Gość: Paula Pamiętacie, jak w Szwecji kilka lat temu... IP: 213.25.91.* 17.12.03, 11:27 ... ówczesna premier tego kraju - nie pamętam nazwiska - kupiła pampersy dla dziecka za służbowe pieniądze? Pieniądze, rzecz jasna, oddała, ale i tak poleciała ze stanowiska. Szanowny Panie Kaszuba, jest Pan jeszcze zbyt młodym człowiekiem aby sobie móc pozwolić na teksty w rodzaju "cel uswięca środki". Jeżeli jest Pan innego zdania, to nie nadaje się Pan na rzecznika rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac NADPREZYDENT IP: 213.17.204.* 17.12.03, 11:28 Przeciez on lata samolotem prezydenckim. Po aferze Rywina wiemy juz, ze mamy w Polsce dwóch Nadprezydentów. Michnika i Kulczyka. A tak powaznie mafia Panie mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Zgadzam się. Łapa łapę myje. IP: 213.25.91.* 17.12.03, 11:34 Całe to towarzystwo tylko do telewizji pokazuje, jacy to niby są skłóceni i jak się nienawidzą. Poza kamerami telewizyjnymi to sitwa, w której wszyscy grają do jednej bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek177a Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.12.03, 11:40 Kiedyś była falandyzacja prawa, teraz jest kulczykowanie gospodarki. Złodziej na złodzieju siedzi i złodziejem pogania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: 217.11.136.* 17.12.03, 11:45 no i co z tego? ma jezdzic rowerem? przynajmniej nie rozbija sie pod warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuczek Miłość tych panów kwitnie IP: *.axelspringer.com.pl 17.12.03, 11:56 Podobno pan D pokazywał niedawno panu K budynek i wnętrza słynnego warszawskiego archiwum filmowego przy Chełmskiej - nie trzeba dodawać, że pan K już niemal gospodarskim okiem przechadzał się po nieruchomości. Ciekawe co tam zrobi - bank? salon volkswagena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford-łódź Prawidłowa polityka.. IP: *.toya.net.pl 17.12.03, 12:33 Pan Kulczyk prowadzi prawidłową politykę - uzależnia od siebie wszystkich, którzy mogą mu być w czymś pomocni; o audiencję u Pana Kulczyka zabiegają politycy, biznesmeni, artyści i szukający pomocy. Pana Kulczyka pracują żony i męzowie decydentów (vide - stanowisko Pani Miller w Warcie). Jego (Pana Kulczyka) polityka jest dobra - dla niego. Ale czy dla Polski i dla mnie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Prawidłowa polityka.. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.12.03, 13:33 I Ty i ja chcielibyśmy być na służbie u tego gościa. Bycie czyimś pieskiem nier jest straszne, byle tylko miska i buda były... A dla wymagających piesków pewno i suczki się w samolocie znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford-łódź Re: Prawidłowa polityka.. IP: 193.16.255.* 17.12.03, 18:55 Jasne, że bycie pieskiem nie jest takie straszne, gdy w peryspektywie ma się wymierne zyski. Każdy, kto doszedł do wielkich pieniędzy, ma sforę piesków, które czekają na resztki ze stołu, albo na swoją miskę... Ważne jest, by stać w strumieniu, którym płyną pieniądze i uszczknąć coś dla siebie. Na koniec: być złodziejem-artystą to też wielka sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus jak widze mój post z rana zżarła cenzura... szkoda... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 12:35 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cel Re: jak widze mój post z rana zżarła cenzura... s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 17:15 napisz jeszcze raz tylko delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczorkus Biedak sie boi latać rządowymi IP: *.in.gazownia.pl / 10.130.100.* 17.12.03, 12:43 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: *.toya.net.pl 17.12.03, 12:54 W tym Kraju już nic nie powinno nas dziwiś. Zupełna degrengolada. Ale dlaczego dopiero teraz ten alarm. Dlaczego nikt nie interesował się Kulczykiem, gdy ten, na początku lat 90- tych wchodził w wielki biznes. Teraz już za późno. Facet ma pół Polski i premiera w kieszeni. Włączasz światło, tankujesz, telefonujesz, ubezpieczasz się, jedziesz autostradą...Kulczyk zawsze na tobie zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welson Czerpać z życia ile się da. IP: 195.136.36.* 17.12.03, 13:01 Ja postępowałbym tak samo. Brałbym kasę od każdego ile się da. Jeśeli ktoś zaproponowałby mi lot i super gościnę to skorzystałbym. Olewałbym to co pisze prasa i mówi opinia publiczna. Jak się ma forsę to wszystkich można kupić i kazać im robić co się chce. O to chodzi w tej zabawie. Minister Dąbrowski ma niezły ubaw czytając jak jesteście oburzeni. On sobie żyje jak GOŚĆ i czesze kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czerpać z życia ile się da. IP: 195.145.80.* 17.12.03, 13:05 > On sobie żyje jak GOŚĆ i czesze kase. Takze Twoja kase. Jest sie z czego cieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welson Re: Czerpać z życia ile się da. IP: 195.136.36.* 17.12.03, 13:12 Dla mnie nie ma znaczenia czy za moją kasę bawi się Dąbrowski, czy ktoś inny. Politycy maja 4 lata, aby jak najwięcej zabrać dla siebie, a kto to już nie ma znaczenia. Jestem realizstą. Nie bujam w obłokach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Czerpać z życia ile się da. IP: 195.145.80.* 17.12.03, 13:28 Realizm nie musi oznaczac rezygnacji z zasad. Czy np. nie oczekujesz pomocy od policji, jak skopie Cie towarzystwo z podworka? A nie wolalbys tej pomocy oczekiwac? Niektore zasady nie sa przestrzegane w stopniu, w ktorym byc powinny. Zgoda. Ale to nie oznacza, ze musimy je sobie wszyscy odpuscic. Bo wtedy bedzie juz tylko gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 13:29 w Niemczech minister od razu gdy to wyszlo w prasie zero gadki tylko dymisja ,w Stanach bylo cos takiego z jednym z gubernatorów podobne postepowanie a w Polsce ? hehe nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Kulczyk to MEGA łapówkarz Rzeczpospolitej IP: 157.25.125.* 17.12.03, 15:13 i potwierdza sie to prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Kulczyk to MEGA łapówkarz Rzeczpospolitej IP: *.crowley.pl 17.12.03, 18:44 Być może on daje, ale za to istnieje druga strona, która wynikałoby że dość chętnie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legis Emerytury rządowe IP: 143.97.201.* 17.12.03, 17:30 Ciekawe czy zbieranie funduszy na ten cel także odbywa się wg zasady cel uświęca środki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-oligarcha Prezes Rady Nadzorczej III Rzeczypospolitej IP: *.tele2.pl 17.12.03, 17:45 lista funkcji i układów Prezesa Rady Nadzorczej III Rzeczyspolitej do wglądu: www.telekomunikacja.pl/onas/o_firmie/rada_nadzorcza/#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: *.crowley.pl 17.12.03, 18:37 Być może idąc dalej tropem wypowiedzi "cel uświęca środki" należałoby pewnym ministrom przyznać stałe wynagrodzenia wypłacane przez p. Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford-łódź Re: Minister Dąbrowski lata służbowo samolotem Ku IP: 193.16.255.* 17.12.03, 19:01 możliwe, że już........................ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob rozmiękczanie do bólu trwa przez kolejne rządy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Min. Dąbrowski lata służbowo samolotem drKulczyka 18.12.03, 17:46 Lepiej z dr Kulczykiem niż dr Otteker'em A artystki mnieli ? Odpowiedz Link Zgłoś