arabuza 29.07.09, 12:55 Czemu od razu pakt PiS-PSL to bzdura? W sejmie mamy 3 partie socjalistyczne (PO, PiS, PSL) i jedną postkomunistyczną. Myślę, że są w stanie się dogadać. Spierają się tylko o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oghana7 Re: Tajny pakt PSL-PiS to bujda 29.07.09, 18:37 a ja pawlakowi nie wierze.za czesto biega do prezydenta i cos knuje.to fernando z krainy dreszczowcow.po co komu taki koalicjant obrotowy i nielojalny w dodatku broniacy tylko swojej klasy i nie pozwalajacy zreformowac Krus.nie chce placic na emerytury rolnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Z PiSem to może się wąchać 29.07.09, 18:38 co najwyżej jakaś partia faszystowska. M. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Tajny pakt PSL-PiS to bujda 29.07.09, 19:07 Można i z samym diabłem,aby Dondona i peło odsunąć od władzy i każdy egzotyczny układ będzie rozgrzeszony. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 większej bzdury nie czytałam 29.07.09, 19:24 Pawlakowi bardziej opłaca się trzymanie z PO bo ma wysokie sondaże ? bzdura !!! zwłaszcza że to PSL traci jako maszynka do głosowania Platformy firmując pomysły na które elektorat wiejski nie zapatruje się dobrze. PSL marginalizuje się w roli koalicjanta PO, wpisując się w populistyczne przedwyborcze gesty Platformy Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Re: Tajny pakt PSL-PiS to bujda 29.07.09, 23:55 Do czego służy tygodnik "Wprost"? Bo chyba nie do czytania? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tajny pakt PSL-PiS to bujda 30.07.09, 00:21 No pewnie ze bujda .Pawlak nie jest idiota ,lepszy wróbel w garsci niz gołab.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan422 Re: Tajny pakt PSL-PiS to bujda 30.07.09, 15:48 PSL w koalicji z PiS-em nie byłby nawet przystawką lecz co najwyżej wykałaczką. Odpowiedz Link Zgłoś