aganiok32 06.08.13, 23:28 powrócił wątek o Diabolice, ale mamy przecież nową pizzerię przy plaży. Pizzę dają tam wg mnie bardzo dobrą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: pizzeria przy plaży 07.08.13, 07:53 to ja wywołałam wątek o diabolice. nie mieszkam na stałe w serocku wiec nie wiedziałam ze jest nowa pizzeria. ale po przygodzie z tym "gastronomicznym cudem" przejeżdżałam akurat obok i widziałam tam kilkoro ludzi. to blisko ode mnie więc na pewno skorzystam. czy mają tam też dania obiadowe lub inne na szybko? Odpowiedz Link
oliwkawawa Re: pizzeria przy plaży 09.08.13, 14:26 Co do menu-są tam też dania z grilla na pewno, lody, spacerując niedawno tamtędy zauważyłam szyld że serwują również ryby z surówką i frytkami bodajże.. Nie wiem jak smakują dania, bo do tej pory jadłam tam pizzę a dzieciaki frytki. Pizza bardzo dobra. Miejsce bardzo przyjemne i w dobrej lokalizacji. Odpowiedz Link
serockcapoeira Re: pizzeria przy plaży 11.08.13, 07:51 Pizza bardzo dobra. Może trochę za cienkie ciasto, ale to kwestia gustu. Co mnie pozytywnie zaskoczyło - dostawa na terenie Serocka gratis.... Odpowiedz Link