basia.basia 23.12.03, 12:25 I proszę, przyjrzyj się ostatnim wpisom w wątkach z życzeniami świątecznymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek Re: Wesołych Świąt Admin:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 12:34 Basiu, bo ja jeszcze nie miałem okazji - Wesołych Swiąt Ci życzę, a w Nowym Roku - niech Ci się wszystko udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wesołych Świąt Admin:) 23.12.03, 12:38 Gość portalu: franek napisał(a): > Basiu, bo ja jeszcze nie miałem okazji - Wesołych Swiąt Ci życzę, a w Nowym > Roku - niech Ci się wszystko udaje :) Wzajemnie:) Cieszę się, że się przyłączyłeś do nas i mam nadzieję, że trwale. Razem raźniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wesołych Świąt wszystkim Adminom:) 23.12.03, 12:40 basia.basia napisała: > I proszę, przyjrzyj się ostatnim wpisom > w wątkach z życzeniami świątecznymi. Dziekuję bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc [...] 23.12.03, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 23.12.03, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 13:21 No, Bratek się zdenerwował! Możemy razem walić, Ty z lewej, ja z prawej. Zobaczymy, która strona mocniej puchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: serdecznie 23.12.03, 13:26 A ja centralnie. Słynę z fantastycznego prostego :) Tyle razy mówiłem, zamykać dobrze klatkę po karmieniu swarożyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek wspólna sprawa IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 23.12.03, 13:31 no to zgoda, panowie. Czasem nienawiść może dobrze przysłużyć się wspólnej sprawie. Ja tam nie mam żadnych popisowych numerów, ale jestem za to wytrwały i metodyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek domagam się wyjaśnień IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 23.12.03, 13:33 do licha! czy napisałem coś nie tak? Admin, pokaż mi punkt regulaminu, który mówi, że nie wolno bić po pysku swarożyca. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Wesołych Swar ! 23.12.03, 13:44 Swarożycu Jednak >> przeprowadź weryfikację nagłówków -jeśli nie > to puszczaj samą stopkę Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Wesołych Świąt wszystkim Paniom:) 23.12.03, 13:49 Baśka,Baśka<< Co z tą studentką, mi obiecaną, przy Mikołaju ? Odpowiedz Link Zgłoś