Dodaj do ulubionych

SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE

03.07.12, 06:39
Czy coś lub ktoś ma wpływ na to co się dzieje w przedszkolu?Czy nikt nic nie widzi, czy nie chce widzieć? Jak to jest, że przedszkole planuje zwolnienie pracowników, a z drugiej strony mówi o nadgodzinach (twierdząc, iż to jest bardziej opłacalne) przy czym zostawia nauczyciela który przyszedł na zastępstwo a pozbywa się starej kadry? A jeszcze do tego niezrozumiałe przesunięcia nauczycieli między grupami, gdzie dzieci przywiązują się do swoich Pań i podział grup dzieci, które się ze sobą zżywają! Czy władze przedszkola nie powinny dbać o dobro NASZYCH dzieci?
Obserwuj wątek
    • storczyk717 Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 12.07.12, 19:37
      Mieszkanko22 masz w zupełności racje! Nikt nie chce zareagowac na to co sie dzieje w tutejszym przedszkolu. W naszych placówkach pracuja tylko RODZINY a dla przyjezdnych nie ma miejsca.
    • kaja1230 Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 28.08.12, 13:50
      Pani dyrektor przedszkola zatrudnia swoje koleżanki a i dla siostry też się praca znalazła. Pan Burmistrz powinien się tym zainteresować co pani Tomczyk robi w tym przedszkolu, jakie osoby zatrudnia i jakie pracują i jak pracują. Mam dziecko w tym przedszkolu i jestem na bieżąco i znam dziewczynę, która dobrze pracowała jako pomoc w jednej z grup i i pracowała bardzo dobrze rodzice byli zadowoleni , ale przyszła później do pracy również koleżanka pani dyrektor i jestem bardzo ciekawa jak p. Tomczyk rozwiąże tą sprawę , z niecierpliwością czekam do września
      • kaja1230 Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 19.09.12, 11:04
        Chciałabym przeprosić Panią dyr. Tomczyk za mój poprzedni post, za szybko oceniłam sytuację
    • mieszkanka_serock Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 20.09.12, 14:45
      OPIEKA- PRZYZWOITA
      JEDZIENIE TAKAIE SOBIE
      ALE OPŁATY KATASTROFALNE!!!
      LUDZIE I TO MA BYC PRZEDSZKOLE ZA DARMO!!
      A KTO WYMYŚLA SKŁADKE NA RADĘ RODZICÓW 20 ZŁ MIESIĘCZNEI!!!!
      W GIMNAZJUM TYLE NIE MA (OCZYWIŚCIE NIE ZAPŁACE TYLE)

MAM DZIECKO U 3 LATKÓW I JUZ CHORUJE!!!! POSZŁO 2 TYGODNIE I JACYŚ MĄGRZY RODZICE PUŚCILI ZAKATAZRONE DZIECI I SIE ZARAŻAJĄ!!
      KONIEC ŚWIATA
      • oliwkawawa Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 12.02.13, 14:50
        20 zł na RR to dużo? Bez przesady.. Poza tym, z normalnych przedszkolach z tego co mi wiadomo jest to opłata deklarowana przez rodzica, płaci tyle ile chce. Tu jest inaczej?

To, że dziecko choruje, ZWŁASZCZA w grupie 3latków to akurat jest NORMA i to bardzo pożądana norma, niech się dzieci uodparniają.

PS. Proszę o namiary na przedszkole gdzie nie przychodzą dzieci z katarem big_grin
    • gro-mek Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 14.02.13, 14:21
      Przedszkole funkcjonowało wspaniale, bez zarzutu gdy funkcję dyrektora pełniła Pani A. Waśniewska. Szkoda, że już w tym przedszkolu nie pracuje, ale podobno coś słyszałem, że ma otwierać swoje przedszkole? Prawda to? Może ktoś coś na ten temat wie?
      • chce_dobrze Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 15.02.13, 12:21
        Lepiej, żeby ta kobieta nie miała już kontaktu z żadnymi dziećmi...
        • gro-mek Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 15.02.13, 23:44
          A jaki powód jest tej wypowiedzi?
          • psychomaszyna Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 16.02.13, 05:55
            Chyba wystarczy odpowiedzieć sobie dlaczego poprzednia pani dyrektor odeszła z pracy w przedszkolu samorządowym...
            • gro-mek Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 17.02.13, 13:32
              Z tego co wiem to miała poważny wypadek, przeszła parę operacji i zdrowie nie pozwoliło jej na pełnienie dalej tej funkcji. Dzięki niej mamy takie piękne przedszkole... No ale było minęło.... Teraz są nowi i nowymi trzeba się zająć...
              • ancio_85 Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 19.02.13, 11:52
                A z tego co ja wiem to nie zwolniła się sama z własnej woli.
                • oliwkawawa Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 22.02.13, 11:33
                  chce_wiedziec

Możesz napisać dokładnie dlaczego tak sądzisz? Jeśli masz jakieś zarzuty wobec tej pani to napisz wprost o co chodzi, ale tylko oczywiście wtedy jeśli nie są to pomówienia, tylko fakty poparte dowodami. To samo dotyczy wpisów nt. innych osób, które zajmowały się/zajmują lub będą zajmować naszymi dziećmi.
                  • oliwkawawa Re: SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE 22.02.13, 11:34
                    chce_dobrze a nie chce_wiedziec - przepraszam za pomyłkęsmile

oliwkawawa napisała:

> chce_wiedziec
                    >
                    > Możesz napisać dokładnie dlaczego tak sądzisz? Jeśli masz jakieś zarzuty wobec
                    > tej pani to napisz wprost o co chodzi, ale tylko oczywiście wtedy jeśli nie są
                    > to pomówienia, tylko fakty poparte dowodami. To samo dotyczy wpisów nt. innych
                    > osób, które zajmowały się/zajmują lub będą zajmować naszymi dziećmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka