Dodaj do ulubionych

Sp 203????

15.06.05, 15:50
Czy nadal jest bez imienia????
Obserwuj wątek
    • jawix Re: Sp 203???? 15.06.05, 23:23
      Niestety nadal....chodzilas tam?iekawe czy sa tu jeszcze ludzie ktorzy poszli
      do szkoly w latach 86/87?Odezwijcie sie!
      • mala_nicki Re: Sp 203???? 16.06.05, 12:15
        Ja zaczynałam w 87 :)
        • jawix Re: Sp 203???? 17.06.05, 23:37
          No to super-ja bylem w klasie A-uczyla nas Staniszewska a pozniej Szynkarek:)WF
          mialem z Kowalczukiem-starym Ubekiem a matematyke z Pawlowska:)A jak Ty
          wspominasz szkole?
          • mala_nicki Re: Sp 203???? 17.06.05, 23:43
            Nio to przedstaw się, bo ja tez :):)
            • jawix Re: Sp 203???? 19.06.05, 22:08
              Michał Jaworski-do dzis utrzymuje kontakty z Bartkiem Trojnarem ktory zreszta
              jest teraz u mnie:-)A Ty jak masz na imie?
              • mala_nicki Re: Sp 203???? 19.06.05, 22:17
                Marta Jakubowska, kiedys Śliwińska :)
              • mala_nicki Re: Sp 203???? 19.06.05, 22:17
                Odezwij się na maila
              • mala_nicki Re: Sp 203???? 19.06.05, 22:18
                A ja mam kontakt z Mariuszem Masiakiem :)
                • jawix Re: Sp 203???? 20.06.05, 11:22
                  A moze wsrod forumowiczow sa jeszcze jacys absolwenci szkoly nr 203???
                  • smok27 Re: Sp 203???? 20.06.05, 15:07
                    ja jestem absolwentka tej szkoly, ale jeszcze jak byla im.J.Krasickiego :)
                    Skonczylam ja w roku szkolnym 87/88 - czyli chyba wtedy jak Wy ja
                    zaczynaliscie :) Ale doskonale pamietam p.Szynkarek, Staniszewska, Niegowska,
                    Jarosz, Krasnodebska, Kanie, Sitowicz.
                    Moj mlodszy o 6 lat brat tez konczyl te szkole (ale juz bez patrona) :)
                    • Gość: MOJA Re: Sp 203???? IP: 193.42.211.* 21.06.05, 09:42
                      Hejka, młodziaki...Ja skonczyłam w 84....Jeszcze Krasickiego.... A co chodzi z
                      ta nazwą?? Niepodobała się?? Że JK był młodym socjalistą?? Przecież nawet hymn
                      mieliśmy...

M
                  • Gość: MOJA Re: Sp 203???? IP: 193.42.211.* 21.06.05, 09:43
                    Oj sa, sa...nawet teraz miło wpsominam...tyle, że to dośc dawno było...
                    • jawix Re: Sp 203???? 21.06.05, 10:18
                      Hej!

Nie chodzi o to ze sie nie podoba (bo w sumie Krasicki mi nie przeszkadza)-
                      pamietam tzw. Izbe Pamieci czyli pozniejsza sale do historii gdzie wisialy
                      kopie PPR-owskich plakatow z czasow okupacji...hehe...trzeba niestety pamietac
                      o tym, ze Janek Krasicki biorac udzial w rozgrywkach o wladze w PPR, zabil
                      Molojca a pozniej sam w wyniku tych rozgrywek wpadl w rece gestapo na ul.
                      Mazowieckiej (po denuncjacji)Poza tym jako ciekawostke dodam ze Janek
                      ps. "Kazik" byl przyjacielem niejakiego Adama Humera-nazwiska nie musze
                      wyjasniac...ale tak per saldo to w sumie szkoda ze szkola jest bezimienna:(Tak
                      samo jak szkoda mi ulicy Sadowej-nie wiem komu przeszkadzala:(((Poza tym to
                      ladny budynek-maja teraz ladne boisko-za moich czasow bylo zwykle asfaltowe-
                      przydaloby sie oczyscic ladnie ten budynek z obrzydliwej brazowej farby (ktora
                      nomen omen sam go malowalem wraz z kolegami na polecenie p. Bartoszewicza od
                      ZPT-mialo to na celu zamalowanie graffiti)jako ze ma szlachetna elewacje i
                      fajnie by bylo gdyby jakos wygladal:)Pozdrawiam!
                      • mala_nicki Re: Sp 203???? 21.06.05, 12:41
                        Wiem, że ul. Sadowa była napierw, jeszcze przed wojną. Potem była zmieniona na
                        Skorupki żeby znów zmienić na Sadową. W naszych czasach były własnie akcje
                        zmieniania nazw ulic ( coś przeciez musili robić, żeby nie było, że się nudzą)
                        i znów jest Skorupki. Ale może sama szkoła pomyslałaby nad imieniem dla siebie.
                        Imię znieśli jakoś chyba w okolicach lat 90tych a to naprawde jest przeciez
                        dobra szkoła
                      • Gość: MOJA Re: Sp 203???? IP: 193.42.211.* 24.06.05, 15:23
                        Tia...To może najprościej im. JP II??? Teraz jest dobra okoliczność....Głupio
                        tak bezimiennie...
                        • mala_nicki Re: Sp 203???? 25.06.05, 13:01
                          Trzeba to podpowiedziec dyrekcji jako dawni uczniowie, nie wiem tylko czy jakaś
                          podstawówka w W-wie nie ma tego imienia, ale intencja super :)
                          • Gość: p Re: Sp 203???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:18
                            ja skonczylam sp203 w roku 1999roku. Skonczyly ja rowniez dwie moje starsze
                            siostry. szkola calkiem w porzadku, najgorzej jednak wspominam pana Jarzynę!!
                            • mala_nicki Re: Sp 203???? 30.06.05, 16:32
                              Za naszych czasów chyba nie było tego Pana, albo ja mam tak krótka pamięć :)
    • mala_nicki Re: Sp 203???? 12.07.05, 16:48
      Nie ma więcej absolwentów?????
      • Gość: marta84 Re: Sp 203???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:13
        ja!!!!!!!!!11Kowalczuk był w porzadku.Dlaczego ubek?
        Jarzyna tez uczyl mnie matmy,dzieki temu cos tam umiem policzyc ..
        moja wychowawczynia byla p.Rudnicka-najlepsza osoba na tym miejscu.Oby wiecej
        takich nauczycieli.
        • mala_nicki Re: Sp 203???? 14.07.05, 17:16
          Rudnicka od polskiego????
          • Gość: marta84 Re: Sp 203???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:07
            tak!
            • jawix Re: Sp 203???? 17.07.05, 22:11
              Kowalczuk byl maksymalnie wredny i nigdy go nie lubilem-ze ubek to przesada ale
              mial cos tam wspolnego z milicja ludowa:)Rudnicka byla spoko-Jarzyna byl za
              naszych czasow droga Marto:)Nas jak wiadomo uczyla matmy Pawlowska-nie
              wspominam najlepiej bo raz mi postawila 3+ choc spokojnie mogla 4 i dzieki niej
              nie mialem czerwonego paska-zabraklo mi 0,01-wiec moj stosunek do tej pani nie
              powinien dziwic:)Pozdrawiam wszystkich absolwentow:)Najlepiej wspominam pania
              kazanowska i oczywiscie Pawlowska od Polskiego oraz Bartoszewicza od ZPT-
              notabene na jego zajeciach dostalem od kolegi mlotkiem w oko:DDDBylo to
              niezapomniane przezycie:)
              • mala_nicki Re: Sp 203???? 17.07.05, 23:35
                Ja nie mam tak dobrej pamięci do nazwisk :) Pamiętam dwie nasze wychowawczynie
                i P.Rudnicką- ona chyba nas tylko w 8 klasie uczyła. A o ZPT i młotku bardzo
                dobrze pamiętam, wszyscy byliśmy w szoku jak szliśmy korytarzem a tam była
                struzka krwi :)przerażenie było. A jeśli chodzi o pamia od Matmy to tez miałam
                z nią przejścia, choć nigdy nie byłam dobra uczennica :)a o czerwonym pasku
                nawet nie marzyłam. Teraz za to mój chrześniak ma prawie :D średnia 5,0 tylko
                zachowanie poprawne :D i za to nie dostał paska :) ale i tak jestem z niego
                dumna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka