jamnik_pis2 07.08.09, 14:43 Czekam na proPOzycje,również od tych nie umytych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadzap Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 14:49 Jazda Porsche na A4 219km/, na gaz, i to od strony Legnicy!!! I trafienie POtem na małpa,kontakat,Platforma,wsi24 coś tam,coś tam.Zgroza!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 14:50 Patrzeć i oceniać sprawy z perspektywy jamnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 14:59 Ciekawe. Czyżby TO był jamnik? migal.salon24.pl/118986,snobizm-na-po-milego-rechotu-panie-jourdain Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:04 Mnie Migalski przekonał. Jeśli czytanie Witkowskiego jest równie obciachowe jak głosowanie na PO, to mogę spełnić obywatelski obowiązek i zagłosować na Schetynescu z Chemicznymn Donkiem na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis2 Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:04 Jmn ci jamnik,a p.Migalski ma 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:06 Jasne. A mógłbyś wyjasnic kilka punktów - np. co złego jest w jazzowych kolędach oraz lubieniu sushi? Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis2 Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:08 Sushi jest obciachem,zwłaszcza w towarzystwie Dorna i strażników miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:10 Ale DLACZEGO sushi jest obciachem? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:13 to kpina i szyderstwo,karykatura POlityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:18 Oj, przestań już się tak przelogowywać bez ustanku. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Największy obciach POza POpieraniem PO? 07.08.09, 15:38 Moim zdaniem, większym obciachem od popierania PO jest maniera wyróżniania wielkimi literami każdego "p" i każdego "o", które przez przypadek stoją koło siebie w dowolnym wyrazie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Ba! 07.08.09, 16:15 Popieranie PiSu, przecie... Żeby nie wspomnieć o poparciu dla samego Jarosława K. (choć tutaj możnaby się nieco posprzeczać - czy poparcie dla Jarkacza, czy też dla Rydzyka jest większym obciachem) Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis2 Re: Ba! 07.08.09, 16:19 Wylecz się.Co ma Rydzyk do JarKacza? Czyżby to samo co Nadredaktor do PeOwni,albo innego sd? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus To ty nie wiesz?!?!?!? 07.08.09, 18:18 co ma rydzyk do Jarkacza???Nie dość, że żyć bez siebie nie mogą, to jeszcze mentalnie się pokrywają... PeeS - a jadłeś ty kiedy kaczkę w rydzykach? Spróbuj! Mój wymysł, ale polecam... przy okazji zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj_23456789_12345 Dla mnie największym obciachem były tzw rządy PIS 07.08.09, 16:22 jamnik_pis2 napisał: > Czekam na proPOzycje,również od tych nie umytych. No i ten ich pHemier: www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=lc2pYkoD_9I ale to ju jest poza konkursem.Tego nawet tytuł wiceidioty roku dla ministra PiS nie przebije. To zasługuje na tytuł idioty wszechczasów Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis2 Re: Dla mnie największym obciachem były tzw rządy 07.08.09, 17:00 To Pikuś,Pan Pikuś. Większym obciachem jest najpierw plwac,pluć i rzygać,a POtem nurzać się w tych rzygowinach z lubością www.youtube.com/watch?v=qjXKzkPBAB0 Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Dla mnie największym obciachem były tzw rządy 07.08.09, 17:05 jamnik_pis2 napisał: > To Pikuś,Pan Pikuś. > Większym obciachem jest najpierw plwac,pluć i rzygać,a POtem nurzać > się w tych rzygowinach z lubością Ale to nie PO ,tylko PiS lubi sie tarzac w rzygowinach . To sMigaczu jest jedyny sport ktory lubisz . Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Dla mnie największym obciachem były tzw rządy 07.08.09, 17:13 A czego można się sPOdziewać PO takim robalu? Odpowiedz Link Zgłoś
konto_ehehehe Re: Dla mnie największym obciachem były tzw rządy 07.08.09, 17:27 adzap napisał: > A czego można się sPOdziewać PO takim robalu? aż sam wskoczy do do piany ktora ubił i zastygnie Odpowiedz Link Zgłoś