Gość: BP IP: *.pul.tke.pl 18.12.03, 20:01 Kaska ja Błazej z Rz..składam ci najserdeczniejsze zyczenia z okazji swiat Jezuskowego Narodzenia.Niejeden dorosły powinien sie od ciebie uczyc....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: water Re: Kasia - bohaterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:36 Trochę skromna ta nagroda na moje oko, lepsza niż nic ale może znalazło by się jakieś stypendium później, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kasia - bohaterka IP: *.qc.sympatico.ca 18.12.03, 20:48 Brawo Kaska.Pozdrowienia z Toronto-mam nadzieje,ze czytasz ta notatke o soboe i komentarze.A ci dorosli powinni przynajmniej dostac nagane-jezeli jest cos takiego. Ale to dla Ciebie nie ma znaczenia.Gratulacje postawy i... badz taka w zyciu.Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek australia Re: Kasia - bohaterka IP: 144.137.239.* 19.12.03, 01:01 BRAVO KASKA JESTES WIELKA I TAK TRZYMAJ NIE TYLKO TORONTO ALE I AUSTRALIA ZACHODNIA JEST Z CIEBIE DUMNA POZDRAWIAMY ZYCZAC TOBIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SWIAT BOZEGO NARODZENIA I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA MAN Re: Kasia - bohaterka IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 19.12.03, 03:26 Los Angeles sle gratulacje odwagi i hartu ducha.... brawo, Kasiu. Takich jak Ty widac w Polsce brakuje. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celinka Phoenix,Az Re: Kasia - bohaterka IP: *.cvx.algx.net 19.12.03, 09:04 Brawo Kasiu i Wesolych Swiat. Arizona takze Cie podziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Kasia - bohaterka IP: 212.127.77.* 18.12.03, 20:46 Kasiu, milo słyszeć że ktos "normalny" jeszcze jest na tym świecie .Nie na darmo mówią że młodzież jest przyszłością narodu Podziwiam Cię za ten czyn . Wśród takiej nieprawości i zbydlęcenia ........taki diament...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Kasia - bohaterka IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 18.12.03, 20:57 Wątpię, by Kasia czytała GW i nasze tu uwagi. Może jednak Jej ktoś o tym powie. Twoja postawa zasługuje na najwyższe uznanie. Chylę czoła. Życzę Ci Kasiu pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęścia w Nowym Roku 2004. Kajetan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: Kasia - bohaterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:10 Wspaniały czyn! Wspaniała dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kaska! Brak mi slow uznania! :) IP: *.cable.mindspring.com 18.12.03, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kasia - bohaterka 18.12.03, 21:26 w takiej dziewczynie można się z miejsca zakochać nawet nie wiedząc jak ona wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman Kasia IP: *.biaman.pl 18.12.03, 21:34 Oszołom, czasem masz ludzkie odruchy i czasem przemawiasz ludzkim głosem. Rzadko, ale mimo wszystko warto docenić. Cieszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indis Re: Kasia - bohaterka IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.12.03, 21:43 "w takiej dziewczynie można się z miejsca zakochać nawet nie wiedząc jak ona wygląda" A Ty to niby masz teraz 14 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakow Re: Kasia - bohaterka IP: 212.21.228.* 21.12.03, 21:24 oszolom.z.radia.maryja napisał: > w takiej dziewczynie można się z miejsca zakochać nawet nie wiedząc jak ona > wygląda I wyszlo szydlo z worka. Oszolom to pedofil - ostatnio taka katolicka moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Kasia - bohaterka IP: *.solnet.ch 18.12.03, 21:47 Gość portalu: BP napisał(a): > Kaska ja Błazej z Rz..składam ci najserdeczniejsze zyczenia z > okazji swiat Jezuskowego Narodzenia.Niejeden dorosły powinien > sie od ciebie uczyc....... Co to znaczy "nie jeden dorosly"? Powiedzilabym dobre 99%. Mam nadzieje, ze "duza" Kasia tez nie bedzie musiala sie uczyc od "malej" Kasi. Kasiu, jestes super. Tja, stypendium byloby z cala pewnoscia dobrym rozwiazaniem, jak kolega powyzej napisal. Ludzi z takim charakterem jest niezwykle malo: 1. Idealistka: uwazala ze trzeba pomoc 2. Odwazna: nie bala sie pomoc w extremalnie ciezkich warunkach- to nie jest pomoc w ramach przeprowadzenia staruszki po pasach. 3. Rozwiazuje zadanie do konca: pobiegla po pogotowie, nie czekala na "doroslych, ktorzy oglupieli przygladali sie". 4. Olbrzymia mentalna zdolnosc zachowania dystansu i relatywizowania: po prostu poszla do domu. Dobrze ze ja znalezli. Te cechy wszystkie razem spotyka sie niezwykle rzadko. Byloby bardzo rozsadne pozwolic jej tego sie uczyc na co ma ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Kasia - bohaterka IP: *.dhs.vic.gov.au 19.12.03, 01:11 Niesamowite a prawdziwe. Kasiu, jakos trudno znalezc odpowiednie slowa, ale dziekuje, za nadzieje ... Wszystkiego najlepszego, zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kasia - bohaterka IP: *.sympatico.ca 19.12.03, 01:46 Kaska, znowu zyczenia z Toronto. Jestes wspaniala. Tak trzymaj. Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagant45 Re: Kasia - bohaterka IP: *.3web.net 19.12.03, 02:34 Dobrze ze JESTES Kasiu. Dzieki Tobie, swiat staje sie piekniejszy.Serdeczosci z Toronto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago Re: Kasia - bohaterka IP: *.client.comcast.net 19.12.03, 02:55 Wesolych Swiat Kasiu, Chicago jest z Toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: Kasia - bohaterka IP: *.souyaku.taihoyakuhin.jp / 210.158.206.* 19.12.03, 04:38 I z Japonii tez, trzymaj sie dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AOA Re: Kasia - bohaterka IP: *.nki.nl 19.12.03, 08:55 Gorace pozdrowienia, dusza sie raduje. Kasiu, najlepsze zyczenia na Swieta i Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosły Re: Kasia - bohaterka IP: *.waw.prokom.pl 19.12.03, 09:57 Jejku Ty naprawdę jesteś wielka ... mam juz trochę lat i wiele rzeczy widziałem i o wielu słyszałem ... ale to jest naprawdę wielki czyn ... Brawo Kasiu kłaniam się w pół ... Życzę wesołych świąt i powodzenia w życiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
wroc1 Re: Kasia - bohaterka 19.12.03, 10:02 Gratuluję, Tym razem najlepsze życzenia z Dolnego Śląska, czyli rzut beretem od Ciebie. Dużo zdrówka, radości i co by Ci się charakter nie zmienił. Mało jest takich ludzi jak Ty! Naprawdę cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie. Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Kasia - bohaterka IP: 213.149.99.* 19.12.03, 10:58 Kasiu Dziecko Kochane - Czy nie myslalas by zostac lekarzem. Na pewno bedziesz bardzo dobry. Dla Takiej jak Ty na Wydziale Lekarskim kazdej Uczelni Medycznej powinno byc miejsce bez egzaminu i maxymalne stypendium od pierwszego roku. Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzymianie Re: Kasia - bohaterka IP: *.pool80183.interbusiness.it 19.12.03, 12:27 Jestesmy z Ciebie dumni! Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Kasia - bohaterka 19.12.03, 12:37 Ośmielam się dołączyć do inicjatora wątku. Gazeta powinna przesłać Kasi te korespondencje. Chyba nigdy nie było tu takiej zgodności poglądów... Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Kasia - bohaterka 19.12.03, 13:02 tez sie dolaczam do zyczen , Kasiu dobrze, ze wiedzials co zrobic i umialas to zrobic. Gratulacje za to ze sie nauczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Kasia - bohaterka 19.12.03, 13:15 klaryska napisała: > tez sie dolaczam do zyczen , Kasiu dobrze, ze wiedzials co > zrobic i umialas to zrobic. Gratulacje za to ze sie nauczylas. i ja się dopisuję do życzeń dla wyjątkowej Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Kasia - bohaterka IP: staszic:* / 192.168.0.* 19.12.03, 15:01 Podziwiam i zazdroszczę. Ucze w szkole i nieustannie zachwycam sie wrazliwoscią i ofiarnoscia młodziezy. Swoja drogą dlaczego mamy takie cudowene dzieci i tak obrzydliwych dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan Re: Kasia - bohaterka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:40 Dzięki nielicznym takim jak Ty, liczni zyskują wiarę nie tylko w młodzież, ale i w człowieka. Jesteś człowiekiem, Kasiu, i zawsze nim bądź - nawet jak będziesz dorosła. Jestem z Ciebie dumny, chociaż Cię nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kasia - bohaterka i apel do Gazety 19.12.03, 20:17 Przekażcie tej dziewczynie ten wątek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kasia - bohaterka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 11:14 Kasiu, Przeczytałam o Twoim bohaterstwie i popłakalam się. Jesteś wspanaiłą dziewczynką. Polska może być dumna, że jesteś jej córką. Gratuluję tobie odwagi i tego co uczynilaś dla obcego czlowieka. Gratuluję Twoim rodzicom TAKIEJ córki. Wszystkiego najlepszego naŚwięta i Nowy Rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Miki Kasiu beda z Ciebie ludzie.Floryda CIE pozdrawia! IP: *.proxy.aol.com 21.12.03, 20:38 Droga Kasiu Nawet na Florydzie podziawiaja Twoja odwage. Rodzice powinni byc z ciebie dumni !!!!! Dobrze Cie wychowali - to tez jest ich zasluga !!!! Myszka Miki zyczy Ci Wesolych Swiat, duzo prezentow, dobrych ocen w szkole I dobrego szczesliwego nowego roku 2004!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś