masuma 14.07.09, 20:45 Wcale mnie to nie martwi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 20:52 masuma napisał: > Wcale mnie to nie martwi:-) Niech się pisięta martwią! No i mała spocona dziewczynka może sobie w kąciku popłakać! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 20:56 Bo i nie może martwić taka wiadomość, a wręcz przeciwnie. PiSdak dostał po nosie i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 20:59 I to od swoich nowych przyjaciół - torysów :-) Sikorski może teraz powiedzieć: a nie mówiłem, że lepiej zostać w EPP? Odpowiedz Link Zgłoś
urojenia_kacze Re: Kamiński przepadł!jest sprawiedliwość 14.07.09, 20:59 w tej Europie i prawo też jest, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:04 masuma napisał: > Wcale mnie to nie martwi:-) Bo Buzek to Polak, a Kamiński to pisowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:14 vargtimmen napisał: > masuma napisał: > > > Wcale mnie to nie martwi:-) > > Bo Buzek to Polak, a Kamiński to pisowiec? Bo Buzek ma klasę, wykształcenie, kindersztubę i obycie, a Kamiński to prostak i cham. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:17 iza.bella.iza napisała: > vargtimmen napisał: > > > masuma napisał: > > > > > Wcale mnie to nie martwi:-) > > > > Bo Buzek to Polak, a Kamiński to pisowiec? > > Bo Buzek ma klasę, wykształcenie, kindersztubę i obycie, a Kamiński to prostak i cham. > IMHO partyjne etykietki są tu jednak pierwszoplanowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:21 vargtimmen napisał: > IMHO partyjne etykietki są tu jednak pierwszoplanowe. > Może dla Ciebie, dla mnie nie w tym wypadku. Tacy ludzie jak Kamiński, niezależnie od tego skąd są, powinni zniknąć z polityki i w ogóle życia publicznego raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:28 Podziwiany przez nadwislanskich moherow,Rydzyka,sluga Kaczorow,a teraz zostal zweryfikowany przez ludzi postepu europejskiego.Klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:28 iza.bella.iza napisała: > vargtimmen napisał: > > > > IMHO partyjne etykietki są tu jednak pierwszoplanowe. > > > > Może dla Ciebie, dla mnie nie w tym wypadku. Tacy ludzie jak Kamiński, > niezależnie od tego skąd są, powinni zniknąć z polityki i w ogóle życia > publicznego raz na zawsze. > Zdaję sobie sprawę, to samo dotyczy zresztą zdecydowanej większości pisowców, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:42 vargtimmen napisał: > Zdaję sobie sprawę, to samo dotyczy zresztą zdecydowanej większości pisowców, > prawda? > Miałeś kiedyś własny styl, teraz naśladujesz kogoś, kogo nie szanuję :( Ale tak - prawda, co do większości znanych mi członków PiS. I na tym dla mnie temat się wyczerpał. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:58 iza.bella.iza napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Zdaję sobie sprawę, to samo dotyczy zresztą zdecydowanej > > większości pisowców, prawda? > > > > Miałeś kiedyś własny styl, teraz naśladujesz kogoś, > kogo nie szanuję :( Posłowie PO głosowali za Kamińskim. Dobrze to o nich świadczy. > Ale tak - prawda, co do większości znanych mi członków PiS. > I na tym dla mnie temat się wyczerpał. > Też tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 22:09 vargtimmen napisał: > Posłowie PO głosowali za Kamińskim. Dobrze to o nich świadczy. > > Ale co z tego wynika dla mnie i mojej radości z tego, że chamidło z Polski nie będzie vice przewodniczącym PE? Nie jestem politykiem ani posłem, więc mogę pozwolić sobie na więcej spontaniczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Musieli dać się we znaki 14.07.09, 21:15 Skoro tak prostej sprawy nie potrafili ustalić. Ten szkocki buntownik nie bez powodu otrzymał takie poparcie. Pisowska dyplomacja, psiakrew! Tylko wrogów potrafią hurtem produkować. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:31 Ten sojusz z Torysami może dostarczyć w przyszłości kolejnych zabawnych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Kamiński przepadł! 14.07.09, 21:36 Ten Scott to jakiś indywidualista, a cała lizbo-sceptyczna frakcja straciła. Większość pograła nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 21:39 Facio, który przez trzy lata pobierał dietę z Brukseli, ale przez cały czas był na prezesa kiwnięcie palcem żeby przyjechać w te pędy do Warszawy, jakąś konwencję poprowadzić, przeciwników politycznych powyszydzać itp. A po trzech latach na kiwnięcie palcem drugiego z braci przerywa kadencję i zajmuje się ... wizerunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 21:42 Tak, ci brytyjscy konserwatyści to jednak straszni durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 21:43 vargtimmen napisał: > > Tak, ci brytyjscy konserwatyści to jednak straszni durnie. Okazuje się, że jednak nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 21:47 ayran napisał: > vargtimmen napisał: > > > > > Tak, ci brytyjscy konserwatyści to jednak straszni durnie. > > > Okazuje się, że jednak nie wszyscy. A swoja drogą, to PiS ma niesamowity talent do zawiązywania koalicji, zwłaszcza tych korzystnych dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 21:49 rickky napisał: > A swoja drogą, to PiS ma niesamowity talent do zawiązywania koalicji, zwłaszcza > tych korzystnych dla siebie. Myślisz, że lubią jak ich ci byli koalicjanci - i w Polsce, i w Europie - na sucho dymają? > Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 22:02 porannakawa22 napisała: > rickky napisał: > > > A swoja drogą, to PiS ma niesamowity talent do zawiązywania koalicji, zwł > aszcza > > tych korzystnych dla siebie. > > Myślisz, że lubią jak ich ci byli koalicjanci - i w Polsce, i w Europie - na > sucho dymają? Gdyby to był pojedynczy przypadek, to uznałbym to za wypadek przy pracy. Ale wobec całej serii "sukcesów" PiSu mam poważne wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 22:01 ayran napisał: > vargtimmen napisał: > > > > > Tak, ci brytyjscy konserwatyści to jednak straszni durnie. > > Okazuje się, że jednak nie wszyscy. > Nie wiadomo, mógł być też dureń, tyle że ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: co to w ogóle był za pomysł? 14.07.09, 22:02 No durnie .Widocznie rzadko słuchali misia i nie wiedzą, jak wspaniale potrafi kota ogonem odwracac i sie łasic.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 21:57 = małe szanse innych naszych europosłów na jakiekolwiek stanowiska w PE. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:00 no właśnie:-( Przez Buzka nasz misio spocony przepadł:-( Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:02 etwas-geheimnis napisał: > no właśnie:-( Przez Buzka nasz misio spocony przepadł:-( Nie przez Buzka. On sam z siebie. Pisiórki w zetknieciu z normalnymi juz tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:10 No co ty? Przez Buzka ,jutro wszyscy prawi to powiedza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:02 donek_z_bagien napisał: > = małe szanse innych naszych europosłów na jakiekolwiek stanowiska w PE. No - zwłaszcza tacy europosłowie jak Kamiński, Bielan, Ziobro, Migalski czy Cymański mogą się obejść smakiem. A mówiłem, żeby pisiaki wstapiły do EPL i poparły Mauro - wtedy wszystko wyglądałoby inaczej i Ziobro zastąpiłby Barroso. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:06 ayran napisał: > > No - zwłaszcza tacy europosłowie jak Kamiński, Bielan, Ziobro, Migalski czy > Cymański mogą się obejść smakiem. A mówiłem, żeby pisiaki wstapiły do EPL i > poparły Mauro - wtedy wszystko wyglądałoby inaczej i Ziobro zastąpiłby Barroso. Jedno jest pewne. Poprzeczka dla naszych PiSowych europosłów znacznie sie podwyższyła. Będzie sporo trudniej niż w naszym Sejmie. A poza tym, nie znając języka nie będzie można wygłaszać "bon-motów" jak to robili Kurski czy Cymański. Z czego ich więc ludzie zapamietają ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:11 rickky napisał: > A poza tym, nie znając języka nie będzie można wygłaszać "bon-motów" jak to > robili Kurski czy Cymański. Kurskiego nie znoszę, ale po angielsku sobie radzi. A po włosku - Monice kompletnie zmiękły kolana, jak jej zanucił "Italiano Vero". Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: ŁoBuzek przewodniczącym PE 14.07.09, 22:19 ayran napisał: > > Kurskiego nie znoszę, ale po angielsku sobie radzi. A po włosku - Monice > kompletnie zmiękły kolana, jak jej zanucił "Italiano Vero". Wątpię, mimo wszystko, aby był tak mocny "w gębie" w tym języku aby robić za europarlamentarnego bulteriera PiSu ... Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Dyscyplina partyjna dla PO to rzecz święta 14.07.09, 22:52 udowodnili to głosując przeciwko upamiętnieniu rotmistrza Pileckiego bo tak kazał szef EPP żenaDa Odpowiedz Link Zgłoś