splkm 14.05.09, 22:03 czy Wałęsa bawi się z Libertasem jak za pamiętnych czasów Bolek bawił się z SB ?? Bo jeśli tak to może sobie mówić że się do Libertasu nie zapisze podobnie jak nie współpracował z SB :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
splkm Re: Libertas a SB 18.05.09, 07:27 tak mi sie przypomniało... A SB płaciło za informacje ?? Z kilku wiarygodnych źródeł usłyszeliśmy, że Ganley zapłacił mu za to okrągły milion dolarów. www.dziennik.pl/polityka/article381228/Walesa_swietuje_4_czerwca_z_Ganleyem.html Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwommen Re: Libertas a SB 18.05.09, 07:56 LW został wysłany na ważny odcinek odbierania głosów PIS po prawej stronie. Myślę, że to kalkulacja chybiona, bo wyborcy PIS prędzej zagłosują na demokratów.prl niż na Bolka ale kombinować można… Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Wałęsa fiknął :) 18.05.09, 08:17 Ciekawe jak z tego wybrną ci co go tak pompowali przez ostatnie miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Jak dla mnie, Wałęsa o coś gra z Tuskiem 18.05.09, 08:33 LW dobrze wie, jakie notowania w Europie ma Libertas, i nie zaryzykowałby swojego światowego image'u "Noblisty, przywódcy antykomunistycznego buntu", gdyby gra nie szła o dużą dla niego stawkę. Nie wiem co to jest to, o co Wałęsa gra z Tuskiem i PO, ale to coś znacznie więcej niż tylko kwestia traktowania Jarosława Wałęsy w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwommen Re: Wałęsa fiknął :) 18.05.09, 08:36 kataryna.kataryna napisała: > Ciekawe jak z tego wybrną ci co go tak pompowali przez ostatnie miesiące. > > Czekamy na te opinie a tymczasem Polska trzyma za Panią kciuki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Byłoby ciekawie,gdyby sąd Ciebie skazał...surowo 18.05.09, 09:27 kataryna.kataryna napisała: Ciekawe jak z tego wybrną ---> Przepraszam za wyrywanie z kontekstu ... :) "A jeśli sąd będzie chciał mnie skazać, będzie to wyrok za nietrafne przewidzenie przyszłości i pochopne danie wiary dziennikarzowi." kataryna.blox.pl/html Co prawda cierpiałabyś "za niewinność", ale dzięki temu całe rzesze bezkrytycznych wielbicieli wszystkich wizji Nadredaktora, z nim samym na czele, mogłyby na podstawie tego samego wyroku "dostać" dużo więcej. Z drugiej jednak strony patrząc uważam, że Andrzej Czuma to za "cienki Bolek", dla którego warto poświęcać dotychczasową formę wyrazu, która jak widać jest skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Jakaż to bolszewicka satysfakcja 22.05.09, 11:23 > Ciekawe jak z tego wybrną ci co go tak pompowali przez ostatnie miesiące. > Jakaż to bolszewiska satyfsakcja przez panią przemawia... Bolszewia IV RP. Za pieniądze od prezesa Kwiatkowskiego. Jakoś mnie to nie dziwi. Komuchy z PiS zawsze dogadają się z innymi komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś