa IP: 213.155.175.* 05.12.03, 20:36 Miałem już dzisiaj swej tak skromnej osoby Nie wysilać do pisania nieudolnej mej mowy Ale coż widzę? Ów człek mimo bredni Znalazł kolegów, którzy stoją wierni Bronek jest kimś nowym? Śmiech i nic więcej! Takie typy nicki muszą zmieniać częściej Bo iluż może być złośliwców w narodzie? Tym bardziej, że powinni się uczyć po szkodzie Ale cóż z tego, skoro rozum ledwie tylko mży Dodatkowo dołączył do nich J23 Cóż za towarzystwo! Sama elita! Aż Michnik im na złość za głowę się chwyta Szerzą swe teorie, jakże chybione Że Basia to podszywacz? Bajki nieskończone! Próbują swym chamstwem, prostactwem i szumem Zastąpić to, czego nie potrafią zwyczajnie rozumem Ileż to uciech daje czytać takie bzdety Do kabaretu koledzy, a nie pisać do kobiety! Choć już kończyć chciałbym ogromnie, bom silnie znużony Mam pytanie jedno: czy Troskliwy to Ubogacony? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Następuje konsolidacja chamstwa 05.12.03, 20:48 Gość portalu: Y napisał(a): > Choć już kończyć chciałbym ogromnie, bom silnie znużony > Mam pytanie jedno: czy Troskliwy to Ubogacony? > Całkiem to możliwe znużony kolego. "Do wszystkich" i Y(grek)- do tego samego Poety owe nicki odnoszą oba? Z takim "zmyłkowcem" jest trudna rozmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: (pseudo) Troskliwy to basia.basia !!! IP: *.chello.pl 05.12.03, 21:01 W górę ! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Ten wątek sobie zarchiwizuję:))) 05.12.03, 21:02 iza.bella.iza napisała: > Gość portalu: Y napisał(a): > > > Choć już kończyć chciałbym ogromnie, bom silnie znużony > > Mam pytanie jedno: czy Troskliwy to Ubogacony? > > > > Całkiem to możliwe znużony kolego. > "Do wszystkich" i Y(grek)- do tego samego > Poety owe nicki odnoszą oba? > Z takim "zmyłkowcem" jest trudna rozmowa. Jak ja Wam zazdroszczę talentu do rymowania!!!:) A ze mnie taka przyziemna kobieta;) ale przynajmniej się podelektuję:) i za to dziękuję formumowych poetom i kalamburzystom i dowcipnisiom (z wyjątkiem tych, co to wiecie:). Nota bene taki jeden z drugim nie ma bladego pojęcia o tym, że byle męt nie jest w stanie mnie obrazić. ps Iza, napiszę Ci na boku kto to jest Y:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Ten wątek sobie zarchiwizuję:))) IP: 213.155.175.* 05.12.03, 21:32 basia.basia napisała: > Jak ja Wam zazdroszczę talentu do rymowania!!!:) > A ze mnie taka przyziemna kobieta;) ale przynajmniej > się podelektuję:) i za to dziękuję formumowych poetom > i kalamburzystom i dowcipnisiom (z wyjątkiem tych, > co to wiecie:). > Nota bene taki jeden z drugim nie ma bladego pojęcia > o tym, że byle męt nie jest w stanie mnie obrazić. Basiu! Moja droga! Ja nie zasłużyłem na te piękne słowa Ja jeno się staram, w kanonach się mieszczę A wiesz, że po Polsce chodzą wyjątkowe wieszcze I nie trzeba szukać, bo na wyciągnięcie dłoni W każdej chwili sam Mistrz Wunderbar może się wyłonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: 213.155.175.* 05.12.03, 21:10 iza.bella.iza napisała: > Całkiem to możliwe znużony kolego. > "Do wszystkich" i Y(grek)- do tego samego > Poety owe nicki odnoszą oba? > Z takim "zmyłkowcem" jest trudna rozmowa. Mówię całkiem szczerze niczym na spowiedzi Że masz całkowitą rację, to moje wypowiedzi Czy jestem zmyłkowcem? To rzerz dosyć trudna Do określenia, tym bardziej że może być nudna Zaraziłaś mnie rymem, więc próbuję podobnie Pisać tak rytmicznie choć bardziej nieudolnie Ale bardzo mi się spodobały te huczne zabawy Tym bardziej że pojawiają się co raz nowe gady A co się tyczy tego, kim moja osoba Powiem tajemniczo, że wiesz o kim mowa Powiem również trochę, by się całkiem nie zdradzić Że podwójne kobiety mogą się za mną wstawić Nie rozwiązujmy tej łamigłówki jednak tu publicznie Bo się oszołomstwo może zebrać licznie No i będzie miało sobie używanie Że ja się podszywam, ale to tylko zabawianie A jeżeli chcesz się dwiedzieć coś o mnie Z podwójnymi kobietami pogadaj osobnie Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Następuje konsolidacja chamstwa 05.12.03, 21:30 Gość portalu: Y napisał(a): > iza.bella.iza napisała: > > > > Całkiem to możliwe znużony kolego. > > "Do wszystkich" i Y(grek)- do tego samego > > Poety owe nicki odnoszą oba? > > Z takim "zmyłkowcem" jest trudna rozmowa. > > Mówię całkiem szczerze niczym na spowiedzi > Że masz całkowitą rację, to moje wypowiedzi > Czy jestem zmyłkowcem? To rzerz dosyć trudna > Do określenia, tym bardziej że może być nudna > Zaraziłaś mnie rymem, więc próbuję podobnie > Pisać tak rytmicznie choć bardziej nieudolnie > Ale bardzo mi się spodobały te huczne zabawy > Tym bardziej że pojawiają się co raz nowe gady > A co się tyczy tego, kim moja osoba > Powiem tajemniczo, że wiesz o kim mowa > Powiem również trochę, by się całkiem nie zdradzić > Że podwójne kobiety mogą się za mną wstawić > Nie rozwiązujmy tej łamigłówki jednak tu publicznie > Bo się oszołomstwo może zebrać licznie > No i będzie miało sobie używanie > Że ja się podszywam, ale to tylko zabawianie > A jeżeli chcesz się dwiedzieć coś o mnie > Z podwójnymi kobietami pogadaj osobnie :))))) Nieźle Ci idzie:) ps Iza jest chyba potrójna. Dałam jej cynk: A teraz zajmę się pozostałym zaległym cynkowaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz kataryny Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:35 piszcie sobie wierszyki mlodzi i stare pryki a na dzis w klubie basiuchne bez gumki w pupke ruchne fajne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Następuje konsolidacja chamstwa 05.12.03, 21:38 Gość portalu: maz kataryny napisał(a): > piszcie sobie wierszyki > mlodzi i stare pryki > a na dzis w klubie basiuchne > bez gumki w pupke ruchne > > > fajne nie? W pupkę ? basię.basię ? Ty pedale !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz kataryny Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:39 ciekawe jakby ci kataryna nonstop w necie siedziala czy bys sie nie skusil? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Następuje konsolidacja chamstwa 05.12.03, 21:46 Gość portalu: maz kataryny napisał(a): > ciekawe jakby ci kataryna nonstop w necie siedziala > czy bys sie nie skusil? Skusić to się możesz, tylko co ci z tego? Przecież żadna babka nie zechce durnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: 213.155.175.* 05.12.03, 21:39 Gość portalu: maz kataryny napisał(a): > fajne nie? Niestety, nie przeszedłeś do następnej klasy. Kolejny już raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz kataryny Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:40 cholera!!!!!! a jakbym watek zydowski wplatal, to bedzie okej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz katarynki Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 21:43 okej niespelnione ciotki siedzcie tu sobie, a ja lece sie czegos napic. pilnujcie kasi i basi i innych grafomanow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Następuje konsolidacja chamstwa IP: 213.155.175.* 05.12.03, 21:46 Masz rację. Idź się napić. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia No, no! Co ja widzę:) 05.12.03, 23:18 Gość portalu: Y napisał(a): > Masz rację. Idź się napić. Ygrekowski jest na najlepszej drodze do zawarcia "szorstkiej przyjaźni" z tymi spod budki z piwem:) Może nawet mu się uda przepchnąć ich do następnej klasy? Ale nawet jak mu się uda to pojawią się następni, jeszcze bardziej może spragnieni kaganka oświaty. Zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Następuje konsolidacja chamstwa 05.12.03, 23:51 Poprawnie to by było tak: piszcie sobie wierszyki i młodzi i stare pryki ja dziś w klubie basiuchnę bez gumki w pupkę r....ę Narzuciłeś sobie w I wersie siedmiozgłoskowe metrum, to musisz się go trzymać. Pomijam milczeniem popełnione przez ciebie błędy gramatyczne i ortograficzne oraz twoje upodobania seksualne. Jednak nawet po poprawieniu te rymy nie są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś