ojciec.mateusz 02.02.13, 19:33 Z BIP na stronie UMiG w Serocku dowiadujemy się, że dyżury w gminie Serock pełni czworo radnych: Dubiel, Matuszewska, Oktaba, Szajda i przewodniczący Borkowski. Co z pozostałymi ? Może macie jakieś informacje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mellaverde Re: dyżury radnych 02.02.13, 21:12 przy czym Dubiel dyżur pełni w okreslonych dniach (konkretne daty) w 2012..... HELLLLLOŁ! mamy 2013. Odpowiedz Link
energy2500 Re: dyżury radnych 03.02.13, 21:19 to pewnie ci którzy dyżurów nie pełnią mają ręce zajęte pracą dodatkową i mają gdzieś zdanie wyborców ,a spróbuj powiedzieć coś przeciw to rodzinka radnego da ci się we znaki ,tak właśnie jest po co pchać się tam gdzie jesteście do niczego ,zajmijcie się tym co umiecie robić Odpowiedz Link
bhojczyzna Re: dyżury radnych 03.02.13, 21:52 Radny z Jadwisina poprosił na początku kadencji o zamieszczenie jego nr tel na stronie gminy i tablicach informacyjnych w Jadwisinie. Mieszkańców którzy dzwonią i mają problemy odwiedza w domach , z tego co się orientuję tel nie brakuje i odwiedzin też. Odpowiedz Link
psychomaszyna Re: dyżury radnych 04.02.13, 04:57 Przecież radny z Jadwisina może pisać o sobie w pierwszej osobie: zrobiłem, zaproponowałem. Pisanie o sobie w trzeciej osobie jest trochę śmieszne, bo brzmi: Kali przynieść, Kali zanieść... Odpowiedz Link
bhojczyzna Re: dyżury radnych 04.02.13, 08:55 Rozszyfrowałeś moje prawdziwe imię Kali he he , z tego co się orientuje kolega chyba też na K. Odpowiedz Link
mellaverde Re: dyżury radnych 11.03.13, 14:22 żenujące.... moderator forum oficjalnie zdradza kto się kryje pod jakim nickiem. Odpowiedz Link
white.kornelka100.1 Re: dyżury radnych 09.02.13, 23:03 Radni którzy chcą coś robić przyjmują. Przewodniczący RM nie robi tego z własnej inicjatywy tylko po prostu ma obowiązek czyli musi, czy mu się podoba czy nie. Za to mu płacą. Nie wiem zatem po co go wymieniacie. Odpowiedz Link
ojciec.mateusz Re: dyżury radnych 10.02.13, 07:49 Dyżury są potrzebne. Wyborca mający sprawę może być skrępowany perspektywą wizyty w domu radnego, czy nawet telefonowaniem do niego, a tak wie, że o tej i o tej porze może przyjść i sprawę wyłożyć. Przewodniczący Borkowski, rzeczywiście łaski nie robi. Odpowiedz Link