dorotammc 03.11.12, 00:07 Dawno nie zaglądałam do Serocka, czy jest jakiś postęp na placu budowy Biedronki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz44 Re: Biedronka? 03.11.12, 09:39 kostka na parkingu ułożona, teraz chyba już tylko prace w środku - wykończeniówka. W połowie listopada ma się otworzyć. Odpowiedz Link
bbi_service Re: Biedronka? 24.11.12, 03:10 Otwarcie Biedronki juz bliskie ! Czy to dobrze czy zle dla lokalnego handlu ? A jakie opinie maja mieszkańcy czy w dobie galopujacego kryzysu dla budzetu domowego Biedronka nie bedzie szansa na oszczednosci. Kiedys nie lubiłam tej sieci ale zmieniłam o nie zdanie ... Biedronka ach Biedronka jak bedzie miła obsługa to trzeba patrzec realnie do naszych portfeli domowych taka jest prawda .Sentymentalny handel lokalny ok ...ale ekonomia portfela zdecyduje gdzie bedziemy robic zakupy.Nie zapominajmy o naszych tradycyjnych srodach i sobotach targowych tam tez zajda głebokie zmiany cenowe po otwarciu naszej Bozej Krowki w Serocku. Odpowiedz Link
aceta Re: Biedronka? 03.11.12, 15:42 Dorotammc,to zajrzyj,a nawet przyjedź i pospaceruj,jest pięknie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
aceta Re: Biedronka? 14.11.12, 18:44 podobno 17 listopada ,sobota,ale czy na pewno,nie wiem. Odpowiedz Link
jabrd Re: Biedronka? 19.11.12, 10:34 No i niestety nie została otworzona. Czy ktoś zna szczegóły odnośnie terminu otwarcia? Odpowiedz Link
bishke Re: Biedronka? 25.11.12, 19:56 Widać, że niektórzy już prawie sikają po nogach nie mogąc się doczekać tego sklepu i zakupów w tym przybytku. Zapraszają na niedzielne spacery, żeby postać przy ogrodzeniu i popatrzeć na postępy na budowie i do tego to "jest pięknie" podziwiam podejście, jednak zupełnie nie podzielam tego entuzjazmu - wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link
aceta Re: Biedronka? 19.11.12, 11:17 Byłam pytałam,pracownicy sami nie wiedzą,a patrząc na zaawansowanie prac ,to nie wcześniej jak na początku grudnia.Spróbuję dokładnie się dowiedzieć i napiszę. Odpowiedz Link
victor2541 Re: Biedronka? 24.11.12, 22:38 podobno mają otworzyc w listopadzie .... ale 2013 Odpowiedz Link
obi_oba_ma Re: Biedronka? 25.11.12, 09:53 Podobno zanim się taki obiekt "otworzy", to najpierw musi zostać "odebrany", a zanim zostanie "odebrany", to musi być skończony, a chyba jeszcze nie jest. Odpowiedz Link
3lilia78 Re: Biedronka? 03.12.12, 15:44 podobno zawaliła się ściana wewnątrz teraz naprawiają, czekamy, na zakupy w "tym przybytku" Odpowiedz Link
obi_oba_ma Re: Biedronka? 03.12.12, 21:20 Wielki neon świeci i widać go z daleka, w środku też już jakieś regały dzisiaj ustawiano - tak więc co bardziej niecierpliwi mogą się już w kolejce ustawiać, pewnie na otwarcie jakieś promocje będą... Odpowiedz Link
white.kornelka100.1 Re: Biedronka? 04.12.12, 11:14 będzie takie samo dno jak w Michałowie pączek za darmo i koniec Odpowiedz Link
sierpniowa_zona Re: Biedronka? 04.12.12, 12:59 nie, no, w Michałowie dawali jescze w gratisie reklamówkę i gazetę z programem tv Odpowiedz Link
aceta Re: Biedronka? 06.12.12, 16:19 Biedronka ma być otwarta ,jeden tydzień przed Wigilią,informacja od pracownika "Biedronki".ALE czy tak się stanie???? Odpowiedz Link
3lilia78 Re: Biedronka? 07.12.12, 11:07 Alleluja, Biedronka otwarta! Teraz szybciutko na zwiady i doinformowac co i jak Odpowiedz Link
jabas1 Re: Biedronka? 09.12.12, 23:26 To Wodnik ma się czego bać również u Włada powinni zacząć dbać o klienta -zaczną się dla nich trudniejsze czasy i nie pomogą układy w Ratuszu. Odpowiedz Link
white.kornelka100.1 Re: Biedronka? 07.12.12, 11:29 Podobno w Biedronce są całkiem dobre pensje. I co najważniejsze Biedronka będzie działać nawet w kryzysie. Czy ktoś z Serocka lub okolic się dostał ? Odpowiedz Link
aceta OTWARCIE BIEDRONKI 10.12.12, 18:23 13 grudnia o godz.7.00 zostanie otwarty sklep Biedronka!!! Odpowiedz Link
mieszkankaserocka Re: OTWARCIE BIEDRONKI 13.12.12, 15:14 i jakie wrażenia po otwarciu biedronki? byliście? Odpowiedz Link
marynianka Re: OTWARCIE BIEDRONKI 13.12.12, 19:40 Na parkingu panował lekki bałagan, na plus sympatyczna obsługa, szczególnie na kasie, spory wybór towarów w promocyjnej obniżonej cenie z okazji otwarcia, super że Serock małymi kroczkami zbliża się do normalności i kończy się monopol małych sklepików. Brakuje mi tylko uporządkowania okolicy, te wstrętne hangary strasznie szpecą. Odpowiedz Link
serock123 Re: OTWARCIE BIEDRONKI 13.12.12, 20:29 Biedronka jak Biedronka standard, dużo ludzi co w sumie nie dziwi..jedynie komedio-dramatem były dla mnie okoliczne babcie hurtem łapiące darmowe biedronkowe balony z półek i pakujące je po 10 do wózka...))) Odpowiedz Link
lukasz_znadzalewu Re: OTWARCIE BIEDRONKI 13.12.12, 20:37 Wnuczek też coś musi mieć z okazji otwarcia Odpowiedz Link
beatakomoda Re: Biedronka? 14.12.12, 11:27 Witam to co dzialo sie wczoraj w biedronce to jakas paranoja ludzie zachowywali sie jakby nigdy nie byli w dyskoncie MASAKRA 21 WIEK Odpowiedz Link
kinga8326 Re: Biedronka? 21.12.12, 16:40 Wiecie może czy są jeszcze w Biedronce sanki drewniane (119 zł)?W Legionowie już nie ma Odpowiedz Link