cosinusoida 22.05.09, 20:04 fakty.interia.pl/polska/news/student-splunal-jolancie-kwasniewskiej-pod-nogi,1311613,3 Co to sie panie porobiło na tym świecie.Studenciaki czują co piszczy w trawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melisa-bb Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 22.05.09, 20:12 Biedaczek nie wiedział co czyni , jakby splunął Kaczyńskiemu zostalby odwaznym bohaterem mediów i nie tylko, a tak to jest nieukiem , chamem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cosinusoida Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 22.05.09, 20:13 Nie bój żaby, studencik wiedz co robi melisa-bb napisała: > Biedaczek nie wiedział co czyni , jakby splunął Kaczyńskiemu > zostalby odwaznym bohaterem mediów i nie tylko, a tak to jest > nieukiem , chamem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte [...] 22.05.09, 20:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 22.05.09, 20:59 cosinusoida napisała: > fakty.interia.pl/polska/news/student-splunal-jolancie- kwasniewskiej-pod-nogi,1311613,3 > > Co to sie panie porobiło na tym świecie.Studenciaki czują co piszczy w trawie. I z czego sie cieszysz ? Z chamstwa jakiegos idioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Czerwoni pluli w twarz na przesłuchaniach 22.05.09, 21:11 Tak więc wcale się nie dziwię i nie potępiam. Tylko pod nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 22.05.09, 21:49 a Skiby za pokazanie golej dupy prof. Buzkowi i jego zonie nie potepisz ? pochwalisz fakt ze do dzisiaj ta kanalia robi kariere w mediach ? /poczatek za kwaitkowskiego-komucha/ hubert -menel ktory obrzucil bluzgami Prezydenta =to tez bohater mediow i to tez ci sie podoba... brawo dla studenta - niech banda komusza czuje oddech Polakow na plecach.. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 22.05.09, 22:04 To omen dla konfitur,kres nadejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 10:48 sas12 napisał: > a Skiby za pokazanie golej dupy prof. Buzkowi i jego zonie nie potepisz ? > pochwalisz fakt ze do dzisiaj ta kanalia robi kariere w mediach ? /poczatek za > kwaitkowskiego-komucha/ > hubert -menel ktory obrzucil bluzgami Prezydenta =to tez bohater mediow i to te > z > ci sie podoba... brawo dla studenta - niech banda komusza czuje oddech Polakow > na plecach.. Zwłaszcza takich Polaków jak ty - na niemieckim zmywaku, lub na ichnim socjalu! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 10:28 Dziw, że zaraz od kogoś w ryj nie dostał. Och jaki odważny! Wzorem Rydzyka? Odwaga ginie w narodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 10:41 porannakawa20 napisała: > Odwaga ginie w narodzie? Myla ci sie pojecia to nie byl akt odwagi tylko pogardy. To mozna porownac do rzucenia butem w Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 10:50 xenocide napisał: > porannakawa20 napisała: > > > > Odwaga ginie w narodzie? > > Myla ci sie pojecia to nie byl akt odwagi tylko pogardy. > To mozna porownac do rzucenia butem w Busha. Podoba Ci się taka pogarda? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 11:06 wos9 napisała: > >Podoba Ci się taka pogarda? Pogarda to uczucie, a uczucia to proces psychiczny. Z zasady nie oceniam cudzych uczuc bo trzeba byloby "wejsc" w skore drugiego czlowieka aby je poznac. Jesli chcesz znac moje danie, to uwazam ze to wydarzenie nie powinno miec miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 11:13 xenocide napisał: > wos9 napisała: > > > > > >Podoba Ci się taka pogarda? > Pogarda to uczucie, a uczucia to proces psychiczny. Z zasady nie oceniam cudzyc > h > uczuc bo trzeba byloby "wejsc" w skore drugiego czlowieka aby je poznac. > Jesli chcesz znac moje danie, to uwazam ze to wydarzenie nie powinno miec miejs > ca. > Ocywiście, to "wydarzenie" było przejawem chamstwa i tchórzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 11:27 wos9 napisała: Ocywiście, to "wydarzenie" było przejawem chamstwa i > tchórzostwa. Kazdy przejaw pogardy mozna nazwac chamskim wiec tu nie bede polemizowal z Toba :-) Jednak co do tchorzostwa to jednak tak. Jesli czynisz cos co moze przyniesc Tobie szkode jest to zawsze akt odwagi a nie tchorzostwa. Student zapewne poniesie konsekwencje swojego czynu ktore moga zawazyc na jego dalszym zyciu. Jednak zrobil to co zrobil. Jesli chodzi o oceny negatywnych zjawisk, staram sie nie uzywac zbyt dosadnego jezyka poniewaz moge przekroczyc granice ktora dzieli mnie od sprawcy. Jesli bede wyzywal studenta od najgorszych to czym bede sie od niego roznil ? Jesli juz, to tylko forma wyrazu, on splunal a ja go obrzuce wyzwisklami i bedziemy kwita czyli postawie znak = miedzy nim a mna. Mam nadzieje ze wyjasnilem Ci swoje stanowisko, jesli bylo do tej pory malo czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Dobra, wyjaśniłeś... 23.05.09, 14:54 xenocide napisał: > wos9 napisała: > Ocywiście, to "wydarzenie" było przejawem chamstwa i > > tchórzostwa. > > Kazdy przejaw pogardy mozna nazwac chamskim wiec tu nie bede polemizowal z Toba > :-) > Jednak co do tchorzostwa to jednak tak. > Jesli czynisz cos co moze przyniesc Tobie szkode jest to zawsze akt odwagi a ni > e > tchorzostwa. Student zapewne poniesie konsekwencje swojego czynu ktore moga > zawazyc na jego dalszym zyciu. Jednak zrobil to co zrobil. > Jesli chodzi o oceny negatywnych zjawisk, staram sie nie uzywac zbyt dosadnego > jezyka poniewaz moge przekroczyc granice ktora dzieli mnie od sprawcy. Jesli > bede wyzywal studenta od najgorszych to czym bede sie od niego roznil ? > Jesli juz, to tylko forma wyrazu, on splunal a ja go obrzuce wyzwisklami i > bedziemy kwita czyli postawie znak = miedzy nim a mna. > Mam nadzieje ze wyjasnilem Ci swoje stanowisko, jesli bylo do tej pory malo > czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 10:59 xenocide napisał: > porannakawa20 napisała: > > > > Odwaga ginie w narodzie? > > Myla ci sie pojecia to nie byl akt odwagi tylko pogardy. > To mozna porownac do rzucenia butem w Busha. Odważny? Wiedział, że od niej od razu w ryj nie dostanie? Odwaga staniała. Niechby spróbował jej mężowi - hłe, hłe! Kobitce pod nogi splunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 11:10 porannakawa20 napisała: > xenocide napisał: > > > porannakawa20 napisała: > > > > > > > Odwaga ginie w narodzie? > > > > Myla ci sie pojecia to nie byl akt odwagi tylko pogardy. > > To mozna porownac do rzucenia butem w Busha. > > Odważny? > > Wiedział, że od niej od razu w ryj nie dostanie? > Odwaga staniała. > Niechby spróbował jej mężowi - hłe, hłe! Przeceniasz mozliwosci meza pani Kwasniewskiej, moze i by zareagowal pod warunkiem ze bylby w formie. A o to jak widac z TV coraz mu trudniej. Uwazam ze powinien jednak cos z tym zrobic. Jest jakby nie patrzec bylym prezydentem RP i powinien godnie ja reprezentowac. > Kobitce pod nogi splunąć? Twoje pytanie jest retoryczne bo fakt taki mial miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A ja bym chciała, żeby OBECNY prezydent zareagował 23.05.09, 11:21 na nazwanie swojej (podobno ukochanej) żony czarownicą. Kwaśniewski nigdy by czegoś takiego nie odpuścił! xenocide napisał: > Przeceniasz mozliwosci meza pani Kwasniewskiej, moze i by zareagowal pod > warunkiem ze bylby w formie. A o to jak widac z TV coraz mu trudniej. Uwazam ze > powinien jednak cos z tym zrobic. Jest jakby nie patrzec bylym prezydentem RP i > powinien godnie ja reprezentowac. > Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: A ja bym chciała, żeby OBECNY prezydent zarea 23.05.09, 11:28 wos9 napisała: > na nazwanie swojej (podobno ukochanej) żony czarownicą. Kwaśniewski > nigdy by czegoś takiego nie odpuścił! Zgadzam sie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A ja bym chciała, żeby OBECNY prezydent zarea 23.05.09, 11:48 xenocide napisał: > wos9 napisała: > > > na nazwanie swojej (podobno ukochanej) żony czarownicą. Kwaśniewski > > nigdy by czegoś takiego nie odpuścił! > > Zgadzam sie z Toba. Nie podejrzewałam Cię o brak zgody w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jarek mu nie pozwolił..... 23.05.09, 11:37 wos9 napisała: > na nazwanie swojej (podobno ukochanej) żony czarownicą. .. i już. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jarek mu nie pozwolił..... 23.05.09, 11:46 dr.krisk napisał: > wos9 napisała: > > > na nazwanie swojej (podobno ukochanej) żony czarownicą. > .. i już. Wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial pisia kulturka 23.05.09, 10:36 brawo, masz być z czego zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Proste pytanie na ktore i tak nie odpowiesz - 23.05.09, 10:41 skad wniosek ze pisia ? Wiem slowo "wniosek" juz cie przerasta ;) No teraz kombinuj :) kon.by.sie.usrnial napisał: > brawo, masz być z czego zadowolony. > Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Proste pytanie na ktore i tak nie odpowiesz - 23.05.09, 10:51 taka wasza mentalność. I mam prawo do takiego zdania, więc sobie daruj dalsze komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin O ty wiesz co to jest mentalnosc ? Nie udawaj 23.05.09, 10:54 musiales zajrzec do jakiegos slownika ;) Co zabolalo nie ? :) kon.by.sie.usrnial napisał: > taka wasza mentalność. I mam prawo do takiego zdania, więc sobie > daruj dalsze komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 ciebie boli myślenie, że o zaglądaniu do słownika 23.05.09, 11:24 litościwie nie wspomnę! frank_drebin napisał: > musiales zajrzec do jakiegos slownika ;) > Co zabolalo nie ? :) > kon.by.sie.usrnial napisał: > > > taka wasza mentalność. I mam prawo do takiego zdania, więc sobie > > daruj dalsze komentarze. > > Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: O ty wiesz co to jest mentalnosc ? Nie udawaj 23.05.09, 12:01 nie szarżuj, Franek, nie szarżuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: O ty wiesz co to jest mentalnosc ? Nie udawaj 23.05.09, 12:15 kon.by.sie.usrnial napisał: > nie szarżuj, Franek, nie szarżuj ;) Po wolsku - na kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Wolskie obyczaje :) 23.05.09, 11:18 Wolacy jak lamy: lubią pluć. Mają silnie wykształtowane ślinianki i stały ślinotok. Stąd zjawisko stałego odpluwania: w miarę możności na dziadów, małpy w czerwonym, ja_panią_załatwię, i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 12:06 Cóż za odwaga, wolaki powinny go jakoś nagrodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 14:17 Przy pierwszej lepszej okazji naczelny wolak nada studentowi jakis medal.Przynajmniej "budowniczego 4rp". Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 14:23 ciekawe, czy jak go wywalą z Koźmińskiego, to się podniesie kolejny prawacki wrzask i listy poparcia dla pokrzywdzonego itd. to jest już kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: Student splunął "Bezie" pod nogi 23.05.09, 14:36 Dałby z baśki to by wiedział za co pójdzie siedzieć cosinusoida napisała: > fakty.interia.pl/polska/news/student-splunal-jolancie-kwasniewskiej-pod-nogi,1311613,3 > > > > Co to sie panie porobiło na tym świecie.Studenciaki czują co piszczy > w trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: chamstwo będzie chamstwem niezależnie 23.05.09, 14:41 ...od okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Właśn e tak.... 23.05.09, 14:47 Chamstwo jest chamstwem niezależnie od przekonań. Pluć pod nogi kobiecie... to tylko w Wolsce przystoi. Fakt, mógł ja spoliczkować, albo skopać. Znaczy, żentelmem wolski taki więcej jest.... Ogólnie - szczyt chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: Właśn e tak.... 23.05.09, 14:48 dr.krisk napisał: > Chamstwo jest chamstwem niezależnie od przekonań. Pluć pod nogi > kobiecie... to tylko w Wolsce przystoi. > Fakt, mógł ja spoliczkować, albo skopać. Znaczy, żentelmem wolski > taki więcej jest.... > > Ogólnie - szczyt chamstwa. Szczytem chamstwa jest zapraszanie komuny na uniwersytet Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk O , kolejna lama się odezwała.... 23.05.09, 14:53 alfa.alfa7 napisała: > Szczytem chamstwa jest zapraszanie komuny na uniwersytet Też masz odruchy plujne? Bo to wielce ciekawe jest. Ja, choć Mamrotka nie lubię szczerze i z wzajemnością, nie wyobrażam sobie postponowania jego żony, zwłaszcza poprzez plucie. Ty najwyraźniej z innej jesteś gliny ulepiony. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: chamstwo będzie chamstwem niezależnie 23.05.09, 14:47 piotr7777 napisał: > ...od okoliczności. A jak paragraf KK złamał żeby wyciągać konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: za samo chamstwo się nie karze 23.05.09, 14:51 ...ale jakaś forma zdyscyplinowania by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa7 Re: za samo chamstwo się nie karze 23.05.09, 14:55 piotr7777 napisał: > ...ale jakaś forma zdyscyplinowania by się przydała. Chociażby mieliśmy przykład wczoraj w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jej mężowi powinno się plunąć w twarz... 23.05.09, 14:58 ...za Irak i zhańbienie Polski. I ktoś to WRESZCIE powinien zrobić. Ale co winna żona ? O ile pamiętam NIGDY irackiej awantury publicznie nie popierała. Student zachował się więc jak głupi cham. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No wiesz.... 23.05.09, 15:02 Kwaśniewskiego chronią krzepkie borowiki, coby rade wykazać się sprawnością: plwacz zostałby natychmiast rzucony na glebę i sponiewierany. Latwiej opluć jego żonę. A córkę, albo kuzynkę jakąś - to łatwizna! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: No wiesz.... 23.05.09, 15:36 Wiem. Ale to tylko wzmacnia moją dezaprobatę dla "damskiego plwacza". No i ciągle nie tracę nadziei, że znajdzie się ktoś, kto nie pójdzie na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Tej się wydaje że stary ciągle jest prezydentem 23.05.09, 15:52 Egzaltacją nie zasłoni prostactwa. I na nic pomada czy kilogram złota zawieszony jak chomąto na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk I nie ma to jak porządne wolskie charknięcie.... 23.05.09, 15:56 .. pod nogi. Coby wolski porządek rzeczy przywrócić. Jak miło, że odchodzicie w niebyt. Ślinotoki wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte w związku z czym każdy wyrafinowany wrażliwy 23.05.09, 16:19 człowiek ma prawo splunąć jej pod nogi ten też wykazał, że żadnym prostakiem nie jest a może już rozumiesz, dlaczego normalni ludzie was nie znoszą, patrioci od siódmej boleści? dociera coś? Odpowiedz Link Zgłoś