Dodaj do ulubionych

Zazdroszcze Portugalczykom: nie majaThuske

21.08.09, 22:30
idac, ze sa patritmi, i ze sa dumni z tego, ze sa Portugalczykami. A Thuske? w
1987 roku pisal, ze mu zle z "bycia polakiem". Nie dziwota wec, ze jet
phemehem najgorszego rzadu od 1989 roku. Dla niego olskato przeiez obcy kraj
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Zazdroszcze Portugalczykom: nie majaThuske 21.08.09, 22:33
      Nachlałeś się, to idź spać, stara pierdoło, a nie piszesz jak
      analfabeta.
      Nasz premier nazywa się DONALD TUSK i szwabskiej pisowni nam tu nie
      wprowadzaj. Jestesmy w Polsce, to jest polski portal, szwabski
      wycieruchu.
      • normalnyczlowiek1 "Nasz premier","Nasz człowiek"- tak go nazywacie 21.08.09, 23:05
        etta2 napisała: Nasz premier nazywa się DONALD TUSK i szwabskiej pisowni nam
        tu nie wprowadzaj.

---> ... w Berlinie i w Moskwie - silesius tylko stwierdza fakt!

> Jestesmy w Polsce, to jest polski portal, szwabski wycieruchu.

---> Fakt, że jesteście w Polsce bardzo mnie dziwi, bo sami POkazujecie, że tu u
        nas bardzo źle się czujecie, że najchętniej Polaków byście gdzieś
        wyekspediowali, bo tacy jacyś nieudaczni, klęski świętują, do tyłu patrzą
        zamiast w przyszłość, ciągle wam przeszkadzają nieść kaganiec wolności...
        PS. Podobnych do siebie wycieruchów szukaj wśród swoich a nie wśród normalnych
        ludzi!
        • x2468 Re: "Nasz premier","Nasz człowiek"- tak go nazywa 21.08.09, 23:13
          "że tu u
          nas bardzo źle się czujecie" gdzie? u was w Wolsce?
          • normalnyczlowiek1 Wiesz równie dobrze gdzie,jak Thuske i...ettam! :) 21.08.09, 23:46
            x2468 napisał: "że tu unas bardzo źle się czujecie" gdzie? u was w Wolsce?

---> PO co tłumaczyć skoro i tak dobrze wiesz, prawda? :)
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:33
      Wsjegda gatow?;)))
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:36
      Biedaczyna siedzi w Munchen i sni o Fatima.;))
      • silesiusmonachijski_3 Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:46
        pozarski - ponoc inteligentnys -, spawdz wiec moj IP; nie siedze tutaj ukrty, w
        kfjce internetowej na Ulicy: Rua Diario de Noticias, w dzielnicy Bairro Alto.
        .
        idac, ze szczeka Ci opadla i zazdroscisz; ale to juz Twoj problem, i Twjeg
        kumpla od kelicha Heinza

pozarski napisał:

> Biedaczyna siedzi w Munchen i sni o Fatima.;))
        • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:49
          Od razu widac,ze mam do czyniania z intelektualista. A jak proponujesz mam
          sprawdzic twoje ip? Jedyny sposob - wpisz sie jako gosc na FoM albo FoF. Wtedy
          moze sie zgodze. Oczywiscie sa inne mozliwosci. Mozesz korzystac z proxy i
          siedzac w Englischer Garten walic ip z kazdego miejsca na kuli ziemskiej.;)))
          • silesiusmonachijski_3 Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:52
            hehehe; widze juz, ze szceka i coraz adziej oada; ja ide w tan: w
            lizboniedopiero 22; pogadaj sobie z Heinzem
            .
            Ba noite

pozarski napisał:

> Od razu widac,ze mam do czyniania z intelektualista. A jak proponujesz mam
            > sprawdzic twoje ip? Jedyny sposob - wpisz sie jako gosc na FoM albo FoF. Wtedy
            > moze sie zgodze. Oczywiscie sa inne mozliwosci. Mozesz korzystac z proxy i
            > siedzac w Englischer Garten walic ip z kazdego miejsca na kuli ziemskiej.;)))
            • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:55
              Uwazaj zebys nie wyladowal w izbie wytrzezwien z jakimis arabami.;))
            • pollack5 Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 22.08.09, 00:15
              arsch_mit_ohren_3 napisała:

> hehehe; widze juz, ze szceka i coraz adziej oada; ja ide w tan: w
              > lizboniedopiero 22; pogadaj sobie z Heinzem
              > .
              > Ba noite!
              Buahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:39
      Tak,specjalnie na koszt Bundewehry przemalowanych brunetek.;)
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:46
      Na to wyglada. Cienka skore ma ten nasz kolezka.;)))
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 22:50
      Niestety i pani Ellena traktuje go per noga.;)
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 23:01
      Czyli niepotrzebnie go strasze?;)))
    • urojenia_kacze Re: Zazdroszcze silesiusowi - tyle porto i madery 21.08.09, 23:03
      że az mu sie paluszki na klawiaturze plączą
      • pozarski Re: Zazdroszcze silesiusowi - tyle porto i madery 21.08.09, 23:10
        Miesza z jakim germanskim piwskiem i robi sie z niego Munchausen z
        en.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnchausen_syndrome
        ;)))
        • pisubek slesius popija zlewki z piwa na zmywaku w Munchen 21.08.09, 23:13
          Musi biedaczek splukac azbest, przy ktorym pracuje rano.
        • x2468 Re: Zazdroszcze silesiusowi - tyle porto i madery 21.08.09, 23:16
          On pije jedynie to czego Bawarczycy niedopili.
          Zespol Münchhausena pasuje do tego osobnika plci nieokreslonej jak ulal:
          pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_M%C3%BCnchhausena
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 23:08
      Dajmy mu wolna reke,ale niech nas nie buja!;))
    • x2468 Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 23:11
      Myslisz ze Arabowie by VW dowartosciowali? Bez gumy i mydla?
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 23:11
      Nie ma czasu na takie duperele.;)
    • pozarski Re: o jOsef? czy juź czas na "gwiazdę" na niebie? 21.08.09, 23:14
      Na to ma czas.;)
    • awuk Re: Zazdroszcze Portugalczykom: nie majaThuske 21.08.09, 23:31
      silesiusmonachijski_3 napisała:

> idac, ze sa patritmi, i ze sa dumni z tego, ze sa Portugalczykami.
      A Thuske? w
      > 1987 roku pisal, ze mu zle z "bycia polakiem". Nie dziwota wec, ze
      jet
      > phemehem najgorszego rzadu od 1989 roku. Dla niego olskato przeiez
      obcy kraj

Mógłbyś pisać po polsku ? Nie każdy zna wolski.
    • piq przecież twoim premierem, szkopius,... 21.08.09, 23:35
      ...jest niejaka Merkel, to o co drzesz gębę?
    • silesiusmonachijski_3 Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:18
      stwierdzic, ze rzad Herrn Thuske jest najgorszy od 1989: same nieudaczniki,
      przekretasy i zwyczajne glupki; jak Herrn Thuske i jego Pawlak ze strazy pozarnej
      • pozarski Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:20
        A jak przemalowane blondyneczki silly? ;)
        • silesiusmonachijski_3 Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:23
          Masz jakies dziwne skojarzenia seksitowskie; potrzebujesz kobiety?? ja nie;
          wlasnie jestem po kolacji z pewna piekna i niezzmiernie mila aktorka
          portugalska; za 2 tygodnie jest u mnie w Monachium. Mnie pedzla nie potrzeba;
          chyba ze Ty jakies kompleksy miewasz;
          .
          aha: ""buchneli" mi plecak z okularami do czytania, wiec moga sie pojawic
          literowki; za co z gory przepraszam

pozarski napisał:

> A jak przemalowane blondyneczki silly? ;)
          • pozarski Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:33
            Silly silu,pelny wachlarz i ani jednej literowki. Brawo!;)
            • silesiusmonachijski_3 Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:37
              Muito obrigado senhor; miej zaufanie do ludzi; zrezygnuj z suflerki niejakiego
              Heinza, alkoholika

pozarski napisał:

> Silly silu,pelny wachlarz i ani jednej literowki. Brawo!;)
              • pozarski Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 00:55
                Czytasz rozmowki portugalskie? Gratuluje. Mam dla ciebie jeszcze pare fraz:
                www.omniglot.com/language/articles/obrigado.htm
                Heinza nie znam. To z nim obalasz bełty w Englischer Garten? ;)
                • silesiusmonachijski_3 Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 23.08.09, 01:04
                  Jak to? Heniusia nie yansz?? To dla mnie Heinz; on najwyzej majtki chinskie pod
                  palacem stalina w arszawie spryedaje; aha: i pije z ave.duce

pozarski napisał:

> Czytasz rozmowki portugalskie? Gratuluje. Mam dla ciebie jeszcze pare fraz:
                  > www.omniglot.com/language/articles/obrigado.htm
                  > Heinza nie znam. To z nim obalasz bełty w Englischer Garten? ;)
          • zoil44elwer Re: Nie potrzebuje ani porto ani madery, zeby 24.08.09, 01:41
            A nie brakuje ci jabola by PaliCat?
            • silesiusmonachijski10bis To pija jedynie POszolomy 24.08.09, 07:59
              zoil44elwer napisał:

> A nie brakuje ci jabola by PaliCat?
    • docteur.ravic Ja też. Nie maja silesiusamonachijskiego 23.08.09, 01:40
      silesiusmonachijski_3 napisała:

> idac, ze sa patritmi, i ze sa dumni z tego, ze sa Portugalczykami.
      A Thuske? w
      > 1987 roku pisal, ze mu zle z "bycia polakiem". Nie dziwota wec, ze
      jet
      > phemehem najgorszego rzadu od 1989 roku. Dla niego olskato przeiez
      obcy kraj
    • dr.krisk Żal mi Niemców. Mają ciebie..... 23.08.09, 21:26
    • etta2 Re: Zazdroszcze Portugalczykom: nie majaThuske 23.08.09, 21:36
      Taaa, faktycznie jest czego zazdrościć. Nie mają szwabskich
      garkotłuków, co to na pochodzenie wyjechali i dziś
      udają "europejczyków", ale słoma z gumofilców nadal uwiera. Raty za
      samochód spłacone? Raty za dom opłacone? Chyba raczej cienko...skoro
      tak się miotasz. Może liczysz na kacze względy? Bo żadne inne nie
      wchodzą w grę, hahahaha.
    • silesiusmonachijski_3 Co dzisiaj dla Polski zrobil phemieh Thuske?? 24.08.09, 01:30
      pewnie poza skonsumowaniem pomidorowej Gochy, wciecia pol swiniaka, a nastepie
      wydaleniem z organizumu pewnych czesci pozywienia, nic nie zrobil; to urodzony len
      • zoil44elwer Re: Co dzisiaj dla Polski zrobil phemieh Thuske?? 24.08.09, 01:39
        Spoko,Słońce Peru i nad Polską zgaśnie.Jeszcze przed wyborami prezydenckimi,o
        ile nie wcześniej.
    • silesiusmonachijski10bis "Ten wasik, ach ten wasik" 24.08.09, 07:51
      Thuske domalowano wasik Hitlera na zdjeciu, i juz jest "afera". A przeciez to
      tylko wyraz szacunku dla rodzinnej tradyci Thuske: dziadek z Wehrmachtu do
      czegos zobowiazuje..
      • pozarski Re: "Ten wasik, ach ten wasik" 24.08.09, 08:41
        silesiusmonachijski10bis napisał:

W Wehrmachcie bylo 300000 Polakow. 3 miliony Polakow podpisalo volksliste. Ty
        mieszkasz w Niemczech. Wniosek? Wszystkich pod sciane,czy tylko ciebie do
        Tworek,debilu?
      • dr.krisk A kto wyjechał z Polski "na pochodzenie"? Ty.... 24.08.09, 11:17
        .... czy Tusk?
        Chłopie, masz najwyraźniej rozdwojenie jaźni :)
        Dziadek Tuska został siłą wcielony do niemieckiego wojska, ty zaś
        poleciałeś na kolanach podlizywac się nowej ojczyźnie. Nie jest ci
        trochę wstyd?
      • pollack5 Re: "Ten wasik, ach ten wasik" 24.08.09, 11:27
        hanswurstmonachijski10bis napisał:

> tradyci czegos zobowiazuje..

Odpocznij, armleuchter. Niedługo Oktoberfest- tysiące kufli do umycia.
        I nie zapij się piwem "śliwkowym"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka