pies_na_czarnych.o 07.09.09, 19:24 Biskupa 9 godzin przesluhiwali. :o(( Nawet kawa ich nie poczestowal. www.tvn24.pl/12690,1618210,0,1,arcybiskup-zeznawal-dziewiec-godzin,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 19:32 Robil przekrety , okradal panstwo, byl zdrowy . Sprawa w sadzie jest chory . Sad nie dopatrzy sie kantow ,szybko wyzdrowieje ,- normalne katolickie cuda . Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 19:37 9 godzin to chyba on przesłuchiwał prokuratora. Znając pewność siebie kleru w Polsce tak właśnie musiało być. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 19:39 bu2m napisał: > 9 godzin to chyba on przesłuchiwał prokuratora. Znając pewność siebie kleru w > Polsce tak właśnie musiało być. > Tez tak mysle. W dodatku o suchym pysku ich trzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 20:26 pies_na_czarnych.o napisał: > bu2m napisał: > > > 9 godzin to chyba on przesłuchiwał prokuratora. Znając pewność > siebie kleru w > > Polsce tak właśnie musiało być. > > > > Tez tak mysle. W dodatku o suchym pysku ich trzymal. Brak slow ... nawet Jaroslawa Kaczynskiego poczestowano paczkami i kawa a prokuratora juz nie ! Wstydz sie kurio biskupia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 20:29 I kto by pomyslal, ze sąd moze byc taki łaskawy i do swiadka sie pofatyguje! No, no! Normalnie, to za niestawiennictwo od razu grzywna. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sadysci jedni!!! :((( 07.09.09, 21:03 Żarty się Ciebie wciąż trzymają, Wando! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Sadysci jedni!!! z PO 08.09.09, 00:57 wkrotce PO bedzie rzucac biskupami na glebę , nie to co te ofermy z PISu oni nawet aresztowanie BLidy naiwnie sknocili. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sadysci jedni!!! POważnie?! 08.09.09, 09:23 Chciałabym to zobaczyć > Rydzyk na glebie > bezcenne! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 08:04 wanda43 napisała: > I kto by pomyslal, ze sąd moze byc taki łaskawy i do swiadka sie pofatyguje! No > , no! > Normalnie, to za niestawiennictwo od razu grzywna. Normalnie to o 6.00 rano pobudka. :p Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 01:06 Ja to jestem zszokowany tym że w ogóle ODWAŻYLI się GO przesłuchać!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 08:19 zoil44elwer napisał: > Ja to jestem zszokowany tym że w ogóle ODWAŻYLI się GO przesłuchać!! Przynajmiej tu jestesmy zgodni . Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 08:24 Coś podobnego!!Ja to jestem praktykujący ateista a tyś przecież podobno były ministrant i były seminarzysta z Podhala. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 08:29 zoil44elwer napisał: > Coś podobnego!!Ja to jestem praktykujący ateista a tyś przecież podobno były > ministrant i były seminarzysta z Podhala. Nigdy nie bylem ministrantem a seminarium tzw. duchowne ogladalem z daleka a na Podhalu bylem w tylko w Waksmundzie . Z pozdrowieniami Wilk protestant . Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Sadysci jedni!!! :((( 08.09.09, 08:36 No to PARDON,wziąłem cię za wilka podhalańskiego.A poza tym też pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Czy CBA sprawdzi legalność zwolnienia lekarskiego 08.09.09, 09:17 pana arcybiskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy CBA sprawdzi legalność zwolnienia lekarsk 08.09.09, 09:25 obraza.uczuc.religijnych napisał: > pana arcybiskupa? Pan ArcyBiskup nie bierze ka$$y z ZUS? Pytam, bo naprawdę nie wiem. :p Odpowiedz Link Zgłoś