fredoo 04.06.09, 09:36 Słuchałem gościa z uwagą i muszę powiedzieć, że facet myśli jak prawdziwy patriota. Ma plany polityczne na wiele lat i jest przekonujący. Ja mu wierze. Ale mi teraz dołożą ci z właściwj strony (półki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 09:45 A w jaki sposób niby dołożą? Przyjdzie ewentualnie jakiś siluś i zacznie się wibratorem podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 09:53 Albo jakiś Putra ze świńskim ryjem tu wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 09:47 > Ale mi teraz dołożą ci z właściwj strony (półki). Pozwól, że w oparciu o powyższe zdanie zapytam - dopuszczasz możliwość, że ktoś może mieć inne zdanie. Jeżeli tak, to czemu ustawiasz ewentualnego przeciwnika w narożniku? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 10:08 Nie tylko dopuszczam ale wiem jak wielu nienawidzi Palikota choć trudno zrozumieć dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Facet jest naturalny 04.06.09, 10:22 i ma wszystko dobrze poukladane w głowie. Nie ma się co dziwić, że Schetynie zaczęło się podgrzeawać pod dupą. I nie ma co się dziwić Tuskowi, że nie chce się faceta pozbyć. Będzie w końcu jak Palikot mówi - Komorowski na prezydenta, Tusk premierem. Bo platfusy się rozpadną, Tusk nie może do tego dopuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 10:22 fredoo napisał: > Nie tylko dopuszczam ale wiem jak wielu nienawidzi Palikota choć > trudno zrozumieć dlaczego. IMO jest ogromna przestrzeń pomiędzy nieakceptowaniem konkretnych poglądów lub zachowań a nienawiścią. Nie tylko nie odpowiedziałeś na moje pytanie ale postawiłeś kolejną zaporę. Czy w ten sposób można w ogóle wymienić poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
kiiiko [...] 04.06.09, 10:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W każdym razie mówił rozsądnie 04.06.09, 11:14 i trzeba mieć w sobie dużo złej woli aby się z nim nie zgodzić. Nie trzeba go lubić, można krytykować, ale to co w tym wywiadzie powiedział było trafne. M. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 11:22 I co najciekawsze on spokojnie i rzeczowo mówi o przyszłości i ze spokojem bez emocji odnosi się do przeciwników którzy zioną jadem. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Palikot u Paradowskiej 04.06.09, 11:24 Skąd te informacje? Nie mam Superstacji, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
mondry-tusek Ekstrema zawsze niebezpieczna 04.06.09, 12:30 Palikot z wibratorem... i te jego obrzydliwe ataki na przeciwników. Daj takiemu władzę to będziesz później żałował. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ekstrema zawsze niebezpieczna 04.06.09, 12:31 Ale o co chodzi z tym wibratorem? Czemu ci nie pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ekstrema zawsze niebezpieczna 04.06.09, 12:34 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ale o co chodzi z tym wibratorem? Czemu ci nie pasi? Przychodzi gość do domu, widzi leżący na stole wibrator i pyta" "Co to ma znaczyć?". "Nie Twój interes" - odpowiada żona. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Ekstrema zawsze niebezpieczna 04.06.09, 12:41 Turysta pyta miejscowego: jest tu was jakieś życie nocne. Jest ale dziś ją zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś