gro-mek 16.03.13, 19:35 Witam, Może ktoś był dziś na otwarciu? Jakie macie wrażenia? Czy ceny są tam "zadowalające"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oknonabug Re: Otwarcie MRÓWKI 17.03.13, 19:50 ...wychodzi na to,że nikt z nas nie był.Szkoda,Jutro odwiedzę Mrówkę i napiszę co i jak. Odpowiedz Link
serocczanka Re: Otwarcie MRÓWKI 17.03.13, 21:47 Ja byłam. Sklep jest niewielki, ale podobno jeśli czegoś brakuje można zamówić. Impreza na otwarcie zrobiona profesjonalnie, podobało mi się. Dostałam kwiatka w doniczce i balonik Artykuły, które mnie interesowały kosztowały ok 40 zł na sztuce taniej niż u serockiej konkurencji. Innych cen nie porównywałam. Na razie jestem na plus. Odpowiedz Link
oknonabug Re: Otwarcie MRÓWKI 18.03.13, 15:59 Byłam dzisiaj (poniedziałek).Mrówka czynna 7 dni w tygodniu ,pon-pt. 7-19,sob.8-16,niedz.10-16,czyli dla pracujacych też. Zaopatrzenie dobre,szczególnie dla posiadających,ogródki,działki itp.Sporo sprzętu do remontu pomieszczeń.Ceny przystępne,często niższe niż w innych tego typu sklepach.Pomieszczenie nie jest duże,więc brak tu mebli łazienkowych czy ogrodowych (w innych Mrówkach są).Jak się ociepli będzie większy wybór sprzętu ogodniczego (ma być prezentowany na zewnątrz,przy budynku).Bardzo tanie przedmioty i art.chemiczne do porządkowania,a pilarka elektryczna z prowadnicą 40cm za 249,00 zł.powaliła mnie na kolana.Można płacić kartą, za wszystko. Odpowiedz Link
kowalczuk_mr Re: Otwarcie MRÓWKI 13.04.13, 09:30 >Artykuły, które mnie interesowały kosztowały ok 40 zł > na sztuce taniej niż u serockiej konkurencji - pytam się jakie produkty droga Pani? Wczoraj pierwszy raz udałem się do Mrówki, przy okazji zakupów w Biedronce. Powiem tak, chciałem kupić naftę, kołki i papier ścierny...pół litrowa butelka droższa o kilka złoty! kołki droższe o ponad 100% !!! 13,00 zł za paczkę gdzie w innym sklepie w Serocku wczoraj kupiłem te same kołki, tej samej firmy za 5,80 zł !!! Papier droższy prawie drugie tyle! znając ceny w sumie na 3 małych produktach zaoszczędziłem 12,00 zł !!! Pozdrawiam politykę cenową tego sklepu !!! Odpowiedz Link