Gość: pawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 19:30 a może gość ma jakiś mająek, który fundusz by przejął, ciekawi mnie tylko ilu z tych, którzy mu dali kredyt dziś siedzą, jak ktoś wie proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HanSS Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: 80.51.196.* 02.01.04, 19:42 Nikt nie siedzi pacanie. W tym kraju,zeby siedziec trzeba skroic kiosk, ukrasc radio, ew. zerznac stawiajaca opor panienke przy co najmniej 3, niezaleznych swiadkach. Podpieprzenie 9 duzych baniek nazywa sie "nieprzemyslana decyzja finansowa", albo "nieracjonalnym gospodarowaniem srodkami budzetowymi", a za to mozna co najwyzej dostac bure od zwierzchnikow, ze nie dalo sie sprawie lba ukrecic po cichu- swoja droga, wszystkie te afery, to wina zadnych taniej slawy dziennikarzy i innych zydocyklistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: *.telia.com 02.01.04, 19:51 Może prokurator by im pomógł ? Mogliby dostać sąsiednie cele i negocjować przez kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykoruptor Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 20:10 www.korupcja.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futro squrwle nie mieli zadnych problemow IP: *.com 02.01.04, 20:20 zeby posadzic Kluske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo HanSS - I love you!!! IP: 218.80.60.* 02.01.04, 20:36 Twoja zwiezla i konkretna wypowiedz jest jednym z nielicznych normalnych glosow w tym klubie porabanych rodakow. Dzieki! Ja juz przestalem pisac cokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malatesta Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: 80.238.131.* 02.01.04, 21:26 A nie najprosciej byloby skonfiskowac nowiutka fabryke zelatyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz WFOŚ negocjuje z królem złodzieji IP: *.dialup.telenergo.pl 02.01.04, 21:42 Grabek kupił z 8 lat temu Fabrykę Żelatyny w Puławach zatrudniającą (wraz z firmami zależnymi) ok. 4tyś osób za 0,5 mln dolarów (wyłudzonych z Pekao SA oddział Nowy Jork). Obecnie po fabryce zostały puste budynki biurowe i produkcyjne. O czym tu mowa?, o jakich negocjacjach?, z kim? Z tym super hiper złodziejem? Pragnę nadmienić, że fabrykę w Puławach sprywatyzował "geniusz" janusz lewandowski pod rządami dupka jkb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłamcy Czy to nie jest świadome atakowanie polskiego biznesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 22:37 Najpierw głośno piszą o przekrętach polskich biznesmenów a potem przychodzą niemcy, żydzi lub francuzi i po cichutku przejmują rynek---kto za tymi atakami na polski bznes stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza PRAWO DLA WSZYSTKICH RÓWNE!!!!!! ha,ha,ha,ha, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:17 jak ja nie zapłatę jednej raty, to bank mnie ściga monitami, i egzekwuje przez komornika swoje należności. Ostatnio zapłaciłam 50,- kary za spóźnienie się o 1 (jeden) dzień ze spłatą należności na karcie kredytowej - no ale ja nie nazywam się Grabek!!! Rząd szuka oszczędności? Tylu cwaniaków zalega z milionami i nic. Jest na to przyzwolenie "góry", odpowiednie znajomości itd. wątroba się przewraca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza ja też podpiszę taką ugodę, której nie dotrzymam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:21 Tylko duży kredyt mnie interesuje!! Potrzebuję na lekarstwa. Mam I grupę inwalidztwa, ale renta nie wystarcza .... Nie wiem czy taki dostanę- nie mam bowiem kolegów w odpowiedznich partiach politycznych. Korupcja , kolesiostwo, ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Co to kurvva znaczy negocjuje? 02.01.04, 23:24 Albo płaci albo się wytacza proces, wysyła komornika i tyle! To ma być państwo prawa? KPINA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buf Zaczyna się problem jak zamyka się biznesmenów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 00:11 po tym nikną zakłady, zwalniani są ludzie. Wszyscy szcześliwi, a potem ktoś musi regulować zobowiązania. OK- jeżeli Grabek przed kłopotami je regulował, to straty teraz są większe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Facet drwi sobie z prawa - Za przyzwoleniem... IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 03.01.04, 08:59 a oni renegocjuja - zabrać facetowi majątek na tak długa dopuki nie spłaci długów - napewno wielu z chęcią kupi tą fabryke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Jak krasc to tylko miliony!!! IP: *.acn.pl 03.01.04, 11:07 Polska to nie panstwo dla frajerow ktorzy handkuja pietruszka. Tu kradnie sie zgodnie z prawem miliony. Za zlotowke idzie sie do wiezeinia za miliony jedzie sie mercedesem na negocjajce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peak Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 03.01.04, 13:42 życzę szczęścia w negocjacjach bo ich brak i brak spłat kredytu skończy się w Sądzie? dla dawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio-lubicz Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: *.acn.pl 03.01.04, 15:36 Mówi się na mieście,że Grabek oficjalnie nie ma żadnego majatku ( ma rozdzielność majątkową i wszystko należy do zony), właścicielką fabryki jest córka Anna- która za kasę wyłudzoną od państwa kształci się w Austrii i Stanach. Natomiast nieoficjalnie- mieszka w rezydencji z basenem na warszawskiej Ochocie, druga posiadłość w okolicy Grójca, mercedesów i volvo nie liczę, plus comiesięczne grzanie dupy w tropikach w najodleglejszych zakatkach świata o oszczędnościach bankowych nie wspomnę. Aby wypusćili Grabka z pierdla żoneczka musiała wyjąć 800 tys z konta a i zapewne zostało tam 100 razy tyle. Macie tyle na koncie , bo ja nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: WFOŚ negocjuje z królem żelatyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 16:14 Szef WFOŚ, ktory negocjuje z Grabkiem, to jakiś porąbany kretyn. Czy jak mi złodziej ukradnie samochód, to mam z nim negocjować? Naszym czołowym urzednikom kompletnie odbiła szajba. Co jeden to większy idiota od poprzednika. A Grabki grabią, i to jak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek prezes do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:07 Jak widać PSL ma WYŁĄCZNIE specjalistów od umarzania długów swoim ludziom. Prezes WFOŚ nie daje sobie rady i powinien podać się do dymisji za doprowadzenie do uszczuplenia środków funduszu o parę milionów złotych. A twierdzenie, że nie warto wchodzić z zabezpieczeniami na środki trwałe daje dobitny obraz ekonomicznego nieuctwa prezesa WFOŚ. Odpowiedz Link Zgłoś